Bildirim
İnternet 5 dakikada bir kesiliyor.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Modem hat değerlerinizi yazarmısınız? _____________________________ -
--------Downstream----Upstream
SNR Margin 22.8 17.0 dB
Line Attenuation 7.1 6.5 dB
Errored Seconds 0 0
Loss of Signal 0 0
Loss of Frame 0 0
CRC Errors 0 0
Data Rate 5984 800 kbps
Latency FAST FAST_____________________________ -
Hat değerleriniz iyi duruyor. Şuanki mevcut hızınızın 6-8mbit üstünü alabilirsiniz. Evinizde paralel hat varmı? Varsa iptal ederek deneyin. Onun dışında modemizinde bir sorun olabileceğini düşünüyorum, başka bir modemle sorun olup olmadığına bakın derim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caGATay89 -- 8 Temmuz 2012; 16:40:07 >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: caGATay89
Hat değerleriniz iyi duruyor. Şuanki mevcut hızınızın 6-8mbit üstünü alabilirsiniz. Evinizde paralel hat varmı? Varsa iptal ederek deneyin. Onun dışında modemizinde bir sorun olabileceğini düşünüyorum, başka bir modemle sorun olup olmadığına bakın derim.
Modeme baktım şimdi çok ısınmış, hatta dıştaki plastiğe dokunduğumda hafiften elimi yaktı. Belki içerisindeki devreler hasar görmüş olabilir.
Bir telefon ve bir modem bağlı ana hatta.
Kullandığım tarife 8 mbps'e kadar sınırsız, zaten 6 mb gibi bir değerle indirme yapıyorum daha üstünü nasıl alabilirim?_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Hyperkin
quote:
Modeme baktım şimdi çok ısınmış, hatta dıştaki plastiğe dokunduğumda hafiften elimi yaktı. Belki içerisindeki devreler hasar görmüş olabilir.
Kullandığım tarife 8 mbps'e kadar sınırsız, zaten 6 mb gibi bir değerle indirme yapıyorum daha üstünü nasıl alabilirim?
Muhtemelen modeminizde sorun var, alternatif bir modemle deneyin derim. Ana hattan gelen kablo splitera ordanda 2ye ayrılır modemle telefona gidiyorsa sorun yoktur. Hız konusunda da hattınız 8mbit'i hayli hayli kaldırır. M. hizmetlerini arayıp download hız değerinizi 8mbite almalarını söyleyin._____________________________
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Hyperkin
quote:
Kullandığım tarife 8 mbps'e kadar sınırsız, zaten 6 mb gibi bir değerle indirme yapıyorum daha üstünü nasıl alabilirim?
Muhtemelen modeminizde sorun var, alternatif bir modemle deneyin derim. Ana hattan gelen kablo splitera ordanda 2ye ayrılır modemle telefona gidiyorsa sorun yoktur. Hız konusunda da hattınız 8mbit'i hayli hayli kaldırır. M. hizmetlerini arayıp download hız değerinizi 8mbite almalarını söyleyin.
Çok teşekkür ederim.
Deneme yapabileceğim bir modem yok ne yazık ki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 8 Temmuz 2012; 17:49:08 >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Normandia_06
Modemin markası nedir ? Airties ise sorgu sualsiz değiştirilir...
Loopcomm
_____________________________ -

_____________________________ -
ben de aynı sorunu yaşıyorum _____________________________ -
bardağın dolu tarafından bak en azından 5 dakka girebiliyorsun başka bir sorununuz yoksa telefonu kapatıyorum _____________________________ 
yaların -
Bende bugün aynı sorunu yaşıyorum. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: <
bardağın dolu tarafından bak en azından 5 dakka girebiliyorsun başka bir sorununuz yoksa telefonu kapatıyorum
Sorun kendi kendine düzeldi, muhtemelen ısınma ile alakalıydı. Teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Normandia_06
Modemin markası nedir ? Airties ise sorgu sualsiz değiştirilir...
Konuyu uplamış bulunmaktayım ama airties ise sorgu sualsiz değiştirilirden kasıt nedir ? Konuyu açan arkadaşla aynı sorunu yaşıyorum , 8mbit limitsiz internet , uzun süredir sorunsuz kullandıgım halde 10-15 dkda bir kesilme oluyor 2 gündür.Modem airties.Dsmartnet._____________________________ -
arkadaşlar aynı sorun bende de var, internet 5-10 dakikada bir kesiliyor, gidip modemi açıp kapıyorum geri geliyor. airties rt 204 modem kullanıyorum, ısınma problemi yok gibi (elimle kontrol ettim çok sıcak değildi), neden böyle bir sorun yapar ki bu alet? ayarlarında sıkıntı olabilir mi? olması gereken ayarlara/değerlere nereden ulaşabilirim? _____________________________ -
yazılım güncelleme yaptım bakalım devam edecek mi sorun? hala ilk sürümle kullanıyormuşum. 1.0.0.5 e geçtim. rt204/v3 _____________________________ -
dün bende aynı sorunu yaşadım bi yarım saat modemi kapattım sonra actım sonra sorun çözüldü _____________________________ Senin sevginle geldik
Bu şerefsiz dünyaya
Konusmayi öğrendik
İlk sözümüz KANARYA -
Merhaba
Benim internetimde 10 dakikada bir 30 dakikada bir sürekli kesilirdi modem restart atardı modemim ZyXEL p-1302-t10b idi modem arayüzüne 192.168.1.1 girdim Bakım sekmesindeki firmware yükseltme var orayı tıkladım ve dosya seç var orayı tıklamadan bu linktenftp://ftp.zyxel.com.tr/ZyXEL_URUNLERI/MODEMLER/ADSL_MODEMLER/
Modemime ait dosyayı indirdim ve oradaki dosya seçten indirdiğim V200AAIC6C0.bin dosyasını seçtim ve yükleme var onu tıkladım ve modemi resetledi ve update bitti bidahada internetim de kesinti olmadı , yoksa bu hatayı türknet çalışanları ttnet çalışanları bile çözemiyor eminolun çok arıza bildirimi verdim nerdeyse interneti artık kapattıracaktım ki son olarak bu sistemi deneyim dedim tutarsa tutar tutmazsa interneti kapatacam demiştim ki tuttu ALLAH a şükür .
Ve bu bilgiyi paylaşayım belki yararlı bir bilgi olur diye , sevgi saygı ve hürmetle hoşça kalınız ._____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler