Sabahları sporumu yapıyorum fakat şöyle bir 5 kilo daha alsam kötü olmaz. Ne yapmalıyım günde 1 yumurta tüketiyorum bunu 2-3 yapabilirim 1 bardak sütü 2 bardak yapabilirim siz ne önerirsiniz?
Uzman birine yada sağlık sitesine danışabilirsin. Spordan sonra yumurtanın sadece sarısını çok tüketerek felan kilo alma yöntemleri varmış sanırım.
Bak kardeş gece 2 de kalk kendine sucuklu yumurta yap hamburger ye hiç hareket etme bol bol kola iç et ye sakın sebze yeme dondurma ye tatlı ye baklava ye sabah 4 te o zaman alırsın 10 günde kilo
quote:
Orijinalden alıntı: Yonto123
Bak kardeş gece 2 de kalk kendine sucuklu yumurta yap hamburger ye hiç hareket etme bol bol kola iç et ye sakın sebze yeme dondurma ye tatlı ye baklava ye sabah 4 te o zaman alırsın 10 günde kilo
Ne yaptın sen. Sağlıklı bir şekilde kilo almaya bak sen.
quote:
Adam acı çekmeden ölme tavsiyesi istememiş hocam
quote:
Orijinalden alıntı: slimshadyTR
quote:
Ben öyle 95 kilo oldum şimdi 78 kiloyum ondan dedim yoksa tabiki sağlıklı değil ama lezzetli
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: slimshadyTR
quote:
Ben öyle 95 kilo oldum şimdi 78 kiloyum ondan dedim yoksa tabiki sağlıklı değil ama lezzetli
Sabahları sporumu yapıyorum fakat şöyle bir 5 kilo daha alsam kötü olmaz. Ne yapmalıyım günde 1 yumurta tüketiyorum bunu 2-3 yapabilirim 1 bardak sütü 2 bardak yapabilirim siz ne önerirsiniz?
dostum 1 yumurta nedirki ben vücut geliştirme yapıyorum günde 7-8 yumurta tüketiyorum 1 tanesini sarısıyla beraber alıyorum hem kolestrol hem yağ açısından sana tavsiyem en kısa zamanda bodye başla ve yağ alımını bırak yüksek karbonhidrat (makarna, bulgur, pirinç) al ayrıca günlük proteinde alman lazım body yapanlar için kilo başına 1.5 veya 2.0 gr aslında zor ama kas olarak kilo alıyorsun sonuçları mükemmel
gainer kullan.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme