Şimdi Ara

10 sene sonra başbakanım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kişiliğimden kaynaklanıyo olsa gerek, birşeyi yönetme ihtiyacı duyuyorum
    atatürkçü milliyetçi kişiliğimide ortaya koyunca, ülkeme faydalı olmak ve onu en iyi şekilde yönetmeyi hedefliyorum
    bu yaşıma kadar maddi açıdan kötü arkadaşlarımda oldu, çok iyi olanlarda, dine fazlı bağlı olan arkadaşlarımda oldu inanmayanlarda, hepsiyle aram çok iyi hala çoğuyla görüşüyorum
    şuanda yurtdışında okuyorum, dil çevre bilgi statü kazanıyorum büyük ihtimalle ticaret yapıcam çevremi kullanıp
    hocalarımdan biri bi kere şaka gibisinden sen siyasetçi olursun ilerde dedi, sevindim tabi içten :D iki gün sonra sordum hocam neden böyle dediniz diye, karizmatik kişiliğin var dedi
    uzun lafın kısası, bekle beni türkiye, zaman gelicek herşey değişecek, çok iyi altyapım var şuanda bile, ticarette ve çevrede başarılı olabilirsem engel göremiyorum

not: siyasi görüşüm yok, bütün partiler halt etmiş gözümde

gelecekten spoiler veriyim,
    gerekli çevreyi ve ticari gelişmeyi yaptıktan sonra, kendi partimi kurucam, ilk zamanlarda kimse farkında olmuycak sadece baştakiler beni potansiyel bir tehdit olarak görücek ama benim çevremdeki insanlar sayesinde olası bir tehdite karşı her zaman savunmada olucam, daha sonra yavaş yavaş ismim duyulmaya başlıycak tabiki bazı kurumlar benimle çalışmak istemiycek ama çevremin desteği ile olayın farkına varıcaklar, bir süre sonra partim yeterince konuluşur ve gündemde olucak, girilen ilk seçimlerde %10-15 gibi bir oy alabilirsem açıklama yapıp yeni bir parti olduğumuzu ve bu yenilikte bir parti için oldukça başarılı bir sonuç olduğunu, zaman geçtikçe halkımızın bizi daha iyi tanıdıkça partimizin hakettiği konuma geçiceğini söyliyeceğim, politik olarak hiç bir zaman bir partiyle yakın veya uzak olmuyacağım, benim partim ayrı ve en iyi olarak görülmesini sağlıyacağım, fikirlerimle ve oyunlarımla insanları etkilemeye çalışacağım, şansımda yaver giderse, sonraki seçimlerde iktidar koltuğuna kadar yükselmeye çalışacağım.

not: konunun sadece son paragrafı şaka amaçlıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ♛TR -- 24 Nisan 2015; 21:34:12 >

• Başkan demek istedin sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Engel oyların çalınması.

+ Yol yapmadın o iş yatar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eddie Van Halen -- 24 Nisan 2015; 20:50:13 >
  • Önce muhtar ol

• quote:

Orijinalden alıntı: Pensilvanyalı Zat

Başkan demek istedin sanırım

neden

quote:

Orijinalden alıntı: Eddie Van Halen

Engel oyların çalınması.

+ Yol yapmadın o iş yatar.

zafere giden her yol mübahtır, zaferse türkiyenin parlak geleceği

quote:

Orijinalden alıntı: elnino006

Önce muhtar ol

hayırlısı :D

quote:

Orijinalden alıntı: FURY.

Göbekliysen, bıyıklıysan, dini kullanacaksan ha birde torpilli olacaksan neden olmasın

yok ya formum iyi spora gidiyorum düzenli dini kullanırım gerekirse, torpilde çevre genişledikçe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ♛TR -- 24 Nisan 2015; 20:55:41 >

• Adını ver de bi zahmet oy kullanak

• Yav he he

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gioielli

Adını ver de bi zahmet oy kullanak

yok zamanı gelince ben etkiliycem kitleleri şuan isim ifşa olmasın :D hatta uplarım konuyu bulursam hahaha

quote:

Orijinalden alıntı: teardrop2882

Yav he he

tabiki yav he he, buraya yazmakla noluyo sanki, ciddiyetsiz bi konu açtım ama yazdıklarıma en içten bir şekilde inanıyorum tabiki olasılıklar düşük zaman göstericek :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ♛TR -- 24 Nisan 2015; 20:59:12 >
  • Bizim oralarda bir söz vardır Joe "Şaka maka, mada faka."
  • quote:

