Şimdi Ara

10.000 ₺ ye kadar TV önerileriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Poslarından -- 10 Temmuz 2016; 2:08:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Poslarından

Beyler beni en az 6-8 sene idare edebilecek fiyat performans orani verimli onerileriniz nedir ?

Fiyat performans icin
    samsung pn64f8500 plazma tv 64 inc ve 6400 incehesap ta

fiyati yuksek ama panasonic 65vt60 plazma tv 10.000 tl civari

biraz daha düştüğü panasonic 65stw60 plazma tv.

benim param olsa ilk tercihim samsung olurdu. Hem fiyat , hem ekran boyutu hemde aldigi olumlu yorumlar yuzunden.

ha birde panasonic 60zt60 modeli varki plazmada en iyi model ama 12 bin kusurden asagi bulmak cok zor.

Yada bu fiyatlarda sony 4k led tv varmi bilmiyorum arastirmak lazim. Onlarda tercih edilebilir.

• 4k lara bu fiyatı vermek doğru mu sizce fiyatı ne zaman düşer

• Love iflas etti benim gözümde en kaliteli marka artık sharp dır.Japonyada üretilen tek marka fiyatları biraz pahalı ama oldukça kaliteli teknik detaylara bakarsan 4 renk teknolojisi olan tek tv.
    http://www.galaksibilisim.com.tr/?urun-10688-sharp-lc60le857e-tv-led-3d

• quote:

4k lara bu fiyatı vermek doğru mu sizce fiyatı ne zaman düşer

Fiyatı çok düşmez bence tabi.Siz uzun vadeli bir soru sordunuz o anlamda en akıllıcası gelecek nesil teknolojilerini barındıran cihazlar diye düşünüyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Yahu arkadaşlar bunu yaza yaza klavyem eskidi valla forumda 4k teknolojisi ülkede yok alınırmı bu teknoloji yıllardır aldığımız hd full hd tvleri bile daha tam izleyemiyoruz yapmayın paranızı boşa harcamayın.kullanamayacağınız teknolojiye para ödemeyin..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa demirel

Love iflas etti benim gözümde en kaliteli marka artık sharp dır.Japonyada üretilen tek marka fiyatları biraz pahalı ama oldukça kaliteli teknik detaylara bakarsan 4 renk teknolojisi olan tek tv.

SHARPIN kalitelisi japonu Türkiye ve Avrupaya gelmyor
    su 4 renk bilmem ne teknolojiside kimbilir ne bir teknoloji deil
    göz boyamadan öteye geçmiyor
    8-10 bin liraya alınasi 5 panelden 3ü panasonic plazma 1 si samsg. plazma
    digeri sony w9 gerisi hikayedir bunların yanında..

• quote:

quote:

Yahu arkadaşlar bunu yaza yaza klavyem eskidi valla forumda 4k teknolojisi ülkede yok alınırmı bu teknoloji yıllardır aldığımız hd full hd tvleri bile daha tam izleyemiyoruz yapmayın paranızı boşa harcamayın.kullanamayacağınız teknolojiye para ödemeyin..

4k yı antenden izleyebilecegimiz günler gelene kadar bu gün aldıgınız tv yi çöpe atmiş olacaksinız :)
    hadi hdd den film izleyeyim diyeceksin o filmi bulup indirmen için ışık hızında internete ve 2/3 filmi arşivleyebilmen için
    en az 3-5 gb lik hdd den olmalı
    :)
    arkadasın dediği gibi bugunku led-plazmaların hakkını veren hd yayınları izleyemiyoruzken
    4k bize masal

• quote:

Orijinalden alıntı: hbasaran82

quote:

Love iflas etti benim gözümde en kaliteli marka artık sharp dır.Japonyada üretilen tek marka fiyatları biraz pahalı ama oldukça kaliteli teknik detaylara bakarsan 4 renk teknolojisi olan tek tv.

Linkdeki firmaya gidip büyüteç ile test yapabilirsiniz siz getiin yahut firmada var onunla deneyin.Tabi istanbulda iseniz...
    Sizde test edin ve yorumlarınızı buraya yazın bence haksızlık ediyorsunuz sharp'a piyasadaki markaların kullandığı bir çok teknoloji sharp'a aittir hatta sizi övdüğünüz panasonic'e bile teknoloji satmaktadır...

• quote:

quote:

quote:

Linkdeki firmaya gidip büyüteç ile test yapabilirsiniz siz getiin yahut firmada var onunla deneyin.Tabi istanbulda iseniz...
    Sizde test edin ve yorumlarınızı buraya yazın bence haksızlık ediyorsunuz sharp'a piyasadaki markaların kullandığı bir çok teknoloji sharp'a aittir hatta sizi övdüğünüz panasonic'e bile teknoloji satmaktadır...

panaya teknoloji satması kendisinin panadan daha iyi olduğu göstermiyor. Bunlar tamamen malii konular
    ben yapamıyorum teknolojim el vermiyor muhendislerimin kafası basmıyor olayı değil hani..

özellikle Türkiyede sunulan modeller vasat serileri / iyileri USA, Japonya vitrinlerinde mevcut

4 renk olayıi se henuz cok yeni ve olumsuz bir çok yönleri olduğunu duşunuyorum her yeni cıkan tenk.da olduğu gibi..
    öreğin mavi rengi tam kalibre edemedikleri söyleniyor v.s. - ileride belki çok iyi yorumlar alabilirler ancak şimdiden bu panele girmek dogru karar olmaz..

çok övdüğüm pana plazmalar yıllardır bu pazarın en iyileri seçildiklerine göre bende haksız sayılmam.

• ben samsung öneririm, media mart tan yada saturnde kampanyalarını takip edip almak en maktıklısı sanki,

http://www.tekuygun.com/search/samsung/1/30/0/[6202-9647]

yada hepsini araştırmak istiyorum derseniz

http://www.tekuygun.com/search/tv/1/30/1/[5000-10000]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rapsody_s -- 28 Eylül 2013; 12:32:45 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

panaya teknoloji satması kendisinin panadan daha iyi olduğu göstermiyor. Bunlar tamamen malii konular
    ben yapamıyorum teknolojim el vermiyor muhendislerimin kafası basmıyor olayı değil hani..

özellikle Türkiyede sunulan modeller vasat serileri / iyileri USA, Japonya vitrinlerinde mevcut

4 renk olayıi se henuz cok yeni ve olumsuz bir çok yönleri olduğunu duşunuyorum her yeni cıkan tenk.da olduğu gibi..
    öreğin mavi rengi tam kalibre edemedikleri söyleniyor v.s. - ileride belki çok iyi yorumlar alabilirler ancak şimdiden bu panele girmek dogru karar olmaz..

çok övdüğüm pana plazmalar yıllardır bu pazarın en iyileri seçildiklerine göre bende haksız sayılmam.

Satış asistanı arkadaş yanında normal yayını 4k ya çevirebilecek bir generator vereceğini söylüyor nedir bu ?
     10.000 ₺ ye kadar TV önerileriniz

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sharp sadece "Teknoloji üretir",A dan Z ye her şeyini kendisi kendi fabrikalarında üretir
    Diğer üreticiler ise Sharp ı takip ederler,Sharp bir şey çıkarır ve Lisansını bunlara satar(Samy/LGE en başta gelendir)buradan da "köşe olur" tabiki
    kimisi ise Lisansa aykırı hareket eder(en başta Samy dir bu)bunuda Dava eder,yine milyonlarca doları cebe indirir!bu yetmez bu uyanık Korelileri ve
    Caponları,USA da Dava eder(Kamuoyuna "hileli bilgiler" vermekten) yine tazminatları cebe indirir tabiki

Kısaca TFT-LCD TV işinde (Modül dahil) bu alemde ""Raconu Sharp kesiyor""!!

Zaten yakın gelecekte çoğu ana Japon LCD ciler,Modüllerini Sharp tan almak üzere 2008 de çeşitli anlaşmalar imzaladılar!
    Pio/Sony/Tosh/Phil bunları en büyükleridir+

Sony zaten Şubat/2008 de Sharp ile yaptığı anlaşmadan sonra Sakai-City Fabrikalarına 1/3 Hisse oranlı olarak resmen ortak olmuştur!!!
    bu iş içinde Sharp Corp.firmasına tam "$ 1 Milyar Cash" para saymıştır!!!

--------
    Kısaca>> "Sakai-City Plant/Osaka Bay" bu tesis normal şartlarda bugünlerde bitip,deneme üretimlerine başlayacaktı;
    Bunlara ait DATA larım uçtuğu için yeniden toparlamam çok zordur!ancak bunları zaman içinde kısmen özetleyerek TF/DH de vermiştim,şimdi
    yine kısa geçiyorum.....

Global Kriz her ülkeyi çok fena sarstığı içinde bütün bildiğimiz panel ana üreticileride çeşitli revizyonlar v.s yapmak zorunda kaldılar!

Sakai-City Plant;bu konudaki olayı noktalayan dünyanın en ileri teknolojiye sahip,tamamen sofistike/complex ve özellikle ana üretim olan MODÜL(panel
    dediğiniz)olayın bitirileceği bir fabrikadır,bunların çok teknik kısımlarını geçiyorum,ama bugün dünyada "ham-cam-panel" in ki buna "Substrate sheete" ler diyoruz,
    zaten dünyada en büyük ebat Sheetleri Sharp üretiyor(bu tekniğide bütün TFT-LCD Modül üreticilerine Sharp satıyor!daha doğrusu Lisanslıyor)Sakai de ise
    ebatlar dahada büyüyecektir ve "zero-defect" sheetler üreticeğini Sharp açıkladı!

Bu cam-levhalar da ebatlar büyüdükçe,"kırılma" riski çok fazla artmaktadır,bunu üretmek ve en önemlisi kesmek(kırmadan/dağıtmadan)çok ciddi bir teknik
    istemektedir,ebat büyüdükçe ki üreticiler ebatı bu yüzden büyütemiyor yada büyütmek istemiyor,çünkü şak diye ortadan kırılıyor!!,kalan parçalardan ise
    ancak ufak ebat Modüller elde ediliyor ama kırılma aşamasında fiziksel/teknik olarak levha içinede izler girebiliyor!!!bunları ucuz TV imal edenler zaten satın
    alıyor!!

İşte Sharp ın üstün Modül üretim tekniği burada öne çıkıyor(adeta rakipsiz olmasıda burada) hem en büyük Sheet leri üretebiliyor,hemde en az hasarlı biçimde
    kesiyor,Sakai de ise daha ileri bir teknik uygulayacaktır,kısaca bu bilen vede gören Pio/Sony/Phil/Tosh v.s artık Sharp a kaymışlardır!!
    Çünkü bu konuda inanılmaz büyük vede güçlü+en önemliside bu konuda teknoloji üretebilen tek Modül üreticisidir!!!

Ancak Sharp elbette her Sharp Marka LCD TV sinde,kendi panellerini kullanmıyor,genelde ağırlık olarak Entry-Level da 42"/46" ya kadar CMOs tan panel
    alıyor!!burası biraz karışık,kısaca her gördüğünüz Sharp>>>Sharp panelli değildir,ama iyi serilerde 32" bile Sharp Modüllüdür!
    Hatta bunların o çok meşhur 15" Monitörleri vardır(USA/Japonya/Canada/Avustralya)bu panel süperdir!!çok popülerdir ama genelde çok büyük çoğunlukla
    bunlar İşyerlerinde kullanılırlar,hala popülerdir bu Sharp 15" likler!
    ---------

Ancak Sharp-Europa ta hikayedir,bizim Kıtaya bunlar bakmıyor(birde Tosh bakmıyor,bizim Avrupa sadece Samy ci ve Sony cidirler)
    zaten kıtamızda bu iki marka satılmaktadır,geriside hikayedir,Phil Avrupalıdır(ama artık sadece ismi Avrupalıdır!)Modüller,panellerin
    Seviye/ebat v.s durumuna göre en başta LGE olmak üzere AUO,Sharp,CPT,QDI den alınmaktadır,TV lerin montajları yine en başta LGE de yapılıyor,
    ayrıca Taiwan ve Çin de yapılıyor v.s,kısaca Avrupalıda bıraktı fanatik Phil işlerini ve Samy/Sony ci oldu hemen herkes!bundan elbette Fiyat
    durumuda söz konusu ama durum budur fiili olarak+

Sharp ise Avrupada sadece İspanya da montaj yapıyor,bütün Avrupa serileri buradan toplanıyor,arada bazı seriler ise Japonya dan gelebiliyor+
    USA daki ürünlerinde neredeyse tamamı Sharp-Mexico daki muazzam tesislerinde montajlanmaktadır>>""Assembled in Mexico"" olarak yazar panellerin
    sticker larında+
    Ayrıca Arjantinde de montaj tesisleri vardır+

Amerika Kıtasında çok iyi durumdadır,ama onun haricinde zayıftırlar,ama Sharp bunlara bakmıyor bile!
    ----------------------
    Bu arada bir bilgi daha vereyim,zaten LED TV nin bulucusuda Sharp tır!!
    100Hz+Local-Diming+Active Contrast gibi özellikleri bulanda Sharp tır,ayrıca bu sistemlerde nedense bir tek adam gibi Sharp larda
    çalışmaktadır!!örneğin 100Hz diğer markalarda ne işe yarar hala tartışılır vede belli değildir veya Local-Diming v.s v.s.....

• Mustafa demirel M kullanıcısına yanıt
    Evett çoçuklaarr sonuc olarak bu uzun yazıdan ne çıkarabıldınız özetleyin dersek :)

1) sharp tenk. üretir, satar.
    2) sharp parasına göre tenk. satar
    3) sharptan korerliler tenk. çalarlar
    4) sharp kendi ürettiği tvlerin herbiri kaliteli üst düzey olmayabilir, farklı segmentlere ülkelere göre çeşitleri vardır.
    5) satış rekorları kıran markalara aldanmamak lzm.
    6) ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.