Şimdi Ara

10 Numara Paket (600 Dakika + 1000 SMS + 10 GB Internet) 45 TL (Herkese) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
0
Favori
14.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NitroNos

Hakem heyetiyle uğraşmayacam direk avukata vericem.Bütün belgeler elimde zaten kullanmadığıma dair her şey var zaten onlarda farkında zaten TTnet'te fatura görünmüyor.
    Kendi hataları bende bu hizmeti istiyorum niye iptal edeyimki yan binada t21 kabini mevcuttur.

İnşallah davanızı kazanır ve hakkınızı alabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: mudebbir

Mesajları engelliler kullanıyor lütfen duyarlı olalım.

Bir hatam varsa özür dilerim. Türk Telekom engelli olan vatandaşlarımıza zaten indirim sağlıyor ve engelli olduklarını bayi kanalı ile operatöre ilettiklerinde SMS hakkı hediye ediyor. Ben, kendim için gereksiz olduğunu söylemiştim ama siz engelliyseniz ve sizi üzecek bir söz ettiysem kendi adıma özür dilerim.
  • Üzecek birşey değil sadece sms paketleri bazı kesimler için lazım oluyor. İnternet paketinin çok olmasını bizde isteriz ancak operatörler millet internete alıştığı için bilerek yapmazlar. Duyarlılığınız için teşekkür ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: mudebbir

Üzecek birşey değil sadece sms paketleri bazı kesimler için lazım oluyor. İnternet paketinin çok olmasını bizde isteriz ancak operatörler millet internete alıştığı için bilerek yapmazlar. Duyarlılığınız için teşekkür ederim

Rica ederim.

Ben size bu konuda yardımcı olayım. Eğer bir engel durumu söz konusu ise Türk Telekom engelliler için özel hizmetler sunuyor.

Öncelikle Türk Telekom içi sınırsız SMS gönderebileceğiniz, 120 dakika ve her yöne 400 SMS paketi mevcut. Konuşmadan ziyade SMS ile işiniz var ise aylık 15 TL'ye faydalanabilirsiniz.

https://bireysel.turktelekom.com.tr/ozel-programlar/Engelliler/Sayfalar/elele-engelsiz-hayat/elele-tarifeleri/elelemesajlasalimtarifesi.aspx

Görme engelliler için ücretsiz Sesli konum servisinden yararlanabilirsiniz. Sesli konum bulunduğunuz noktaya en yakın hastane, karakol, eczane, taksi durağı ve atm gibi yerleri size sesli olarak söylemektedir. Kullanım için 9700 numarasını arayabilirsiniz.

https://bireysel.turktelekom.com.tr/ozel-programlar/Engelliler/Sayfalar/elele-engelsiz-hayat/engeli-kaldiran-servisler/seslikonumbilgisi.aspx

Türk Telekom destekli yürütülen Sesli adımlar uygulaması ile de AVM ziyaretlerinizde hangi mağazanın önünde olduğunuzu, lavabonun yerini, AVM giriş ve çıkış yerlerini sesli olarak ve yönlendirmeler ile öğrenebilirsiniz. Yine bu hizmet ücretsizdir.

https://bireysel.turktelekom.com.tr/ozel-programlar/Engelliler/Sayfalar/elele-engelsiz-hayat/engeli-kaldiran-servisler/sesliadimlar.aspx

Eğer her yöne çok fazla SMS lazım ise aylık 12 TL olan her yöne 5000 SMS paketini aylık 6 TL'ye satın alabilirsiniz.

https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/tarife-ve-paketler/Sayfalar/Faturasiz/Paketler/her-yone-5000-sms-paketi-yeni.aspx

Engellilere tanınan daha birçok haktan yararlanmak için;

Engelli müşteriye ait T.C. Nüfus Cüzdanı
    Engelli müşteriye ait Özürlü Kimlik Kartı veya Sağlık Kurulu Raporu
    Eğer T.C. Nüfus Cüzdanı'nda Özürlü Oranı'nı gösteren bir ibare yer alıyorsa, Özürlü Kimlik Kartı veya Sağlık Kurulu Raporu'na gerek duyulmamaktadır.
    Başvuran 1. derece yakını ise, yakınına ait T.C. Nüfus Cüzdanı

Bu belgelerle birlikte Türk Telekom abone merkezlerine gidebilir veya 1. derece bir yakınınızı Türk Telekom abone merkezine gönderebilirsiniz. Engelli programına katıldıktan sonra Türk Telekom tarafından aranırsınız ve yararlanabileceğiniz faydalar ve ücretsiz hizmetler hakkında bilgilendirilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: pashazretleri

Mevcut abone olup bu paketi 45ten alan var mı? Site olur MH olmaz diyor.

Müşteri hizmetlerine bakmayın siz. SMS atın paketi veriyor. Paketin tek fiyatı var, tüm paketler hem yeni hem mevcut aboneler için geçerli olur ancak yeni aboneler ve mevcut aboneler farklı fiyattan yararlanır. Ancak bu pakete tek fiyat tanımladılar bu sebeple eski yeni abone farkı olmuyor.

Ben 5 aylık boş duran hattımla SMS attığımda yeterli bakiye bulunamadığı için geçiş sağlanamamıştır diyor, paketi alamazsınız demiyor.

Türk Telekom abonesiyseniz sizde yeterli TL olmasa da SMS atıp deneyebilirsiniz.
  • tt faturalı aboneyim. bugune kadar forum sayesınde sağolsun paramız hep cebimizde kaldı ama gecen bir gereksizin konusu yuzunden 60 liraya 8 gb kullanıyorum taahhut de verdim yine fiyat değişmedi herneyse sütten ağzı yanınca insan tedirgin oluyor. bu nedenle sordum. faturasıza taşıyıp taahhutu cezayı falan ödeyip 45e alsam yine daha karlıyım.

6GB paketli internetim var, telefon çekmediği için daha 3GB kotayı göremedik, o sebeple 3GB sonrası anlamsız TT'de, güler misin ağlar mısın...

� Beşiktaş JK � ÇARŞI
    Ey iman edenler Allah'ın size helal ettiği temiz şeyleri haram kılmayın, hududu da aşmayın. Doğrusu Allah, aşırı gidenleri sevmez. Allah'ın size verdiği rızıktan temiz ve helal olarak yiyin. İnandığınız Allah'dan sakının.Hazret-i Muhammed (Sallallahu Aleyhi ve Sellem)
  • quote:

Orijinalden alıntı: _uMaY_

Bir Türk Telekom kullanıcısı olarak diyorum ki: UZAK DURUN!!!

6GB paketli internetim var, telefon çekmediği için daha 3GB kotayı göremedik, o sebeple 3GB sonrası anlamsız TT'de, güler misin ağlar mısın...

Ben doğuda da bulundum ve şu an batıdayım , 1 gb bile kısa sürede 3G ile iniyor ve 3G 10 gb bile yetmiyor . Bence sizin hattınız , teliniz ya da bulunduğunuz konumda sıkıntı var. Sizde oluyor diye genellemek yanlış :) Türk Telekom 4 diş çeker ama en ucuzunu da o verir ve ben seviyorum. Bundan önce Türkleş vardı da be oldu 2gb için 30 küsür isteyen hattı neyleyim . Çekme konusunda da eğer Gürcistan sınırında bile çekiyorsa hattım ya bana Özek ayrıcalık var ya da sizin tel vs. Sorun:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkücümmm -- 3 Haziran 2016; 20:07:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Türkücümmm

quote:

Orijinalden alıntı: _uMaY_

Bir Türk Telekom kullanıcısı olarak diyorum ki: UZAK DURUN!!!

