Bildirim
10.1 Netbook İçin Wireless Mouse Önerisi.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
uygun fiyar derken sana gore uygun nedir bilmiyorum ama logitech vx nano aldım yaklasık 15 senedir bilgisyar kullanıyorum kullandıgım en iyi mouse diyebilirim netbook lada cok guzel gidiyor alıcısı cok kucuk _____________________________ -
@turkishwizard04
önerinizi değerlendireceğim teşekkürler.
başka önerisi olan?_____________________________ -
Logitech nano alıcılı mouse cuma gunu bim e gelio 19 tl ye normalde 39 tl gıbi bı fiyatı vardı yanlıs hatırlamıosam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ ACER 5520G(mefta:(() -
quote:
Orijinalden alıntı: örümcekk
Logitech nano alıcılı mouse cuma gunu bim e gelio 19 tl ye normalde 39 tl gıbi bı fiyatı vardı yanlıs hatırlamıosam
yarın gidip bakacağım,önerin için teşekkürler._____________________________ -
Hocam ben logitech e baktım gayet guzel bi mouse benim microsoft tan daha kullanıslı _____________________________ ACER 5520G(mefta:(() -
bende gidip baktım ama netbook için büyük gibi geldi.
19 tlye çok iyidi ama,öneriniz için teşekkürler._____________________________ -
Logitech M305 kullanıyorum. 39TL ye almıştım. Memnunum. Dandik pil alırsanız 2 haftada değiştirmeniz gerekiyor. Ya Duracell alacaksınız pili yada o kadar para vermeyip BİM den Power-B alacaksınız
Power-B piller inanılmaz iyi o fiyata. Kullanıyorum ve tavsiye ediyorum. 4 tanesi 1.55TL
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakaniko -- 8 Ekim 2011; 9:37:34 >_____________________________ -
kablosuz mousea pil falan uğraşmayın alın bence makaralı bir mouse _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: hakaniko
Logitech M305 kullanıyorum. 39TL ye almıştım. Memnunum. Dandik pil alırsanız 2 haftada değiştirmeniz gerekiyor. Ya Duracell alacaksınız pili yada o kadar para vermeyip BİM den Power-B alacaksınız
Power-B piller inanılmaz iyi o fiyata. Kullanıyorum ve tavsiye ediyorum. 4 tanesi 1.55TL
Öneriniz üzerine sizin mausenin beyaz rengini 34 tlye media markttan aldım.İlginize Teşekkür ederim.
Bu arada o pillerdende kesin alacağım duracell almaktan anamız ağladı.
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: 306ankara
quote:
Orijinalden alıntı: hakaniko
Öneriniz üzerine sizin mausenin beyaz rengini 34 tlye media markttan aldım.İlginize Teşekkür ederim.
Bu arada o pillerdende kesin alacağım duracell almaktan anamız ağladı.
Hayırlı olsun. Bende açık gri rengi var._____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler