Şimdi Ara

10.1' Ainol Novo 10 Hero Dual Core A9 1.5GHz Android 4.1 Tablet PC 16GB WIFI IPS (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.534
Cevap
23
Favori
86.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar Nobloat ile silemedim, çin programlarını nasıl silebilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu ürünün ekran kartının 2 çekirdek olması ve işlemcisinin 1.5 ghz olması sizce yeni çıkan 4 çekirdekli ekrankartlı ve 1.6 ghz işlemcili ürünlere nazaran çok mu performans kaybı olur acaba ? ucuzcity de ürünü 490 tl olarak gördüm ve almak istiyorum ama kafamı bu nokta karıştırıyor arkadaşlar....
  • quote:

Orijinalden alıntı: HCAN.K

oyun performansı nasıl
    temple run gii oyunlarda sensör iyi çalısıyo mu

teşekkürler

arkadaşlar burda 7 . sayfadaki cm10 u kurdum gayet başarılı bir şekilde çalışıyor tek sorun açılması 40-50 sn ye sürüyor
    temple run 1 ve 2 süper akıcı sorun sıfır
  • Çin malı tabletlere baştan sona rom atma rehberi var mı? Bir de en iyi site hangisidir ROM çeşitliliği açısından? Hero II için henüz hiç bir şey bulamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: SADULLAYEV

quote:

Orijinalden alıntı: HCAN.K

oyun performansı nasıl
    temple run gii oyunlarda sensör iyi çalısıyo mu

teşekkürler

arkadaşlar burda 7 . sayfadaki cm10 u kurdum gayet başarılı bir şekilde çalışıyor tek sorun açılması 40-50 sn ye sürüyor
    temple run 1 ve 2 süper akıcı sorun sıfır

Zannedersem dediginiz sayfadaki link bozulmus aslinda cm kuran arkadaslar buradan kurarken calisan dosyalari gonderebilirlerse cok guzel olacak. Cunku cm de ya dosya yok yada kurulumda hata veriyor. Hatta internette bi arkadas resimli anlatmis ama yine de hata almis mesajlar gelmis. Bir de md5 gibi bir eklenti var onun kuruluma etkisi var galiba.

• arkadaşlar kolay gelsin benim de bir sorum olacaktı yardımcı olursanız sevinirim

http://www.focalprice.com/CE0207B/Ainol_Novo_10_Hero_101_Android_411_Dual_Core_M6_15GHz_Tablet_PC.html#.USHZAmccWyA

den bu hero 10 tabletini almayı düşünüyorum .Site güvenilir mi alışveriş yapılır mı , Gümrüğe takılmaması için de ne gibi önlemler alınabilir? ortalama kaç günde gelebilir?Şimdiden teşekkür ederim ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: cellad58

arkadaşlar kolay gelsin benim de bir sorum olacaktı yardımcı olursanız sevinirim

http://www.focalprice.com/CE0207B/Ainol_Novo_10_Hero_101_Android_411_Dual_Core_M6_15GHz_Tablet_PC.html#.USHZAmccWyA

den bu hero 10 tabletini almayı düşünüyorum .Site güvenilir mi alışveriş yapılır mı , Gümrüğe takılmaması için de ne gibi önlemler alınabilir? ortalama kaç günde gelebilir?Şimdiden teşekkür ederim ....

Daha önceki focalprice alışverişlerimde bir sorun yaşamadım.site güvenilirdir.Ayrıca belirtmekte fayda var Paypal ile alışveriş yapan sitelere güvenebilirsin.Gümrük olayı tamamen şans bir şey yapmana gerek yok gerekli önlemleri onlar alıyor zaten.Benim focalprice den enson alışverişim 21 günde gelmişti.

