Bildirim
10 mbps FİBER İNTERNET hakkında.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
hep 49 lira amma 50 gb kotası var 50 gb dan sonra adil kullanıma giriyo hızın 512 ye düşüyo pro paket var o sınırsız oluyo o da 10 mb 100 lira -
1Mbps TTNET düşünülürse, adil kullanım koşulları uygulansa bile bence Fiber internet daha avantajlı olur. -
50 gb iyiymiş ya.
Bilgisayarı evde tek ben kullandığım için aylık en fazla 30 gb yapabiliyorum. Oda rekor seviye yani.
Hiç değilse 15 gb' tan iyidir. Güzelmiş, hoşuma kaçtı. Tuttum bunu. -
50 Gb Kota Diyor Ama Hız Düşmesi Şuana Kadar Hiç Olmadı (İnşallah Böyle Devam Eder).Hızım Her Genel Olarak 1.1Mb/sn - 1.2Mb/Sn Arasında.TTnet'e Boş Yere Para Yedirme
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Céltics -- 30 Temmuz 2010; 23:09:46 > -
Birde bizim apartmanda herkez TTNET kullanıyor. Tek superonline kullanan ben olacağım yani.
Kimisi bağlatamazsın diyor. Binadaki çoğu kişinin bu tafireden kullanması gerekiyormuş.
Doğru mu bu? -
Bundan önce bulunduğun bölgede fiber optik servisi var mı onu öğren sonra hayal kırıklığı olmasın. -
Hizmet verdiği bölgelerde bahçelievlerde geçiyor.
Yenibosnada oturuyoum. Bahçelievlerin her yerinedir sanırsam. -
Yok dediğin gibi bir olay burda 10 km ilerimizde fiber sistem var ama burda yok
İstanbul'da
Acıbadem, Ataköy, Ataşehir, Avcılar, Bahçeşehir, Bahçelievler, Bakırköy, Başakşehir, Bayrampaşa, Beşiktaş, Beykoz, Beylikdüzü, Büyükçekmece, Çekmeköy, Çengelköy, Esenler, Esentepe, Esenyurt, Eyüp, Fatih, Gaziosmanpaşa, Halkalı, İçerenköy, Kadıköy, Kartal, Kemerburgaz, Kuyumcukent, Küçükçekmece, Kozyatağı, Maltepe, Maslak, Pendik, Samandıra, Sancaktepe, Sarıgazi, Soğanlık, Soyak-Göztepe, Şişli, Taşdelen, Topkapı, Ümraniye, Üsküdar, Yakuplu, Zeytinburnu.
B.çekmecede var fiber optik ama mimar obada yok olay bundan ibaret. Sen istersen telefon açıp birebir konuş daha kesin bir çözüm olur ve buraya sonucu yazarsan çok sevinirim artık kafayı yemek üzereyim bu ttnet yüzünden. -
2 gün önce kaydoldum internetten bugün aradılar eger diyor site isen yada apartman 50 kullanıcı varsa sizede cekelim bi hat dediler telefonda evimin yanında site var bilmiyorum nasıl olacak bu fiber işi -
Superonline fiber internet aldığıma pişmanım.
1-Avrupa yakasından anadolu yakasında bağlantı fiber kablolarla değil farklı bi sistem olan havadan bağlantı yoluyla geliyor.Bunun sonucunda sisli havalarda karlı havalarda net direk kesiliyor.(Yağmurlu havaya çözüm bulmuşlar :) Fiber internet die kandırıldık.
2-Sadece download ve upload da verilen hızı görebiliyoruz.Kullandıgım paket 10mb sınırsız.Youtube , facebook vb. net uzerınden video izleme tam bir işkence.Sanki 56 k donemı her video acısımda beklemek zorundayım...(ttnet te böle bir sıkıntı yok)
Alıcak arkadaşlar bunları göz önunde bulundursun.. -
boss arkadaşım bende yenibosnadayım ama hizmet burda yok sadace kuyumcukentte var ihlas sitelerinde bile yok bize gelmesi de epey sürer valla hiç ümitlenme adsl e devam :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X