Şimdi Ara

+10 Scorpion Scythe YTL? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
0
Favori
10.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: NoLeafClover

O item hala silinmedi mi?O itemin değeri kelimelere sığmaz.

Doğru söze ne denir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caneryilmazer -- 19 Haziran 2008; 10:26:42 >

YiĞiT ÖzGüR FaN CLuB
  • +8 ex-raptor'dan 70-80 ytl daha fazla eder.
  • hp rec ne ii bişiy galiba

Orjinalden alıntı: ßa®an

Dies'te NeoJima onunla TK kesmişti. Hp recovery özelliği çok işe yarıyor.

Özelliklede Pkda...
    Msi X370 Pro Carbon - Ryzen 5 5600x - Sapphire RX 7800 XT Nitro+ Gaming Oc Amd 16GB GDDR6 - G.SKILL Trident Z RGB DDR4 CL14 3200 16GB(2x8GB) - NZXT Kraken x62- Sandisk Ultra II 120GB - 500 GB HDD - 1TB HDD - Kioxia Exceria NVMe 500GB 1700MB-1600MB/s - Deepcool PK750D 750W Atx 80+ Bronz - PHANTEKS ECLIPSE P400S Tempered Glass
  • Adam birisine 500 vursa canı 375 doluyor.Birde combo yapabiliyorsa ortalığın
  • Cannonlake işlemciler bekleniyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aloneperson

+8 raptordan 25-30 Ytl fazla Veririm Oda Sadece Merakttan:)

+9 raptorum olsa gözümü kırpmam veririm O itemle +9 raptorlu adamı eze eze alırsın .

Üniversiteyi 5 yılda bitiren 1 sene , 4 yılda bitiren 4 sene kaybetmiştir .
  • quote:

Orjinalden alıntı: _iSTANBUL_1453_

server cypher mıki :)

%100

ben o itemi takıp çıplak gezerim adamda alırım 75 hp recovery verio ben o itemi 2.000ytl satmam hatta 5.000 ytl bile samam çok ciddiğim atakta gayet güzel hp de veriyor healsiz talos kesersin o itemle işini bilen kesebilir o itemi her ne olursa olsun satanın aklından şüphe ederim +10 raptor +10 giga hiç birinede deişmem (BİRAZ FAZLA BÜYÜTTÜM İTEMİ AMA GERÇEKTEN SÜPER BİŞİ )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeRVouS_BoY -- 19 Haziran 2008; 16:25:28 >

• Bide long spear yaw bunu main hand e alıp bi kılıçda off hande alabiliosunuz değilmi
  • Abi Adama Vur Canın Dolsun Hp Pot Basmazsın Valla Boss Keserken Felan xD

Bence Muhteşem Bi İtem..

http://www.izlesene.com/izle/pvpleader-pvpleader-trailer/4060631554 bu vıdeo da talos keserken gore bılırsınız

http://hk.youtube.com/watch?v=ZYUubjXP8ck burdada bı adamı sızın le nerdeyse eşit ıtemlı adamı nasıl cıplak kesecegınız var

İTEMI SATMAMM DAKI AMAC KULLANANAMDANDI BEN ACIKCASI TIRSIYORUM +10 ITEM DEN CUNKU EDENADA DEDEX GIBI +10 GIGADAN İTEMDEN BANLANIP SONRA TUM ITEMLERIM SILINSIN YEMEDI PEK ACIKCASI

itemı ucuza verdım sebeb de edena da bunun degerını anlıcak bır oyuncu kıtlesı yok gercek real playerın nerdeyse hepsı bu server dan ayrıldı artık ıtemcılerın server ı oldu :)

OLD MRHARON PVPLEADER kısa bı muddetlık pittbull dan selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih_Sigorta -- 20 Haziran 2008; 0:03:44 >

• quote:

Orjinalden alıntı: elense

item gercekdır CUNKU BENIM DI VEDE SATILDI HEMDE UCUZ BI FIYATA OLE BEKLEDIGINI GIBI 2000 LER 3000 LER DEGIL

http://www.****/izle/pvpleader-pvpleader-trailer/4060631554 bu vıdeo da talos keserken gore bılırsınız

http://hk.youtube.com/watch?v=ZYUubjXP8ck burdada bı adamı sızın le nerdeyse eşit ıtemlı adamı nasıl cıplak kesecegınız var

İTEMI SATMAMM DAKI AMAC KULLANANAMDANDI BEN ACIKCASI TIRSIYORUM +10 ITEM DEN CUNKU EDENADA DEDEX GIBI +10 GIGADAN İTEMDEN BANLANIP SONRA TUM ITEMLERIM SILINSIN YEMEDI PEK ACIKCASI

itemı ucuza verdım sebeb de edena da bunun degerını anlıcak bır oyuncu kıtlesı yok gercek real playerın nerdeyse hepsı bu server dan ayrıldı artık ıtemcılerın server ı oldu :)

OLD MRHARON PVPLEADER kısa bı muddetlık pittbull dan selamlar

adam son noktayı koymuş işte eline saglık dostum gerçekten sağlam item

işaretledigim kısma katılmıyorum arkadaşım gerçekten sıkı oyuncudur

•  +10 Scorpion Scythe YTL?

atağı merak edenler için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi attila_khan -- 20 Haziran 2008; 1:04:00 >

her potla birlikte 1900 hp basmış olur. sizce kim kesebilir. böyle bir itemin olunce atağa önem vericeksin ne kadar atak okadar hp doldurmak demek oluyor.
    “Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız forum imzasından okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu?Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı ve inanç beslediğin otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Apartmanından dışarı çık. Karşı cinsten biriyle tanış. Lüzumsuz alışverişi ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl. Bir kavga başlat. Yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın."
    Artık uyarıldın.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.