Şimdi Ara

10 Numara Paket (600 Dakika + 1000 SMS + 10 GB Internet) 45 TL (Herkese) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
0
Favori
14.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Elmandrill

O adsl kismida dogru heryerde bi çıkmaz operatörlerin 1mbt sinirsiz internet çıkarma ihtimali de mi 0 peki

1 Mbit sınırsız internet şu an için gerçekçi değil. Yine bu durumda ADSL olumsuz etkilenir ve operatörler buna razı gelmezler. Ayrıca aşırı bir kullanım olacaktır ve şu an için yeterli baz istasyonu yok. Bu dediğinizin 2016 içinde gerçekleşme ihtimali %1, 2017 içinde gerçekleşme ihtimali en fazla %20.
  • quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

burasıda bunu yeri değil
    Konuyu kirletmeyelim

Örnek olması açısından aldığınız hızı bu konuda paylaşabilirsiniz. Hız bölgeye göre değiştiği için zaten kesin bir sonuç olmayacaktır.
  • Dakikasi az ek dakika alsak ne kadar oderim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Anladim hocam cevaplariniz icin teşekkür ederim konuyuda biraz dağıttık kusura bakmayin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutalvarol

Dakikasi az ek dakika alsak ne kadar oderim

Ek olarak alabileceğiniz paketler çok sınırlı.

Ek 100 dakika paketi 9 TL.

https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/tarife-ve-paketler/Sayfalar/Faturasiz/Paketler/bal-100-paketi.aspx
  • tarife özellikleri iyiymiş, dakika biraz daha fazla olabilirmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elmandrill

Anladim hocam cevaplariniz icin teşekkür ederim konuyuda biraz dağıttık kusura bakmayin

Rica ederim. Forumun amacı bilgi paylaşmak bu sebeple bir sıkıntı söz konusu değil.
  • KARACABEYY K kullanıcısına yanıt
    evet dakikasi az keske 1000 yapsaydi kapisilirdi bu tarife

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Buyrun

Diğer üyeler konu hakkında pm atmazsa sevinirim fazla dillendirmeye gerek yok
    Bu mesaja eklenen görseller:

10 Numara Paket (600 Dakika + 1000 SMS + 10 GB Internet) 45 TL (Herkese)

• quote:

Buyrun

Diğer üyeler konu hakkında pm atmazsa sevinirim fazla dillendirmeye gerek yok

APN açığından faydalanıp sınırsız olarak mı kullanıyorsunuz?
  • Apn acigi mi var

• quote:

Orijinalden alıntı: ferhatunal66

Apn acigi mi var

MMS iletişimi gibi gösterilerek İnternet kullanılabiliyor ve 3 operatör içinde geçerli. Her baz istasyonunda olmuyor, ayrıca bazı OpenVPN düzenlemeleri ile yapılabiliyor ancak ben bu şekilde kullanılan İnternet bağlantısını helal kabul etmiyorum. Kullananlar kendileri bilirler ben asla kullanmam.

Youtube'da bu konuda video dolu, örnek bir tane paylaşıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: LTE

quote:

Apn acigi mi var

MMS iletişimi gibi gösterilerek İnternet kullanılabiliyor ve 3 operatör içinde geçerli. Her baz istasyonunda olmuyor, ayrıca bazı OpenVPN düzenlemeleri ile yapılabiliyor ancak ben bu şekilde kullanılan İnternet bağlantısını helal kabul etmiyorum. Kullananlar kendileri bilirler ben asla kullanmam.

Youtube'da bu konuda video dolu, örnek bir tane paylaşıyorum.

Apn açığının cezai yaptırımı yok mu?

• bende her şey kılıfına uygun
    böle şeylerle uğraşmam
  • Türkcell faturasız 38 TL 750 dakika 1000 sms 12 gb internet veriyor.İlk 3 ay 2 kat internet bitincede başka operatöre geçilir.Türk telekom gerçekten pahalı ve faturalı tarife bol bol dakika ve sms neden vermemiş çok garip

• quote:

Orijinalden alıntı: mudebbir
    Apn açığının cezai yaptırımı yok mu?

Bunun için ceza uygulanan bir abone duymadım ama o kadar çok insan bununla uğraşıyor ki operatörler en sonunda ders olması açısından bazılarının canını yakacak. Forumda sıkça bu yöntemleri kullanıp 200 GB indirdim, 300 GB indirdim yazan arkadaşlara denk geliyorum. Tamam operatörler az kota veriyor ve belki gerçekten o kota lazım fakat çoğu insanda nasıl olsa yapabiliyorum diye yapıyor.
  • quote:

bende her şey kılıfına uygun
    böle şeylerle uğraşmam

İnşallah sorun yaşamazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NitroNos

Türkcell faturasız 38 TL 750 dakika 1000 sms 12 gb internet veriyor.İlk 3 ay 2 kat internet bitincede başka operatöre geçilir.Türk telekom gerçekten pahalı ve faturalı tarife bol bol dakika ve sms neden vermemiş çok garip

O paketi bilmiyorum ama epey uygunmuş. Sürekli bir tarife ise kullanılabilir ve bende geçmeyi düşünebilirim. Bu tarife veya paket nasıl alınıyor acaba? Sitesine baktım ama sitede öyle bir şey göremedim.
  • Turkcell 3 ay gbleri 2 ye katliyorya bunun dedigide o yildiz 6gb paketi

• quote:

Turkcell 3 ay gbleri 2 ye katliyorya bunun dedigide o yildiz 6gb paketi

Teşekkürler. Katlanan İnternet kampanyasını biliyorum ama geçici bir kampanya olduğu için dikkatimi çekmiyordu. Yine 3 ayda olsa kullanılabilir. Yıldız 6 GB paketi Turkcell politikasına göre uygun bir paket olmuş.

http://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/diger-kampanyalarimiz/4-5g-katlanan-internet-kampanyasi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.