• quote:

Orijinalden alıntı: tecman

quote:

arkadaşlar kolay gelsin benim de bir sorum olacaktı yardımcı olursanız sevinirim

Daha önceki focalprice alışverişlerimde bir sorun yaşamadım.site güvenilirdir.Ayrıca belirtmekte fayda var Paypal ile alışveriş yapan sitelere güvenebilirsin.Gümrük olayı tamamen şans bir şey yapmana gerek yok gerekli önlemleri onlar alıyor zaten.Benim focalprice den enson alışverişim 21 günde gelmişti.

Teşekkür ederim buyiconstan sipariş verdim aynı ürünü %5 indirim kuponu verdim bide kılıf aldım 174 $ a mal oldu .Artık kaç günde gelir bakacağız .İlgin için tekrardan teşekkür ederim.

• Arkadaşlar buyincoinsten alışveriş yaptım hero tablet aldım toplamda 173,9 $ tuttu ama paypalla ödeme yaptım karttan tl olarak 320 tl çekmişler kart provizyonunda da 183,1 dolar olarak gözüküyor paypalı aradım onlarda tl ye çevrildiği için böle bi şeyin bankanın yaptığını söylediler ve bundon sonra ki dönemde $ alışverişlerinin de $ olarak geçeceğini söylediler ama olan benim 12 tl ye oldu.

ondan dolayı siprişi dün geçtim iptal etmek istiyorum bana bu konuda yol gösterecek yardım edecek ve öneri verebilcek arkadaş var mı ? ucuz diye taa Çinden aldık yine de zarara girdik

YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM....

• Bu konuda sana tavsiyem alışverişi iptal etme olan olmuş.Bazı bankalar çok yüksek yansıtıyor,Paypal ise çevirirken yüksek hesaplıyor.Alışveriş esnasında adres doğrulama ekranında Paypal seçenek sunar döviz kuruna çevireyim mi yoksa direkt kredi kartından döviz olarak mı çekeyim diye burada paypal çeviri seçilidir default olarak siz bu adımda bunu döviz olarak çek diye işaretlemelisiniz tabi buda ödeme ekranında geliyor karşına şimdi siz alışverişi iptal de etseniz denemedim ama gene bir çevirmeye tabi olacak paranız ve daha fazla zarar demek bu.
    Siz genede alışverişi iptal etmek istiyorsanız siteye giriş yapın oradan order karşısındaki view linkini tıklayın aldığınız ürünün sayfasında sağ üstte message to buyincoins i tıklayıp google çeviri ile elde ettiğiniz ingilizce iptal mesajını gönderin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tecman

Bu konuda sana tavsiyem alışverişi iptal etme olan olmuş.Bazı bankalar çok yüksek yansıtıyor,Paypal ise çevirirken yüksek hesaplıyor.Alışveriş esnasında adres doğrulama ekranında Paypal seçenek sunar döviz kuruna çevireyim mi yoksa direkt kredi kartından döviz olarak mı çekeyim diye burada paypal çeviri seçilidir default olarak siz bu adımda bunu döviz olarak çek diye işaretlemelisiniz tabi buda ödeme ekranında geliyor karşına şimdi siz alışverişi iptal de etseniz denemedim ama gene bir çevirmeye tabi olacak paranız ve daha fazla zarar demek bu.
    Siz genede alışverişi iptal etmek istiyorsanız siteye giriş yapın oradan order karşısındaki view linkini tıklayın aldığınız ürünün sayfasında sağ üstte message to buyincoins i tıklayıp google çeviri ile elde ettiğiniz ingilizce iptal mesajını gönderin.

