Şimdi Ara

10 parmak klavye kullanımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
4.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler merhaba artık 10 parmak klavyede kendimi geliştirmek istiyorum yani bütün parmaklarımı kullanmak demiyelimde çoğunu kullanmak istiyorum .

Önerileriniz nedir ne tür çalışmalar yapma gerekir.Cevaplarınız bekliyorum .

ben sadece 4 parmagımı kulanıyorum

• metin bul ve yaz yaza yaza gelisir ben 2003 te basladım pc kullanmaya o zaman daha kücüktüm iki parakmak yazıyodum simdi bu yazıyı yazarjken fark ettim 7 parkak kullanıom
  • quote:

Orijinalden alıntı: 16hakan16

metin bul ve yaz yaza yaza gelisir ben 2003 te basladım pc kullanmaya o zaman daha kücüktüm iki parakmak yazıyodum simdi bu yazıyı yazarjken fark ettim 7 parkak kullanıom

3 yıldır yazıyorum ama bazen bakıyorum çok hatalarım oluyor bunları bir an önce düzeltmem gerekiyor.
  • Bilgisayar Programları
    Sayfa bulunamadı » Bilgisayar Programları
    http://www.bilgisayarprogramlari.net/teknoloji-ve-program-haberleri/10-parmak-klavye

Bunu kullanmıştım bende şuanda çok rahat 10 parmak yazabiliyorum.

• Bol bol yaz arkadaşım. Al eline bir hikaye kitabı, baştan sona yaz. Bir de, 10 parmak klavye kullanımı için çeşitli programlar var; bu tür programlarla da geliştirebilirsin.
  • bak ben mesela bunu 5 saniyede yazdığım fark ettim sende çalışarak geliştirebilirsin.
  • başlığı okudum ve biri beni çağırdı sandım :)
    bu öyle yapalım olsun denen şeylere benzemez.
    tecrübe birikim ve zaman gerektiren şeylerdir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Klavye ve mouse takılmaları
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • On parmak yazabilmek için öncelikle iki elini de klavyenin üzerine getir.
    Klavyeye baka baka her parmağını kullanmaya çalışarak yazmayı sürdür.
    İyice alıştıktan sonra ekrana bakarak yazmayı dene takıldığın yerlerde gene klavyeye bak.
    Bir haftaya yazarsın diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: amashe

başlığı okudum ve biri beni çağırdı sandım :)

o zaman tecrübelerini yazda herkes bilsin
  • Valla bende 10 parmak yazamıyorum ama 3-4 parmak ile çok hızlı yazabiliyorum..
  • f klavye 10 parmak 3 dk da 140-150 kelime yazıyorum ortalama
    adliyede zabıt katibiyim

q klavyede 10 parmak yazmak için uğraşmayın ulusal klavyemiz var f klavye tamamen türkçe kelimeler için dizayn edilmiş. eğer bir gün f klavyede 10 parmak yazmayı öğrendikten sonra deneme amaçlı q klavyede 10 parmak yazmayı denerseniz anlarsınız ne demek istediğimi

http://farkbul.net/kasa-amp-klavye-amp-guc-kaynaklari/1079-f-klavye-ile-q-klavye-arasindaki-farklar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aragorn -- 2 Temmuz 2011; 0:14:23 >

• 3,5 - 4 yıldır pc kullanırım 4 parmak yazdığımı şimdi fark ettim. Hatalarım çok oluyor evet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PLinux

quote:

yazim gözüm ayıp ettin

edindiğim tecrübelerden şunu anladım,ben onparmak klavye kullanıcam diye başlarsan işe biraz zor seninkisi.
    klavyenin çok kullanıldığı küçük programlarla başla,ama amacın 10 parmak kullanmak değil zevk almak olmalı
    bu arada insanları 4 parmak klavyenle küçük düşürmeye çalışmamalısın ,yoksa sittin sene cevap alamazsın.
    bunuda yaz kafana tecrübedir bunlar.
    unutmadan, önce yaş olarak 13+ olmalısın yoksa onparmak klavye işine yaramaz misal mario 4 parmaklada oynanıyor.
    Saygılarımla

• quote:

quote:

quote:

yazim gözüm ayıp ettin

edindiğim tecrübelerden şunu anladım,ben onparmak klavye kullanıcam diye başlarsan işe biraz zor seninkisi.
    klavyenin çok kullanıldığı küçük programlarla başla,ama amacın 10 parmak kullanmak değil zevk almak olmalı
    bu arada insanları 4 parmak klavyenle küçük düşürmeye çalışmamalısın ,yoksa sittin sene cevap alamazsın.
    unutmadan, önce yaş olarak 13+ olmalısın yoksa onparmak klavye işine yaramaz misal mario 4 parmaklada oynanıyor.
    Saygılarımla

kardeş teşekkürler cevabın ve önerilerin için

• Bende 8 parmak kullanıyorum. Diğer 2 parmak boşta duruyor.
  • quote:

quote:

quote:

yazim gözüm ayıp ettin

Saygılarımla

sende 10 parmak klavye kullanıyorsun diye insanları küçük düşürmeye çalışmamalısın

• bende 7 parmak kullanıyorum baş parmaklar space için sag serçe parmak enter için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Defense Devil

quote:

quote:

quote:

yazim gözüm ayıp ettin

Saygılarımla

sende 10 parmak klavye kullanıyorsun diye insanları küçük düşürmeye çalışmamalısın

aslaaa,öyle bir kastım olmadı.arkadaş güzel güzel söyledi tecrübelerini paylaşırmısın diye
    elbette dedim,ne biliyom söyledim
    seni hınzır nereden çıkardın böyle şeyleri

• 8 kullanıyorum küçük parmakları kullanmıyorum sadece
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.