Şimdi Ara

10.1' Ainol Novo 10 Hero Dual Core A9 1.5GHz Android 4.1 Tablet PC 16GB WIFI IPS (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.534
Cevap
23
Favori
86.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Blur

quote:

Orijinalden alıntı: FATIH_999

arkadaşlar Ainol Novo 10 Captain'den bir ses varmı nezaman stoklara girer acaba

Ay sonunu bulmaz deniliyor ama

Captaini beklememi önerirmisiniz? Hero ile cube u30gt arasında kalmıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forcsf

Bir arkadaş bu indirim kodunu paylaşabilir mi?

Teşekkürler...

XMASTCRAZYEN
  • Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok büyük ihtimalle ben de hero alacağım. Crystal de cazip geliyor fiyatı bakımından. Hazır %10 indirim de varken, almalıyım birini.
  • gps var mı heroda?
  • Arkadaşlar biri bu tablet için lütfen bana fikir versin. yani şöyle söyliyeyim. 10" ile 7" arasında çok gidip geliyorum ama almışken 10" alayım bari diyorum. Ayrıca cube u30gt var bu ürüne rakip olarak gördüğüm.

sizce alınırsa hangisi tercih sebebi olmalı? sebepleriyle yazarsanız çok sevinirim. ona göre almayı düşünüyorum. Eğer az daha bekle çünkü şu şu çıkacak derseniz onu da yazabilirsiniz.

Saygılarımla...
  • Arkadaşlar Novo10 Hero siparişimi verdim BIC'ten. Ancak kılıf bulamadım. Ebay'de bir kılıf var ama 25$. O kadar vermek istemedim. Kullandığınız kılıflar varsa paylaşabilir misiniz?
  • Bende kılıf bakıyorum ancak kararsız kaldım klavyeli kılıflar da var hoşuma gitti acaba sağlam bir şey mi. Kullananlardan yorum alsak güzel olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaganmit

Arkadaşlar biri bu tablet için lütfen bana fikir versin. yani şöyle söyliyeyim. 10" ile 7" arasında çok gidip geliyorum ama almışken 10" alayım bari diyorum. Ayrıca cube u30gt var bu ürüne rakip olarak gördüğüm.

sizce alınırsa hangisi tercih sebebi olmalı? sebepleriyle yazarsanız çok sevinirim. ona göre almayı düşünüyorum. Eğer az daha bekle çünkü şu şu çıkacak derseniz onu da yazabilirsiniz.

Saygılarımla...

Hocam ben de cube ve hero arasinda gidip gelmekteyim,karar verince bana da soylerseniz sevinirim.Hero ya karar vermek uzereyim.

• herkese merhaba. BIC den HERO almak istiyorum. Yanında almam gereken aparatları yazan olursa çok sevinirim. teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaganmit

Arkadaşlar biri bu tablet için lütfen bana fikir versin. yani şöyle söyliyeyim. 10" ile 7" arasında çok gidip geliyorum ama almışken 10" alayım bari diyorum. Ayrıca cube u30gt var bu ürüne rakip olarak gördüğüm.

Saygılarımla...

Pantolonun yan cebinde veya kabanın iç cebinde taşır, internet lazım olduğunda çıkarıp bakarım diyenlere 7" uygun.
    Gazete okumak, uzun uzun webde gezinmek ve çanta taşımayı yük görmeyenler için 10" uygun bence.

• beklememek için hero almaya karar vermiştim gps olmadığını farkettimk captaini beklemeye kadar verdim bence bekleyin 10 güne çıkacak diyorlar
  • arkadaşlar hero'ya düzgün bir kılıf bulabilen var mi?
  • Ebay'de Novo10 Hero diye artirsaniz guzel bir kilif var ama 25$. Acikcasi ben o kadar vermek istemiyorum. DX'de zarf gibi deri kiliflar var 10" tablet icin yaziyor ama olculerinde 28cm diyor. Hero'nun boyu 26.2cm, bol olur diye almak istemedim.

• Bu ürünün lacivert olanı çok güzel ama 25$:http://www.ebay.com/itm/Cheese-10-1-Ainol-Novo-10-Hero-Tablet-PC-Ultra-Slim-Smart-Case-Cover-Stand-/140885304529?pt=PDA_Accessories&var=440090128302&hash=item20cd6b24d1

Edit: @burrock Sizin verdiğiniz linkteki ürün ile aynı ürünmüş ama fiyat farkı var biraz :S

Ben bir de bu tarz ürünleri seviyorum. Sadece taşırken kılıfa koymak istiyorum. Kılıflı kullanmayı sevmiyorum.:http://dx.com/p/protective-pu-leather-carrying-case-for-10-tablet-brown-122291

• 50% OFF
    7-inch Tablet Ainol Novo7 Fire Flame Android Dual Core 1.5GHz w/ Bluetooth Dual Camera HDMI 1280 x 800
    26 Nov: US $83.00 / pieces
    Add to Wish List

bu ne flame %50 indirimli bazı kişiler alabilecek mi? nasıl oluyor acaba
    http://www.aliexpress.com/activities/aliexpress-promotion/index.html?from=site-top&t=121122#dayIndex-0
  • bende lacivertini beğendim ama 18 dolar bile pahali ya kılıf için
    mıknatısla mı yapışıyor ki alete
  • quote:

Orijinalden alıntı: burrock

bende lacivertini beğendim ama 18 dolar bile pahali ya kılıf için

Stickerla

• quote:

Orijinalden alıntı: Linkmaster

quote:

Orijinalden alıntı: burrock

bende lacivertini beğendim ama 18 dolar bile pahali ya kılıf için

Stickerla

şakacı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.