Ben doğuda da bulundum ve şu an batıdayım , 1 gb bile kısa sürede 3G ile iniyor ve 3G 10 gb bile yetmiyor . Bence sizin hattınız , teliniz ya da bulunduğunuz konumda sıkıntı var. Sizde oluyor diye genellemek yanlış :) Türk Telekom 4 diş çeker ama en ucuzunu da o verir ve ben seviyorum. Bundan önce Türkleş vardı da be oldu 2gb için 30 küsür isteyen hattı neyleyim . Çekme konusunda da eğer Gürcistan sınırında bile çekiyorsa hattım ya bana Özek ayrıcalık var ya da sizin tel vs. Sorun:)

İş yerim Konya Havalimanının tam karşısında ancak fabrikanın içinde telefonla görüşemediğimden çıkıp bahçede yürümek zorunda kalıyorum. Geçen gün bir müşterimize yazılım üzerinden tarif etmem gereken şeyler vardı ancak aynı anda hem telefonla görüşüp hem de masama geçemediğim için kapatıp santralden bağlanmak zorunda kaldım. Ayrıca araçla devam ederken belli yerlerde hat kesiliyor tekrar arama yapmak zorunda kalıyorum.

Konya merkezinde doğru düzgün konuşmama izin vermeyen operatörle sizin bahsettiğiniz operatörün aynı olduğuna inanmak benim için güç oluyor.

Ayrıca çok benzer problemi İstanbul'da CNR Fuar merkezinde de yaşadık, vodafone olan şirket hattım full çekiyorken stand alanında TT 2 diş çekiyor internete bağlanınca da 1dk da ancak goolge arama sayfasını açıyordu. Kullandığım telefon Note 5, ancak operatör problemleri nedeniyle 3310'dan hallice kullanabiliyorum telefonu daha ne diyeyim...

Hizmet alamadıktan sonra bedavaya verseler ne işe yarar!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _uMaY_ -- 3 Haziran 2016; 20:13:02 >

� Beşiktaş JK � ÇARŞI
    Ey iman edenler Allah'ın size helal ettiği temiz şeyleri haram kılmayın, hududu da aşmayın. Doğrusu Allah, aşırı gidenleri sevmez. Allah'ın size verdiği rızıktan temiz ve helal olarak yiyin. İnandığınız Allah'dan sakının.Hazret-i Muhammed (Sallallahu Aleyhi ve Sellem)

• Lokasyonla ilgili sorunlar sizinde dediğiniz gibi hala var. Sorununuzu çözer mi bilmiyorum ama cihazı 3G ayarlarında kullanmayı deneyebilirsiniz. Türk Telekom 3G'de 900 MHz bandından yayın yaptığı için 2G'ye göre çok daha geniş kapsama alanı sunuyor. Birçok sorun yaşayan arkadaşımız sorunundan bu sayede kurtuldu.
  • Arkadaşlar bu paketi aldık da bunda , gece 3gb paketi ile paketime göre kampanyası gibi bedava etkinlikler oluyor mu? Sitesinde yazmıyor ama mesaj yolladım Kaydınız alınmıştır dedi. Kullanan var mı???

Arkadaşlar bu paketi aldık da bunda , gece 3gb paketi ile paketime göre kampanyası gibi bedava etkinlikler oluyor mu? Sitesinde yazmıyor ama mesaj yolladım Kaydınız alınmıştır dedi. Kullanan var mı???

???

Arkadaşlar bu paketi aldık da bunda , gece 3gb paketi ile paketime göre kampanyası gibi bedava etkinlikler oluyor mu? Sitesinde yazmıyor ama mesaj yolladım Kaydınız alınmıştır dedi. Kullanan var mı???

Sorunuz anlaşılamadığı için cevap yazan olmamış. Bende 3 kez okudum ama anlayamadım. On numara paketi satın alıp sonra Woops özelliklerini mi tanımladınız?

Orijinalden alıntı: LTE

quote:

Sorunuz anlaşılamadığı için cevap yazan olmamış. Bende 3 kez okudum ama anlayamadım. On numara paketi satın alıp sonra Woops özelliklerini mi tanımladınız?