Orijinalden alıntı: ♛TR

quote:

yok zamanı gelince ben etkiliycem kitleleri şuan isim ifşa olmasın :D hatta uplarım konuyu bulursam hahaha

quote:

Yav he he

tabiki yav he he, buraya yazmakla noluyo sanki, ciddiyetsiz bi konu açtım ama yazdıklarıma en içten bir şekilde inanıyorum tabiki olasılıklar düşük zaman göstericek :)

Hort yaparsan da ban yersin o yüzden şimdi ver de ifşa edeyim ha ha ha

• Olamadı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başbakan olacak adamın bu forumda bulunmasına olanak yok. Tek başına bir anda meydana çıkıp "Oyunuzu bana verin" diyemezsin yada bu alanda kendi partini kurup bir anda yükselemezsin. Parti yapılanmalarına girmen lazım. Siyasi tarihimize bak (Yarım yamalak vesayet vs.de olsa) hep bu şekilde devlet kademelerine gelinmiş. Parti yapılanmalarına gir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VatandA.Ş.

Bizim oralarda bir söz vardır Joe "Şaka maka, mada faka."

böyle laflarını kendine saklasan daha iyi olur :)

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ♛TR

quote:

quote:

Yav he he

Hort yaparsan da ban yersin o yüzden şimdi ver de ifşa edeyim ha ha ha

hahaha yok kalsın

quote:

Orijinalden alıntı: Onronr210

Olamadı

ulan caddebostandakki mağazaya müdür olcam demiyorum ki, nasıl olim zaten öyle kolay değil, ama hedefim var :D

quote:

Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam

Başbakan olacak adamın bu forumda bulunmasına olanak yok. Tek başına bir anda meydana çıkıp "Oyunuzu bana verin" diyemezsin yada bu alanda kendi partini kurup bir anda yükselemezsin. Parti yapılanmalarına girmen lazım. Siyasi tarihimize bak (Yarım yamalak vesayet vs.de olsa) hep bu şekilde devlet kademelerine gelinmiş. Parti yapılanmalarına gir.

bi düşün isterim, sence başbakan olucak adam 10 sene önce ne yapıyordu? veya şuanki başbakanımız başbakan olmadan önceki zamanlarında ne yaptı, hiç mi boş zaman geçirmedi? her foruma bakan adam boş değildir, he kaldı ki foruma birkaç senedir girmiyodum sadece popüler konuları takip ediyorum gündemi kaçırmamak için, ayrıca benim hayalim çevremi ve kendimi kullanıp insanları etkilemek ve teşkilandırmak tıpkı bir ürün satar gibi, tabiki çevre çok önemli, güçlü kişilerin desteğini almam lazım, oda artık şans :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ♛TR -- 24 Nisan 2015; 21:06:27 >

• Konuyu favoriye aldim 10 sene sonra gorusuruz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zamaninda erdogana yaptilar ama o cumburbaskani olarak herkese gerekli cevabi verdi simdi ben sana yapicam kank

muhtar bile olamazsin

• quote:

Orijinalden alıntı: potur

Konuyu favoriye aldim 10 sene sonra gorusuruz

başbakan olamazsam sen görüşme gereği duymazsın, olursamda ben duymam :D

quote:

Orijinalden alıntı: cyberwar

zamaninda erdogana yaptilar ama o cumburbaskani olarak herkese gerekli cevabi verdi simdi ben sana yapicam kank

muhtar bile olamazsin

bana şuanda gel muhtar ol deseler olmam hayatta
  • RTE GİBİ OLACAKSAN OYUM SANA

• quote:

Orijinalden alıntı: FührerHitler

RTE GİBİ OLACAKSAN OYUM SANA

quote:

Orijinalden alıntı: Hakan Akkaya

quote:

katılıyorum oy veririm

gerektiği yerde rte gibi olucam, gerektiği yerde bahçeli, kılıçdaroğu veya kendim, oyunu almak için ne gerekiyosa o olucam yani merak etme :D
    ama siz gerçek kişiliğimi hiç bilemiyceksiniz, gerekte görmiyceksiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ♛TR -- 24 Nisan 2015; 21:19:12 >

• quote:

katılıyorum oy veririm

• Boş yapma kaybol burdan ya saçma sapan konusuyorsun.

Siyasi görüşüm yok ülkeyi yöneticem diyor Biz bunlara kaldık işte al
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.