Şimdi Ara

1 YILDA 4 EL DEĞİŞTİREN OTOMOBİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Almak istediğim bir araç var.
    Opel Corsa 2005 Model 1.3 CDTI Enjoy 66,000 Km'de. 17.500 Tl gibi bir rakam üzerinde aşağı yukarı anlaştık.Aracı expertize sokmadım henüz.Sahibinden şaşi numarasını istedim kontrol etmek için karşıma bu tablo çıktı

1 YILDA 4 EL DEĞİŞTİREN OTOMOBİL

Araç 1 yıl içinde 4 kez el değiştirmiş.Bende alırsam 5 olacak..Bunun sebebini henüz satıcıya sormadım.Sizde sebebleri ne olabilir?

Kasko sorgulatmasında herhangi bir kayıt çıkmıyor.Trafik kaza sorgulamasında aracın son sahibin bir kazası çıkıyor arkadan vurmuşlar.Çarpan aracın kaskosundan arka bagaj kapağı stop lambaları değişmiş.Dediğine göre büyük bir kaza değilmiş..

• benim bildiğim karşı tarafın ödediği hasar miktarı gözükmüyor..sadece carpma1 diye not düşülüyor, miktar gözükmüyor..

arabayı begendiniz ve içinize sindiyse modeli yaşı km vs. vs. expertize sokmadan almayın..kimse durduk yere aldıgı arabayı en kısa zamanda elden de cıkarmaz, garip doğrusu..
  • O araba için o fiyat çok düşük. Kesinlikle kazalı ve kazadan dolayı düzen tutmamış sürekli el değiştiriyor.
  • ben geçen sene bir araç sordum. 2008 model golf. adam 28bin lira istiyor. telefonda konuşuyoruz. her şey gayet iyi. kaçıncı sahibisiniz dedim. adam canı sıkkın bir şekilde 9. dedi. şaka mı bu dedim. hayır gayet ciddiyim dedi.

iyi günler dedim kapattım...
  • vardır bir sıkıntısı kesin , hadi biri ikisi sıkıştı sattı desen 4 üde 3 ay kullanmak için almış olamaz .
  • bi numarası vardır aracın alan elden çıkarmış hemen.
  • Ya araç sürekli galericilerin falan eline geçti yada bir sıkıntısı olabilir..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cevaplar için teşekkürler.Açıkcası bende bir sorun olduğunu düşünüyorum bu araçta.Hani 1-2 el değiştirse eyvallahta 4 el değiştirmiş 1 yılda..

Bu araç için neler düşünüyorsunuz peki?
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-odaktan-opel-corsa-1-2-njoy-sp-mta-59601932/detay/
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheNorth

Cevaplar için teşekkürler.Açıkcası bende bir sorun olduğunu düşünüyorum bu araçta.Hani 1-2 el değiştirse eyvallahta 4 el değiştirmiş 1 yılda..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-odaktan-opel-corsa-1-2-njoy-sp-mta-59601932/detay/

tavan dahil boyalı demişler, kazalı olma ihtimali büyük sanırım. gerçi galeriden olması doğrudan uzaklaştırırdı beni ilandan. bu forumda öğrendim bunu da gerçi, her türlü dümen dönebildiğinden:S

• 366bin km'de olabilir. Anlayan baskasına cakmistir arabayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fremdsprache

quote:

Cevaplar için teşekkürler.Açıkcası bende bir sorun olduğunu düşünüyorum bu araçta.Hani 1-2 el değiştirse eyvallahta 4 el değiştirmiş 1 yılda..

tavan dahil boyalı demişler, kazalı olma ihtimali büyük sanırım. gerçi galeriden olması doğrudan uzaklaştırırdı beni ilandan. bu forumda öğrendim bunu da gerçi, her türlü dümen dönebildiğinden:S

Hocam galeri değil opek odak satıyor.Yetkili satıcı ve servis yani.
    Çok zor işmiş 2.el araç almak yahu..

• Alan kişi hemen kurtulmak istemiş. Diş fırçasını bile daha uzun süre kullanıyoruz. Kesin bir şeyler var o araçta..
  • quote:

quote:

quote:

Yetkili satıcılardan 2. el güvenilir midir konusunu araştırdım ama pek cevap bulamadım açıkçası ben de. garanti olan çok az oluyor ya da fiyatları çok yüksek oluyor genelde.

kesinlikle çok zor iş 2-3 aydır araştırıyorum ben de. Ama tavan boyalı olması takla atmış olabileceğini gösteriyor genelde diyorlar, okuduğum kadarıyla. tabii aracın üzerine bir şey de düşmüş olabilir deniyor.

Gönlümüze göre buluruz umarım en yakın zamanda.

• yetkili servisde galerici ahlakıyla çalışıyor arkadaşım 307 alırken sıfır 406 yı takasa verdi 250 bindeki araba 130 bine çekilmişti daha ertesi gün
  • 1 tesadüf olabilir,2 tesadüf olabilir ama 1 yılda 4 el değiştiren bir aracın elbet bir kusuru vardır.
  • içime kurt düşer ve vazgeçerim kesinlikle
  • quote:

quote:

quote:

Bu durumda daha da kotu ya son sahibi hic bir sey yapamamis mecbur takasa vermis kurtulmak icin. Benim ilk aklima gelen bu oluyor bu durumda,

• Araba ömrünü tamamlamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: arimayaa

yetkili servisde galerici ahlakıyla çalışıyor arkadaşım 307 alırken sıfır 406 yı takasa verdi 250 bindeki araba 130 bine çekilmişti daha ertesi gün

şüphelerimde haksız değilmişim, teşekkürler.
  • önceki yıllarda bir arkadaşımın aklıma girmesi yüzünden hasarlı aldığım 2001 model Megane 1 aracımı ihtiyaç fazlası oldugu için elimde 2 yıl tuttuktan sonra 11.900 liraya tüm hasarını ve değişenlerini söyleyerek, yapılan masrafların tutulduğu bir dosya ile satmıştım. Aradan 1 yıl geçti, araç birkaç kez el değiştirmiş, en sonunda plakası değiştirilerek ''emsalsiz'' oldugu iddiası ile bir galericinin önüne konulmuştu. Kilometresi ben sattığımda daha 100 bini yeni aşmıştı, 57 bine çekilmiş, 18.000 lira civarı bir etiket konulmuştu.
    Aracın 2 çamurluğu, kaputu, ön tampon ve farları, radyatörü, klima kompresörü, iki ön jantı ve aks kolları komple değişmişti.
    Böylesine düzenbazların oldugu bir ülkede detaylı bir inceleme yapmadan otomobil satın almayın derim. Sattığım tüm araçlarımın bakım ve yedek parça faturalarını, satın aldıgım akaryakıt fişlerini bile dosyalarım. Son 3 aracımda ufak tefek boyanan ya da onarılan kısımların bile fotoğraflarını arşivledim. Ben kullanılmış bir otomobil satın alırken aracımın geçmişini bilmek ve ona göre yola çıkmak istiyorum, sattıgım aracın da yeni sahibi tüm ayrıntıları bilmeli.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.