Şimdi Ara

10 Günlük Avrupa Turu Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhabalar,kafamda böyle bir rota belirledim sizlerinde görüşlerinizi merak ediyorum istanbuldan Hannover e gideceğim öncelikle daha sonra kassel e arkadaşımı ziyaret edeceğim burdan ise Paris Brüksel Brugge Amsterdam yapıp Hamburg a halamın yanına geçeceğim ve sonra gene Hannoverden İstanbula ucacagim.
    1) shengen vizesine sanıyorum ki idata uzerinden Almanya'ya başvurmak zorundayim hamburgtaki halamın istek yapması vize almamı kolaylaştırır mi? Ayrıca pasaportu geçen yil 10 senelik aldım yeni pasaport ile değiştirmem gerekiyor mu? Bu allmamirada biletleri gidiş donus aldim Hannoverden bunun da bir artisi olur mu?
    2) kassel 1 gün, Paris 2 gün, Brüksel 1 gün, Brugge 1 gün amsterdam 1-2 gün hamburgta da 2-3 gün olarak düşünüyorum toplam 10 günde bunları yapmam mümkün mü yoksa gerek yok coo yorucu olur sadece almanya ve Paris mi yapmamı önerirsiniz?
    3)şehirler arası ulaşım olayını otobüslerle gece yapmayı düşünüyorum çok üst düzey bir İngilizcem olmadığı için kalma veya ulaşım olaylarını halledebilirmiyim
     10 Günlük Avrupa Turu Hakkında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• direk hannover dan hamburg a gitsen daha yakın değil mi ? 10 Günlük Avrupa Turu Hakkında
  • Öyle de olabilir daha tam kafamda oturtmadim başka önerin var midir:)

• Konu takip

• iyi kötü biraz konuşabiliyorsanız yaparsınız.

her ihtimale karşı yanınızda bir sözlük olsun yine de
  • Gezebildiğin kadar çok yer gez hocam. Ulaşım için ryan air e bak. Ucuz havayolu şirketi. Easyjet de olur. Böylelikle dip dibe yerlere gitmekle sınırlamazsın kendini.

• Teşekkür ederim cevaplar için cok sağolun :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ARABA İLE TÜRKİYE TURU
    9 yıl önce açıldı
    avrupada en ucuz 10 günlük tur
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.