Şimdi Ara

10 Saniyede Nasıl Adam Dövülür ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
14
Favori
53.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: berdush

Ayrıca tekme tokat dövüş sanatına gönül vermiş kişiler arasında müthiş bir birlik beraberlik ruhu vardır.Mesela; "beyler aşağı mahallede Alptuğ'a artistik yapmışlar" dendiğinde bütün dövüşçüler toplayabildiği bilimum dövüşçü ile aşağı mahalleye akar ve kesin çözüm kaçınılmazdır.

Wing Tsun öncelikle amaç savunmaktır..Fakat saldırarak savunmaktır,öyle gelen hamlelere bön bön bakılmaz,axine üstüne gidilir rakibin.. Saldırı,vurdulu,kırdılı birşey arıyorsan WT haricinde birşey yapmanı öneririm.. Türk milletinin aklı zaten teknik şeylere fazla çalışmaz.. (yalansa yalan diyin)

Ayrıca toplanır öyle döveriz demişsin,diyelim akşamın 11 inde evine dönüyorsun yolunu 2 kişi kesti..Napıcan ? Dur kardeş bizim elemanları çağırmaya mı gidiyorum diyeceksin ?

Aslında yeni WT antremanından geldim,milletimizin (olumlar hariç) tepkilerini söyleyince nasıl sabrediyorsun,iyi dayanmışsın ben olsam çoktan küfürü basmıştım dediler.Harbiden merak ediyorum bu kadar kendine güvenen adamları salonumuzda görünce ne yapacaklar ?

@ serhat_h_fb:

Sabahtan beri taş koymaya çalışıyorsun,her seferinde bozuyorum gene geliyorsun bir nedenle
    Sen toplasan 75 kiloyu geçmeyen birisindir..Senin tekmenden nolacak ki ? Taekwandocumusun,tai-box cumusun nesin yani ? Ayrıca Wing Tsun da saldırı tekmesi sadece düz tekmedir..Boeng Gju ve Yaub Gju ayrıca stop kick le her türlü tekmeyi karşılamanız imkanı vardır.
    Videolara bakarsan görürsün tekmelerin nasıl karşılandığını

Ekşi sözlükte bile 2 sayfa entry olan bir sanatı hala Türk milleti nasıl hafife alıyor anlamıyorum .. Biraz okuyunda bari ne olduğunu az çok anlayın lütfen ..
    Entry e Buradan bakabilirsiniz

Kimseye oturup uzun uzun anlatmayacağım 5-10 kişiden gayet güzel ve olumlu tepkiler geldi..Herkesin tuttuğu kendine

saygılar & sevgiler

Her spor her sanat ve uğraş güzeldir..Yeterki osmanlı tokadı,türk style,levye bilmem ne diye gezinenler olmasın.

• Varya ciddiye alıp birde yazdıklarıma karşılık verdin ya helal oldsun.
  • Sonuç nedir şimdi?

Beyin kasımı daha önemli, kol-bacak kasımı??
  • amacım saygı & sevgi çerçevesinde küfürsüz ve ahlaklı bir biçimde cevap vermek arkadaşım..Sen cevap yazmışsın bende cevabını kayıtsız bırakmak istemedim...

Gene topici okuma,resimlere bakma zahmetinde bulunduğun için teşekkürler
  • Judith verdigin bilgiler icin tesekkur ederim...

bu arada bir de kempo ya bakmani tavsiye ederim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: judith

sen biraz kick-box la uğraşmışsın heralde dostum çok üstüne alındın,peki sen iste yeter değiştiririz farketmez..

UML :

Karşındaki adam osmanlı tokatından kurtulmayı biliyorsa,yada senin o tokadı atmana fırsat bile vermiyorsa ne yapacaksın ?

Guitarist :

Beğendiğine sevindim dostum,videoları da seyretmişsindir umarım

Osmanlı tokatcılarını bilmiyorsun galiba,şovalyeleri teneke yığınına çevirip atx kasalara dönüştüren adamlardı,saygı duymak lazım.