Hocam zaten önceden kullanıyordum gece bedava 3gb ve yüklediğin pakete göre bedava internet veren "paketime göre kampanyası "nı.Şimdi bu 10 numara Paketine geçtim, bunları kullanabilecek miyim ? Umarım bu sefer açıklayıcı olmuştur :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkücümmm -- 8 Haziran 2016; 14:27:19 >

• quote:

Hocam zaten önceden kullanıyordum gece bedava 3gb ve yüklediğin pakete göre bedava internet veren "paketime göre kampanyası "nı.Şimdi bu 10 numara Paketine geçtim, bunları kullanabilecek miyim ? Umarım bu sefer açıklayıcı olmuştur :)

10 numara tarifede Woops özellikleri kullanılamıyor. Woops özellikleri için aşağıdaki paketlerden birini kullanmanız gerekiyor.

quote:

Faturasız Hat Kullanıyorsanız:

Kampanyadan faturasız Bol ve Hızlı 2GB, Bol ve Hızlı 3GB, Bol ve Hızlı 5GB, Bol ve Hızlı 7GB, Woops İnternet Dolu, Süper Fırsat 2GB, Süper Fırsat 3 GB, Süper Fırsat 4GB, Büyük Fırsat 1GB, Yeni Yıl 2GB, Yeni Yıl 4GB, Yeni Yıl 6GB, Yeni Yıl 8GB, Yeni Yıl 10GB, Bahar Fırsatı 3GB, Bahar Fırsatı 4GB paketleri hattında aktif olarak tanımlı olan Woops’lular yararlanabilir.

http://www.woops.com.tr/her-an-yeni-bir-woops/WoopstanBolinternetliGecelerKampanyasi

• quote:

Orijinalden alıntı: reyes_19
    Konuya bodoslama daldigim icin pek fazla hakim degilim ama ben yeniyil 10gb faturali kullaniyorum woopslu olup geceleride 3gb netten yararlanabiliyormuyum

Bide yararlanabiliyosam yas olarak kac yas olan bir kisinin tc nosunu kullanabiliyorum(bi baskasinin tc sini kullanabilirmiyim ben yas kriterine uymuyorumdur)

Ha bide tabiki woopslu olabiliyorsam yeniyil 10gb tarifem degismiyor degilmi

Bir dolu soru sordum kusura bakmayin :)

Evet yeni yıl 10 GB kullananlar yararlanabiliyor.

quote:

Faturalı Hat Kullanıyorsanız:

Kampanyadan Bol ve Hızlı 3GB, Bol ve Hızlı 5GB, Bol ve Hızlı 7GB, Süper 500 4GB, Süper 750 2GB, Yeni Yıl 2GB, Yeni Yıl 4GB, Yeni Yıl 6GB, Yeni Yıl 8GB ve Yeni Yıl 10GB tarifelerine kayıtlı olan Woops’lular yararlanabiliyor.

http://www.woops.com.tr/her-an-yeni-bir-woops/WoopstanBolinternetliGecelerKampanyasi

7-25 yaş arasındaki üyenin TC kimlik numarasını kullanabiliyorsunuz. Bunun için kullanmak istediğiniz TC numarasını 4545'e göndermeniz yeterli.

http://www.woops.com.tr/woopsa-uye-ol

Woops'lu olduğunuzda Yeni Yıl 2 GB tarifeniz değişmez.

Kampanyaya katılmak için GECENET yazıp 4545'e göndermeniz yeterlidir. Kampanyaya katılan Woops’lular 6 fatura dönemi boyunca gece saat 00.00-06.00 arasında geçerli BEDAVA İNTERNET hakkından yararlanıyor.

Estağfurullah, rica ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: reyes_19
    Eyvallah hocam sagolasin

Rica ederim.
  • arkadaşlar interneti bol paket arıyordum bu paketi önerirmisiniz?faturasız türk telekom müşterisiyim.birde paketi alınca 4.5 hattın açılır diyor ben 4.5g ye açtırmadım hattı mı açtırmayı düşünmüyorum 4.5g ye ne diyorsunuz bu paketi alayım mı?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.