Şimdi Ara

10 dakikada bir dc oluyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fire drake de en fazla 10 dk oynayabiliyorum. sürekli disconnected from server hatası alıyorum.
    bu sorun premium olmadığı için mi yoksa başka bir nedenden mi olabilir ?
    her girdiğimde de skilleri baştan dizmek zorunda kalıyorum yani oyun sanki save atmıyor gibi.
    10 dakikadan dan fazla oynayamadım yeni sürümü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vain -- 5 Ağustos 2006; 23:45:10 >

• Format at bence pc ne en iyisi bu olucaktır kesin çözüm sonra tekrar yüklersin Virüs programlarını yüklemeyide ihmal etmezsen çok iyi çalışır
    Worm olabilir , olursa eğer pc yi yavaslatarak internetide yavaslatır ve dc olmana sebeb olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seF[o] -- 5 Ağustos 2006; 23:55:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: umutcan15

Fire drake de en fazla 10 dk oynayabiliyorum. sürekli disconnected from server hatası alıyorum.
    bu sorun premium olmadığı için mi yoksa başka bir nedenden mi olabilir ?
    her girdiğimde de skilleri baştan dizmek zorunda kalıyorum yani oyun sanki save atmıyor gibi.
    10 dakikadan dan fazla oynayamadım yeni sürümü

dc yiyen tek sen değilsin merak etme
  • 10 gün geçmesine rağmen halen bu sorunu çözebilmiş değilim.
    sorun kesinlikle bağlantıdan veya modemden değil çünkü aynı ağda bulunan laptop da denediğimde oyun dc olmadan saatlerce çalıştı fakat ben performans sorunu nedeniyle laptopda oynamayı tercih etmiyorum.
    sorun veren desktop pc ye format atıp güncellemelerini tekrar yaptım ve sürücüleri baştan yükledim.
    en son olarak da 1453 client i yükleyip update leri yaptım fakat yine aynı sorun devam etmekte.
    max. 10dk online kalabiliyorum ve ardından dc hatası. bunun nedenini bilen varsa lütfen açıklasın
    yardımlarınız için teşekkürler
  • baba o bendede war internet ağırlııı taşımıo misal bişe indirirkende kopar format attım şimdi 20 dakka bi düşüo :D netten daha ko ya girmedim girince gine 10 dakkada düşer ama bnde 3-4 dakkada bir düşüo
  • zuhahahahahahahaüüü yenı modem al bence ama kalıtelı olsun modemın knıght ı kaldıramıor olabılır
  • quote:

Orjinalden alıntı: YAWBUZORUNLUMU

zuhahahahahahahaüüü yenı modem al bence ama kalıtelı olsun modemın knıght ı kaldıramıor olabılır

bu eleman arızalı iadeside mümkün diil sanırım yanlız de değilsin 5-6 patche anca düzelir gibi bu sorun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sorunun modem veya bağlantıdan olmadığını söyledim. oyun laptopda dc olmaksızın çalışıyor.
    hepsi aynı modeme bağlı. fakat laptopda rahat oynayamadığım için desktopda birşekilde çalıştırabilmem lazım
  • tt de de sorun hala bitmiş deil hatlarda hızı 2 katına cıkaracas die olan baglantıyıda yok ediolar..tam bi karın agrısı herşey..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vommel -- 15 Ağustos 2006; 2:15:41 >
  • pre al dc olmasın

benim pre yoktu. bi lag girince hemen oyundan atıyordu... daha sonra pre aldım lag girince 4 sn takılıp tekrar düzeliyor..
  • ben gayet rahat oynuyorum ama bende skill lerimi her girişimde tekrar diziyorum :S
  • o zaman 9. dakikaya gelince kendin çık oyundan
  • Bende süreli değil oyun yoğunlaşinca atiyor oyundan. Misal gece 12 de girip sabah 6 ya kadar kesintisiz oynuyorum. Öğlen 12de login olduğumda 15 dk - 30 dk arasi değişen sürelerde dc ediyor.
  • ben hıc dc yemıom neden acaba sadece cok laggg olursa atıor bnı
  • quote:

Orjinalden alıntı: CEZA_NEFRET5

pre al dc olmasın

benim pre yoktu. bi lag girince hemen oyundan atıyordu... daha sonra pre aldım lag girince 4 sn takılıp tekrar düzeliyor..

şu anda premium var ilk mesajımdan 3 gün sonra almıştım. ama ne yazıkki verdiğim para da boşa gitti.
    oyuna para veriyorum ve 10dk dan fazla online olamıyorum
    bu fire drake in bazı makinelerde yol açtığı bir hata olmalı fakat bir türlü ne olduğunu bulamadım.

• fıre drake ısını beceremedıler cok haklısın cok sorun cıkarıo ben de 2 gun pynayamadım delırıcektım sadece ares1 vardı dıgerlerıne gırmıodu yaw ares1 alsa gam yemıcem
  • quote:

Orjinalden alıntı: YAWBUZORUNLUMU

ben hıc dc yemıom neden acaba sadece cok laggg olursa atıor bnı

Dc yemiosun demek oyun seni atıo ilginç bi yaklaşım .
  • tıpatıp aynı sorun bende de var. benimki 10dk değil gerçi de değişiyor sürekli 1-2 saatte bi dc ediyor. czde kendime buff vermek için bufferım var bide yanımdaki laptop da duruyor o da. desktop dc olunca laptopdaki adam dc falan olmuyor.(sorun modemden, internetten vs den diyenlere . bilmiyosanız boş boş yorumlar yapmayın. netten bi sorun olsa aynı neti kullandığı için 2 pc de aynanda dc olurdu. zaten dc olan ana makine internet bunun üstünden gidio ötekine) laptop dandik olduğu için ondan da oynayamıyorum. senin dediğin gibi bi sorun var kesin.

bide garip bi dc ediyor yani lagdan falan olsa yada reset atılsa oyun 5-6 sn takılır tak dc verir. bunda koşuyosun herşey normal direk dc verio anında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acheron -- 15 Ağustos 2006; 8:04:29 >

• Bende mesela sabah 9 da açıyorum ertesi sabah 9 a kadar kesintisiz oynuyorum fakat dün saat 2 den sonra bırak 10 dk yi 5 dk bile oynayamadım inanki belki ( ciddiyim ) 30 kere girip dc olup yine girdim
  • Ben Silver Premium üyeyiyim ve Cypher da oynuyorum. Her 10 dakikada 1 dc problemi yaşıyorum ama Ares de oynayan arkadaşlarım kesintisiz oynuyor. Sanırım serverlarla ilgili bir problem. Böyle devam ederse yakında WoW a geçeceğim. Dc olmaktan korktuğum için görev yapamaz oldum. Her attack yaparken "acaba dc olurda yatarmıyım" korkusuyla oynamaktansa bırakırım daha iyi ...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.