• ya şimdi BOKS a mı gitmek daha iyi WİNG TSUN a mı ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HITM@N -- 9 Haziran 2006; 1:06:15 >
  • quote:

En iyisi tekme tokat dalmak.Üstüne tanımam en son ve halk arasındaki en geçerli dövüş sanatıdır.İsteyenlere inceliklerini ve sallama tarihini anlatabilirim.Öyle uzak doğu lardan falan değil direk ülkemizin bağrından, anadolu dan çıkmış bir dövüş sanatıdır.Öğrenmesi çok kolay ve çok özgür bir branştır.Bu yöntemi birçok eski Türk filminde kullanılmıştır ve en çok tercih edilen dövüş sanatlarındandır.Halk arasında kafa göz dalma gibi farklı isimleride vardır.Üstelik yukarıda saydığınız dövüş sanatlarındaki gibi çeşitli hareket isimleri vardır.Mesela dövüşe geçmeden önce "Hareket yapma hareketin Allah'ını görürsün" gibi veciz selamlama ifadeleri vardır.Ayrıca tekme tokat dövüş sanatına gönül vermiş kişiler arasında müthiş bir birlik beraberlik ruhu vardır.Mesela; "beyler aşağı mahallede Alptuğ'a artistik yapmışlar" dendiğinde bütün dövüşçüler toplayabildiği bilimum dövüşçü ile aşağı mahalleye akar ve kesin çözüm kaçınılmazdır.

+1

• Yav bunlar boş işler, adamlar çinde kung fu ustalığı yapmış senelerce, sonra bakmışlar Türkler geliyor, kung fu falan dinlemiyorlar. Onlar da kung fu ustalığını bırakmış duvar ustalığına başlamış, sonra bakınız çin seddi...

quote:

Orjinalden alıntı: judith

- Wing Tsun öğrencisi,kavga esnasında tedirginlikle,çekingelikle kendini savunması yerine,rakibine olabildiğince yapışır.Çünkü ne kadar yakın olursa onun için o kadar iyidir.

Belki bu çinlilerin bütün dövüş sanatlarında var ki, adamlar ne kadar yakın olsak o kadar iyi diye prenses kızlarını verip akraba bile olmaya çalışmış.

• Adamın anlının çatına kafayı göm ondan sora 5snde sürer istersen 2dk oyalanarak dowersn keyfıne bakar...Muhım olan o kafa
  • Biber gazları var 7-15 YTL arasında değişiyor. Riske girmeye hiç gerek yok. Bir tane yanınızda bulundurun tehlike anında el çabukluğu ile adamın hatta adamların suratına sıkın. Elleriyle suratlarını kapayarak afallamalarını hatta yere kapaklanmalarını izleyin. (10sn altında - denenmiştir) Ha adam savunmasız hale geldikten sonra zevkine iki üç tane yapıştırırmısınız (yumruk atmak için eğilip yorulmaya gerek yok tekme oldukça zahmetsiz) yada çekip gidermisiniz orası size kalmış.

Örnek isteyenler habeleri takip ederek Polisin biber gazı kullandığı kişileri ne duruma getirdiğini görebilir.

10 Saniyede Nasıl Adam Dövülür ?

Bu arada subsonic arkadaşın dediği gibi kafa oldukça kesin çözümdür. Özellikle kafa atmadan önce adamın suratına tükürürseniz şaşırıp gardını düşürecektir. Tabi burun kırma, travma hatta öldürme gibi riskleri olduğu için tehlikelidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EuphoriA -- 9 Haziran 2006; 1:32:15 >

• Hareketsiz duran adama yapmak kolay.Rakip bir sporcuyla denemek daha net sonuç verir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ccaparli

4-5 kişi sopayı aldıkmıydı bi de levye tamamdır yav amaaan gerek yok böle çin capon