Tesekkur ederim cevabınız icin
    yaptım onu ama pek anlaşamıyoruz oradakilerle translate ile ancak o kadar oluyor zaten derdi anlatayım diyene kadar ürün kargoya cikmis bı kargo Numarasi vermişler ama o da daha gözükmüyor honkong post un sitesinde . Artık bı tecrübe oldu bize 12 tl fazladan ödedik ama insALLAH ürün gele

• tabletimde facebook uygulaması normal olarak yükleniyor k. adı ve şifre girişi yapıyor ama içerik görüntülenemiyor. aynı şekilde facebook bağlantısı isteyen oyunlarda bağlanma sorunu yaşıyorum. benzer sorunla karşılaşan var mı ve nasıl çözebilirim bu sorunu
  • selam arkadaşlar bugün pandawill den Ainol Nova spark9 sipariş verdim, singapurpost ile. daha önce 2 kere buyuncoinsten tablet almıştım bakalım pandawilden nasıl gelecek...
  • quote:

Arkadaşlar buyincoinsten alışveriş yaptım hero tablet aldım toplamda 173,9 $ tuttu ama paypalla ödeme yaptım karttan tl olarak 320 tl çekmişler kart provizyonunda da 183,1 dolar olarak gözüküyor paypalı aradım onlarda tl ye çevrildiği için böle bi şeyin bankanın yaptığını söylediler ve bundon sonra ki dönemde $ alışverişlerinin de $ olarak geçeceğini söylediler ama olan benim 12 tl ye oldu.

ondan dolayı siprişi dün geçtim iptal etmek istiyorum bana bu konuda yol gösterecek yardım edecek ve öneri verebilcek arkadaş var mı ? ucuz diye taa Çinden aldık yine de zarara girdik

YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM....

12 lira için zahmetine değmez, kurların farklı olması normal bikaç kuruş yukardan veriyor paypal. türk lirası ile alışveriş yapın

• internetteki indirim kuponlarından faydalanmanızı şiddetle tavsiye ediyorum. en az %5 indirim kuponları mutlaka oluyor. hatta kimi zaman %10 lara bile çıkabiliyor. ben 174,99 $ lık tableti bu sayede bic den 166,6 $'a almış oldum. belli bir ücretin üzerinde alışveriş yaptığım içinde sanırım ücretsiz kayıtlı posta ile yolladılar. gerçi ayın 14. de verdiğim sipariş henüz teslim edilmiş gibi gözüküyor. olsun acelemiz olsa çin den alışveriş yapmazdık zaten.

10.1" Ainol Novo 10 Hero Dual Core A9 1.5GHz Android 4.1 Tablet PC 16GB WIFI IPS -5% $174.99

İyi Günler...
  • Arkadaşlar buycoinsten aldığım cihaz bugün elime geçti.fakat sanırım cihazda problem var.cihaz açılmıyor.sarzı yoktur dedim sarja taktım fakat hiç bir tepki vermiyor.elinde bu cihazdan olan arkadaşlara sorum sarja taktiginizda herhangi bir yerinde ışık yanıyorumu??

• Cihazı tamamen şarj edin, sonra köşeye en yakın düğmeyi uzun süre basılı tutarsanız açılması lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: arandur

Cihazı tamamen şarj edin, sonra köşeye en yakın düğmeyi uzun süre basılı tutarsanız açılması lazım.

Şu an sarjda..akşama kadar kalsın bakacaz...

• Birde mikrofon deliğinde ince bir iğne yada benzeri bir şeyle reset işlemini yapın.Sonra sol üst düğmeye uzunca basılı tutun ve bekleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unalhasan

quote:

Orijinalden alıntı: kaanim

Arkadaşlar buycoinsten aldığım cihaz bugün elime geçti.fakat sanırım cihazda problem var.cihaz açılmıyor.sarzı yoktur dedim sarja taktım fakat hiç bir tepki vermiyor.elinde bu cihazdan olan arkadaşlara sorum sarja taktiginizda herhangi bir yerinde ışık yanıyorumu??

hocam pil cikmis olabilir, ben alir almaz hdd taktim dondu, sonra pena yardimiyla ekrani cikardim pili sokup taktim ve problem cozuldu, rabi mikrofonun icindeki reset tusunu sonra ogrendim :-)
    youtubeda video vardi bakip ona gore yapabilrsin.

sorun çözüldu..şarjı tamamen bitmiş herhalde..tam sarj yaptıktan sonra sıkıntısız olarak kullanıyorum..

• 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.