Şimdi Ara

1 yillik sevgilimin yalanini yakaladim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler merhaba. Yaslar 18 . ocak ta 1 yil olacak iliskimiz için.
    Herneyse konuya gireyim. Ben sabah staja gidiyorum erkenden, biraz yoğun olduğu için konusamiyoruz. Neyse beyler normalde arkadaşlarla bulusacagimiz zaman soyleriz birbirimize, bugüne kadar hic yalan söylemedim desem yeridir bu konuda. Bugün okul cikisi aldim bunu beraber duraga gittik. Neyse bi ara aldim telefonunu whatsapp konuşmalarına girdim. Bu bana neye bakiyon falan dedi ama neyse gözüme kiz arkadaşıyla konusmasi takildi. Girdim baktim dun gece buluşmak için anlasmislar megerse. Ama benim haberim yok. Ve isin daha aci tarafı ne biliyomusunuz, İETT den randevu almistim ben buna, oraya gidecekti bugün ve bulusunca durağa yürüyene kadar sordum naptin sabah gittinmi falan , bana gittim hallettim falan dedi ama hic arkadaşlarıyla bulustugundan bahsetmedi. bugune kadar bakkala gitsem haber verirdik birbirimize ama neden boyle bisey yapti bilmiyorum. Mesaji okuduktan sonra bulustun mu dedim , evet dedi sadece. Bende telefonu geri verdim bisey demedim. Orada kizsaydim cok kotu kizardim ama sustum.
    Bu aksam yatmadan konusucam neden boyle yaptin diye, kafam cok karisim beyler. Ne desem diye sormicam ama yorumlariniza ihtiyacim var. En nefret ettigim sey yalan...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• herkes yalan söyler. annene babana güven, gerisine güvenme. kendinden başka dostun yok.
  • Ona şöyle bir mesaj at "İnsan neden yalan söyler ? diye. gerisi gelir.
  • Dostum fazla abartıyosun
  • Arkadasimla bulusucam dese kizmam da öyle biride değilim, mesaji görmesem belki de yalan söylediğinden haberim bile olmayacak. İnanin ben üzüldüm bana boyle söylememesine. On kadar yürüdük beraber sabah otobüse bindim falan filan İETT gittim oradan okula gittim dedi bide. Buluştuğu arkadasinida taniyorum kizi ama bilmiyorum , ne yapsam

• aferin böyle susmaya devam edin... kızları tepenize çıkarın, sizi süründürsünler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glamor

Dostum fazla abartıyosun

Abartma değil. Gece soyleyebilirdi, sabah söyleyebilirdi, öğle arasi konusunca diye bilirdi, aksam İETT gittikten sonra okula gittim demeden önce arkadasimla bulustum ddiyebilirdi, ama benim gormem kotu oldu. İnan kizmazdim, arkadasiyla bulusmasina da karismam ama iste...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Software Developer kullanıcısına yanıt
    Kümesteki tavuk muamelesi yapma kıza dostum
  • quote:

Kümes de ki tavukla ne alakasi var dostum, anlayamadim. Acikca söyle anlayayim.

• Ne kadar garip olaylar var. Çok garipsin arkadaşım.
  • Bi ilişkide yalan varsa sonu pek iyi şeyler getirmiyor bir yerlerden kopuyor ama sen bıraz abartmışsın bakkala gıtse haber verırdıde arkadaşlarıyla buluşmuş 1 gün sen komutanı değilsin gitmek için haber versin

desenki başka erkekle buluşmuş yada başka erkekler felan olsa anlarızda bunda bişiy yok abartma boşuna ufak tefek seyler bunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Software Developer

quote:

Kümes de ki tavukla ne alakasi var dostum, anlayamadim. Acikca söyle anlayayim.

fazla sıkmışsın okurken ben sıkıldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

Bi ilişkide yalan varsa sonu pek iyi şeyler getirmiyor bir yerlerden kopuyor ama sen bıraz abartmışsın bakkala gıtse haber verırdıde arkadaşlarıyla buluşmuş 1 gün sen komutanı değilsin gitmek için haber versin

desenki başka erkekle buluşmuş yada başka erkekler felan olsa anlarızda bunda bişiy yok abartma boşuna ufak tefek seyler bunlar

Ne alakasi var. Ben kiza asla baski kurmam soyliceksin falan diye ama ben bugüne kadar arkadaslarimla buluşurken soyledim , bakkal lafin gelisiydi.
    Kiza baski kuruyorum gibi bir izlenim var. Öyle birisi değilim tabii arkadaşıyla buluşacak gezecek , bende oyleyimdir ama arkadaşıyla buluştuğunu soylemeyip banada akbili halletmeye gittim demesi koydu.

• Software Developer kullanıcısına yanıt
    Fazla baskı ve kıskançlık var diyorum gerek yok.
  • ohooo baştan kaybettin o kadar değer verip önemsemiyceksin
  • Abartmışsın olayı sakin.

• quote:

Orijinalden alıntı: msapover

ohooo baştan kaybettin o kadar değer verip önemsemiyceksin

ahan da olay bu haydin iyi akşamlar..
    bu arada arkadaşlar kıza hak vermiş de ben katılmıyorum sert biçimde tepkini koy geri vites yapma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vitor reis

quote:

Orijinalden alıntı: msapover

ohooo baştan kaybettin o kadar değer verip önemsemiyceksin

ahan da olay bu haydin iyi akşamlar..
    bu arada arkadaşlar kıza hak vermiş de ben katılmıyorum sert biçimde tepkini koy geri vites yapma.

beni anlayan birilerinin çıkması güzel.

herkes baskıcı sanmış ama kızın birşeyine karıştığım yok ne giydiğine karışırım nede arkadaşlarıyla dolaşmasına. bana yalan söylemesi zoruma gitti bunu anlatmaya çalıştım.
  • ilişki biter
  • Bende sana hak veriyorum, yalanın büyüğü küçüğü olmaz bana göre. Kızın yalan söylemek için bir sebebi yok anlattığına göre. Yani sana arkadaşlarımla şöyle yaptım böyle yaptım dese sen ona kızmayacaksın yada bir sorun olmayacak. Ancak kız bunu bildiği halde neden sana söylemiyor bilmiyorum. Böyle ufak tefek şeyleri büyütüp kavga çıkarmakta yanlış elbette ama mantıklı bir açıklaması gözükmüyor yani olayın. Bilmiyorum dostum kendin biraz düşün. Baskıcı veya kıskanç olmak hem iyi hem kötüdür. Sen öylesin diye söylemiyorum sadece ek bilgi olsun. İnsan çok seviyorsa elbette ister istemez baskıcı davranabilir, kıskanabilir. Burada diğer arkadaşların anlamadığı şey sen durduk yere yapmıyorsun bunu, kız "yalan" söylediği için böyle hissediyorsun.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.