Özellikle levye'yi tavsiye ederim ben.
  • quote:

En iyisi tekme tokat dalmak.Üstüne tanımam en son ve halk arasındaki en geçerli dövüş sanatıdır.İsteyenlere inceliklerini ve sallama tarihini anlatabilirim.Öyle uzak doğu lardan falan değil direk ülkemizin bağrından, anadolu dan çıkmış bir dövüş sanatıdır.Öğrenmesi çok kolay ve çok özgür bir branştır.Bu yöntemi birçok eski Türk filminde kullanılmıştır ve en çok tercih edilen dövüş sanatlarındandır.Halk arasında kafa göz dalma gibi farklı isimleride vardır.Üstelik yukarıda saydığınız dövüş sanatlarındaki gibi çeşitli hareket isimleri vardır.Mesela dövüşe geçmeden önce "Hareket yapma hareketin Allah'ını görürsün" gibi veciz selamlama ifadeleri vardır.Ayrıca tekme tokat dövüş sanatına gönül vermiş kişiler arasında müthiş bir birlik beraberlik ruhu vardır.Mesela; "beyler aşağı mahallede Alptuğ'a artistik yapmışlar" dendiğinde bütün dövüşçüler toplayabildiği bilimum dövüşçü ile aşağı mahalleye akar ve kesin çözüm kaçınılmazdır.

Arkadaşlar levye diyince aklıma geldi eklemeyi unutmuşum bütün tekme tokat dalma sanatı ustalarımdan özür diliyorum.Bu dövüş sanatında çok çeşitli silahlar kullanmak mümkündür.Mühim olan yaratıcılıktır.Tabi yerden alınan alelade bir taş görevini yerine getirebilir ve bu taşta kullanılan silahlar arasında yer almaktadır ancak evlerden getirilen döner bıçağı, pala gibi aletler daha makbuldür.Birkaç yaratıcılığı sınır tanımayan, sayesinde bugünlere geldiğim üstadım ise halk arasında mançıka olarak tabir edilen zincirin 2 ucuna sopa bağlanmak kaydıyla yapılan el yapımı silahlarla öldürücü bir kişiliğe bürünebilirler ki bunlar kendi alanlarında aşmış kişilerdir.Bu mançıkaların çok farklı göze hiyap eden, estetik hareketleride vardır.

• güzel bir spora benziyor. bu arada videolar da baya iyi
  • Sadece bir boks izleyicisi olarak söylüyorum; gard almadan bir boksörün yanına bu şekilde hızlı ama vucüt dengesi ve ağırlığından güç almadan atılan etkisiz yumruklarla bu kadar yaklaşılırsa, tam çenenin altına gelen bir aparkat ile bilinç kaybedilir.

Ayrıca spor olmayan her dövüş vahşet ve günahtır. Çıplak elle atılan sadece bir yumrukla bile karşıdaki insan sağır kalabilir, gözünü kaybedebilir, ölebilir.
  • arkadaşlar saçmalamayın yok bir kafa korum yere yığılır yok levye vururum yok türklerin taktiklerle döverim vs......valla wing tsunu bilmem ama bizim kung fu hocamızın karşısında türk dövüşme taktiklerini uygularsanız alayınız türk hava kuvetlerine katılırsınız.....daha adamın yüzünü bile göremeden yıldızlarla buluşursunuz.....bilmiyorum iyi ifade edebildimmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rotary_power -- 9 Haziran 2006; 8:34:32 >
  • Hadi leyn...Sıkıyosa osmanlı tokatcısı vs. sizin kungfu hocası yapalım ne dersiniz?Adamlar şovalyeleri teneke yığınına çeviriyodu beaSenin hocanı atx kasa yapar valla,bırak türk hava kuvvetlerini
  • 3.5mb lik 2. vidyodaki şarkının adı ne bilen war mı???
  • ameros perros soundtracki arkadaşım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.