Şimdi Ara

1 yıllık spor sonrası Protein tozu kullanımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 yılı aşkın süredir düzenli olarak spor yapıyorum ilk başlarda amaç kilo vermekti ama takıntı haline geldi 191 boyda 95 kiloydum simdi ise 83 e kadar düştüm yag oranini azalttım hacim kazandim ama hala karin bolgesinde biraz yaglanma var. Spor salonunda 4 gün olmak uzere hic aksatmadan düzenli spor yapıyorum ve maalesef çok yorucu bir hayatım var. Artık protein tozu kullansam mi kullanmasam mi karar veremedim ne kadar almaliyim ne almalıyım veya almali miyim? Bir yardım edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aminoasit kullanman daha faydalı olur.
  • 1 sene iyi bi süre.eğer yeterince protein veya karb alamıyorsan tabikide kullan.faydası olur illaki.yanlız supplementten daha çok normal beslenmeni düzene sokmaya çalış.tamam al supplementinide ama beslenmene daha çok özen göster
  • ClassımDeğilsin kullanıcısına yanıt
    düzenli olarak 3 öğün yiyorum evde yediğim zamanlar çok rahat bir şekilde yağ oranı karbonhidrat oranı filan ayarlayabiliyorum ama spordan sonra 1 saat bekleyip yediğim öyle yemekleri kısaca öğle yemekleri diyim dışarıda yendiği için dikkat edemiyorum ister istemez yağlı oluyor filan. Protein tozu alınca sadece spordan önce ve sonra olarak kullansam yeterli olur herhalde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Myret Alpin

düzenli olarak 3 öğün yiyorum evde yediğim zamanlar çok rahat bir şekilde yağ oranı karbonhidrat oranı filan ayarlayabiliyorum ama spordan sonra 1 saat bekleyip yediğim öyle yemekleri kısaca öğle yemekleri diyim dışarıda yendiği için dikkat edemiyorum ister istemez yağlı oluyor filan. Protein tozu alınca sadece spordan önce ve sonra olarak kullansam yeterli olur herhalde?

protein tozunu şimdiye dek hiç kullanmadığım için ne zaman,nasıl kullanılır sorularına cevap vermeyeyim.vücudunu,beslenme şeklini, detaylıca anlatırsan eğer ,forumdaki tecrübeli arkadaşlarımızdan iyi tavsiyeler alabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.