Şimdi Ara

<<10 adet kayıt defteri(registry) programı incelemesi resimli>>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sistemi bi taratayım dedim bulduğum bütün registry programları ile tarattım sonuç aşağıda.
    Not:Programların hepsi son sürümdür.

advanced registry doctor 7.6 : 139 hata
    reg cure 1.0.0.43 : 466 hata
    registry first platinium 5.0 : 139 hata
    registry mechanic 5.2 : 73 hata
    regseeker 1.45 build 0505 : 120 hata
    registry fix 5.5 : 67 hata
    registry checkup 2.3 : 112 hata
    amust registry cleaner 3.11 : 327 hata
    reg doctor 1.65 : 80 hata
    registry rescue 3.0 : 65 hata

en az bulandan en çok bulana doğru tarattım registry rescue ile tarattım
    düzelt dedim sonra registry mechanic ile tarattım yine 67 tane buldu sonra reg doctor ile
    tarattım ilk 80 bulmuştu 40 a düştü sonra registry checkup ile tarattım 112 den 93 e düştü
    ve regseeker ile tarattım 120 bulmuştu 34 e düştü ve registry first ile tarattım 139
    bulmuştu 43 e düştü advanced registry doctor da 139 bulmuştu 112 ye düştü pek fazla düşmedi
    registry firstte 139 bulmuştu ama bayağı düştü vee reg cure ile tarattım 466 dan 423 e düştü
    reg cureye kadar 7 farklı registry programı ile tartıp silmeme rağmen yine dünyanın şeyini
    buldu ve sil dedim bakalım sorun çıkacak mı? Fakat sonuçta hepsi yine bişeyler buldu birinin
    bulamadığını diğeri buluyor teorisi doğru galiba

kurduğum bu registry programlarından bazılarını kaldırdım amust u,registry fix i,registry
    rescue yi ve registry checkup ı amust ile registry fix ilaçlama da sorun çıkardı registry
    checkup ile registry rescue hoşuma gitmedi şimdi program kaldırdıkya kalanlar ile bi daha
    tarattım sonuç hemen hemen aynı gibi yine en çok reg cure buldu 152 adet-advanced registry
    doctor 8 adet-regseeker 23 adet-registry first 45 adet-registry mechanic 18 adet-reg doctor
    14 adet az bulanlar yine az buldu
    bu sefer çoktan aza doğru gittim durum yine aynı hepsi genelde farklı şeyleri buluyor
    anlaştıkları nokta çok az reg cure ile 152 girdi silmeme rağmen registry first 45 ten 37 ye
    düştü onunlada sildim regseeker 23 ten 17 ye düştü ve yine sildim registry mechanic tarattım
    18 den 5 e düştü advanced ile taratmadım zaten 8 tane bulmuştu umarım bu programlar hakkında
    yardımcı olabilmişimdir

sonuç olarak bir tane reg programı yetmeyecek gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qtex -- 19 Temmuz 2006; 1:34:56 >

• Eyvallah paylaşım için,bugün bende Registry repair ile tarattim 96 adet buldu..
  • Ben bu işlerden hep korkmuştum ama şimdi ilk defa denicem.

En çok hara bulan reg cure onu deniyim bakalım sonuç neolcak.

Bu program bulduğu hataları onarıyormu peki.

Ayrıca araştırman için çok saol.
  • Kayıt defteri düzenleme-onarma yazılımlarının başarısını bulduğu hata sayısına göre değerlendiremezsiniz. Önemli olan bulunan hataların sistem üzerindeki etkisi ve daha sonra hataları onarabilme gücüdür. Yoksa her değer değişikliğini hata olarak gören yazılım 500 tane hata bulur ama aslı yoktur. Ayrıca bu kategorideki yazılımların kendiliğinden yedek alma özelliği mutlaka olmalıdır. Kayıt defteri girdilerinde yapılacak en ufak bir hata sistemi geri döndürülemez sorunlara uğratabilir. Alandaki en başarılı yazılım Registry Mechanic'tir. Ardından TweakNow Registry Cleaner ve Crap Cleaner'ın bu kayıt defteri işlevi kullanılabilir.
  • tecrübe

quote:

Orjinalden alıntı: beytepe

Kayıt defteri düzenleme-onarma yazılımlarının başarısını bulduğu hata sayısına göre değerlendiremezsiniz. Önemli olan bulunan hataların sistem üzerindeki etkisi ve daha sonra hataları onarabilme gücüdür. Yoksa her değer değişikliğini hata olarak gören yazılım 500 tane hata bulur ama aslı yoktur. Ayrıca bu kategorideki yazılımların kendiliğinden yedek alma özelliği mutlaka olmalıdır. Kayıt defteri girdilerinde yapılacak en ufak bir hata sistemi geri döndürülemez sorunlara uğratabilir. Alandaki en başarılı yazılım Registry Mechanic'tir. Ardından TweakNow Registry Cleaner ve Crap Cleaner'ın bu kayıt defteri işlevi kullanılabilir.

