Şimdi Ara

1 Yıl oldu altyapı getirtemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1 yıl oluyor eve taşınamıyoruz(işimden dolayı internet lazım) kimse yardım etmiyor artık delirip evi satma noktasına geldim.

Altyapı yok, her yere başvurdum şikayet ettim vs ama ilgilenen de yok. Direkler devrilmiş kimse gelip tamir etmiyor zaten etseler kablo çektircem ama o da yok. Sokakta tüm evlerde internet var, rastgele adres yazınca da port çıkıyor sorun yok ama ben almak istediğimde kablonun o devrik direklerden gelmesi gerektiği için alamıyorum.

Allah için biri yardım etsin bir yol göstersin, parasını kendim karşılayarak bile olsa bu altyapıyı getirmenin bir yolu yok mu?

• Kelebek Avcısı K kullanıcısına yanıt
    P.m attım hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aynı sorun bendede var nasıl çözeceğiz..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Açık kapıdan şansınızı deneyin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Müdürlüğü darladınız mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @buhayatcoktabayat

ben deliriyorum artık çözümsüzlükten.

@berkay956

açık kapı btk vs hepsine yazdım ilerleme yok hepsinden arıyorlar sürekli bir bahaneyle kapatıyorlar konuyu.

@lextor

10 defa gitmişimdir hocam il ilçe ne varsa. çalışanı buldum onu bile darlıyorum her gün kayıt açıyor ama hep kapatıyorlar bir sebep bulup.

• Kelebek Avcısı K kullanıcısına yanıt

Muhtara gittin mi? Yani durum çok üzücü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • lextor L kullanıcısına yanıt

Konuyu açtığım günden beri her gün "bugün geliyoruz" diye söz veriliyor kimse gelmiyor hocam. bıktım artık evden de vazgeçip başka yere taşıncam bunlarla uğraşılmaz. hiçbir yaptırım yok ceza yok kimse umursamıyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.