Yüzbaşı
17 Mayıs 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 19 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi 45000 TL bütçem var belki zorlarsam 47000 olur ama daha fazla imkansız. Bu fiyatlarda dizel otomatik hb ve sedan farketmez, araç önerileriniz nelerdir. 3 kişilik bir aileyiz, eşimle birlikte kullanacağız. Senede yaklaşık 20000 km yol yapıyorum. Marka olarak renault, opel, volkswagen, peugeot gibi araçlar ve yüksek model tercih ( çok şey istedim farkındayım). Benim bulduğum iki araç var birincisi Peugeot 208 1,4 hdi 2013 model ikinci ise opel corsa 1,3 cdti 2008 model. Sizlerin önerileri nelerdir? Bu araçlar nasıldır?
Arkadaşlar eşim ehliyet aldığı için fiat sena aracımı değiştireceğim. Tercihim otomatik araçtan yana bu fiyat aralığında otomatik tavsiyeleriniz nelerdir. Manuel olarakta hyundai i20 crdi 2012 model için ne düşünürsünüz. Eşimi ikna edebilirsem bunu almayı düşünüyorum. Şimdiden teşekkürler.
Merhaba telefonumda yandex navi kullanıyorum, gitmek istediğim konumu çok güzel buluyor fakat ücretli yollardan gitmek istemiyorum. Bunu ayarlamanın bir yolu var mı.
Arkadaşlar şu anda kullandıgım telefonum bozulmak üzere ve yeni telefon alacağım sony Xperia m4 aqua ya baktım ama hafıza konusu beni korkuttu. Oyun oynayan biri değilim oynadıgim oyunlar 70 100 mb arası boyutta. Genellikle nette takılır maillerime bakar fotoğraf çeker müzik dinlerim. Alacağım telefon beni en az iki yıl sorunsuz goturmeli. Ve çalıştıgım is dolayısıyla bulunduğum ortam aşırı tozlu olabiliyor. Max butcem 1200 tl yardım edebilirmisiniz. Şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar 10000 tl param var araştırdım bana en uygun araç olarak ka twingo arasında kaldım. Sizce lpg li ka mi yoksa lpg yapılmamış twingo mu fiyat olarak ikiside aynı ve aracı hergün kullacagim. Yardımcı olurmusunuz?
Arkadaşlar max 2000-2200 tl kadar 128 bit ekran kartlı bir laptop lazım. Hp dell ve asus marka olabilir yardım edermisiniz. Yarın alacağım.
arkadaslar kullandigim laptop bozuldu ve sali gunune yetistirmem gereken acil projelerim var ekran karti cok onemli olmayan islemci guclu, ekran boyutu maksimum 15.6 olacak ve saglam kasali acil tavsiye lazim maksimum 1500 limitim var. yardimci olabilecek arkadaslara simdiden tesekkurler
arkadaşlar 700 tl bütcem var ve yeni bir telefon almam lazım yardım edebilirmisiniz. uzun zamandır bu konularla ilgilenmiyorum o yüzden cok zor durumdayım
arkadaslar bi fabrikada elektrik personeli olarak çalışmaktayım gittiğimiz bir tesiste 710 kw asenkron motor sürekli olarak etiket akımda çalışıyor ve motor ısınıyor motorların etiketinde yazan akım maksimum akımımıdır yoksa çalışma akımımı ? yardımcı olabilirseniz cok sevinirim
samsung galaxy pocket kullanıyorum donanımal olarak düşük biliyorum ama samsung sitesinde android ICS ye güncelleme yayınlamış sizce bu güncelleme nasıl olur?
Hakkında
Forum İmzası:
ACER 5520G(mefta:(()
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 5 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 5 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 339
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 19.829 (Bu ay: 82)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 15 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Taşınabilir Bilgisayarlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.