• quote:

Kayıt defteri düzenleme-onarma yazılımlarının başarısını bulduğu hata sayısına göre değerlendiremezsiniz. Önemli olan bulunan hataların sistem üzerindeki etkisi ve daha sonra hataları onarabilme gücüdür. Yoksa her değer değişikliğini hata olarak gören yazılım 500 tane hata bulur ama aslı yoktur. Ayrıca bu kategorideki yazılımların kendiliğinden yedek alma özelliği mutlaka olmalıdır. Kayıt defteri girdilerinde yapılacak en ufak bir hata sistemi geri döndürülemez sorunlara uğratabilir. Alandaki en başarılı yazılım Registry Mechanic'tir. Ardından TweakNow Registry Cleaner ve Crap Cleaner'ın bu kayıt defteri işlevi kullanılabilir.

Çok saol açıklama için

Reg cure 850 hata buldu

Ben registry mechanic e geçim bari

• Registry Mechanic 1 numara
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

beytepe:"Alandaki en başarılı yazılım Registry Mechanic'tir",neye göre kime göre?Yazılımın kaynak kodları malesef açık değilki buldugu hataların hepsi hatamıdır,yoksa şişirme varmıdır anlaşılsın.Ha ama download.com da en çok indirilen programlar arasında yer alır.Kriter buysa eywallah.
    Not:Bende Registry Mechanic kullanıyorum ama en iyisi diyemem.

• O yazıyı yazan ben olduğuma göre bana göredir dimi.(İlla bu bana göre, bakın benim fikrimdir, buna saygı duyun gibisinden klişe laflar etmeme gerek yok.)
    Neye göre olduğunu yazdım açıkça istersen daha uzun bir yazı da yazarım merak etme. Kriter download.com ya da başka bir yer değil, kriter benim neredeyse tümünü kullanarak sahip olduğum tecrübedir. Hata olup olmadığını yazılım günlük dosyalarını ve sistemde yapmış olduğu değişiklikleri inceleyerek öğrenebilirsin.

quote:

Orjinalden alıntı: lustral

quote:

beytepe:"Alandaki en başarılı yazılım Registry Mechanic'tir",neye göre kime göre?Yazılımın kaynak kodları malesef açık değilki buldugu hataların hepsi hatamıdır,yoksa şişirme varmıdır anlaşılsın.Ha ama download.com da en çok indirilen programlar arasında yer alır.Kriter buysa eywallah.
    Not:Bende Registry Mechanic kullanıyorum ama en iyisi diyemem.

• Kişisel tecrübenize göre yani anladım.Bütün programları deneyip ve "yazılım günlük dosyalarını ve sistemde yapmış olduğu değişiklikleri " incelediyseniz tabiki sözünüz muteberdir.Daha uzun bir yazı yazmanıza gerek yok ben ispat istemedim sadece merak ettim.
    Saygılar iyi çalışmalar.
  • Registry Mechanic, Registry Doctor, Advanced Registry Doctor, RegSeeker kullandıklarım arasında 1 numaralı yazılımdı
  • Bencede bu tür programların en iyisi Registry Mechanic.

Bu arada tekrar hoşgeldin Beytepe
  • o kadar şey sildim pc yi yeniden başlattım şu an bi sorun yok gibi
  • ulan pc'ye format attım. registry mechanic ile bir taratayım dedim. 79 tane hata buldu
  • bende de aynısı oluyor format atıyorum hiçbirşey kurmadan taratıyorum bir sürü şey buluyor windows ta çok gereksiz şey var galiba
  • peki bu registry mechanic e nerden ulaşabiliriz ya demo olsun istemiyorum tam sürüm elinde olan varmı??
  • quote:

Orjinalden alıntı: elf.krc

peki bu registry mechanic e nerden ulaşabiliriz ya demo olsun istemiyorum tam sürüm elinde olan varmı??

Registry mechanic le ilgili inceleme;
    http://forum.donanimhaber.com/m_6648768/tm.htm
  • saol ama o demo ya repair diyorum demo olduğu için yapamadığını sölüyo serial gerekiyoootşk..
  • 1065 tane buldu reg mechanic sanırım windows a kurduğum program sayısı ve 3 yıldır aynı windwos u kullanamın etkisi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.