Şimdi Ara

1 Yaşındaki Bebek Hamile Çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Suudi Arabistan'da inanılması güç bir olay yaşandı. 1 yaşındaki bebeğin hamile olduğu ortaya çıktı.

ıp literatüründe ender rastlanan bir olay Suudi Arabistan'da gerçekleşti. Doktorlar, 1 yaşındaki bir kız bebeğin hamile olduğunu açıkladı. Doktorlara göre hamilelik döneminde iki embriyo birden anne rahmine düşerken, embriyolardan biri diğer bebeğin rahmine yerleşerek gelişmeye başladı.

KARNINDA CANLI TESPİT EDİLDİ

Olayın basına yansıması üzerine uzmanların bebeğin karnındaki canlıyı ne yapacakları konusunda bir karara varmaya çalıştıkları belirtiliyor.

Uzmanlara göre bu tür olaylar 500 binde bir ihtimal olarak görülüyor ve genel olarak da cenin içinde gelişen bu ceninler pek çok organları gelişmediği için ölüyor

Daha önce de Hindistan'da benzer iki olay yaşanmıştı. 2002 yılında 6 aylık bir bebeğin vücudunda 1 kiloluk ölü bir cenine rastlanmıştı. 2006 yılında da karın şişliği şikayetiyle doktorlara giden Hindistan'ın Nagpur kentinde yaşayan bir çiftçi büyük bir sürprizle karşılaşmıştı.

Doktorlar hastanın karnında çok büyük bir ura rastlamış, daha sonra bunun bir insan embriyosunun büyümüş hali olduğunu fark etmişlerdi. Saçları, eklemleri, çenesi olan nesne hastanın karnında çıkarılınca bacakları ve uzun tırnakları olduğu da görülmüştü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okangecir -- 2 Haziran 2012; 1:52:32 >

• Vay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çift çekirdek bu olsa gerek
  • bebek icinde bebek sankiiiii .......

• @2 kanırtmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: yokedici_destroyer

çift çekirdek bu olsa gerek

• kıyamet alameti

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kürtaj yasak değil mi orada ? Nolcak şimdi ???
  • Adana diye geldim
  • "Tecavüz edeni getir, cezasını ver. Karnındaki çocuğun suçu ne? Onu da devlet alır yetimhaneye koyar. Haberi bile olmaz çocuğun. Ama onun bir yaşama hakkı var. Siz cinayet işliyorsunuz.... Anası olacak kişinin hatasından dolayı çocuk niye suçu çekiyor. Anası kendisini öldürsün. Cinayet bu ya..." - Melih Gökçek

Yukarıdaki şahane sözleri ilke edinerek söylüyorum ki: Anası olacak kişi ve bu kişinin de anası olacak kişi kendisini öldürsün, çocuğu da devlet alır yetimhaneye koyar, haberi bile olmaz çocuğun, inan hiç acımayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anypeopl..

Doğursun,devlet bakar

• Aboovv

• quote:

Orijinalden alıntı: kontratak

"Tecavüz edeni getir, cezasını ver. Karnındaki çocuğun suçu ne? Onu da devlet alır yetimhaneye koyar. Haberi bile olmaz çocuğun. Ama onun bir yaşama hakkı var. Siz cinayet işliyorsunuz.... Anası olacak kişinin hatasından dolayı çocuk niye suçu çekiyor. Anası kendisini öldürsün. Cinayet bu ya..." - Melih Gökçek

Yukarıdaki şahane sözleri ilke edinerek söylüyorum ki: Anası olacak kişi ve bu kişinin de anası olacak kişi kendisini öldürsün, çocuğu da devlet alır yetimhaneye koyar, haberi bile olmaz çocuğun, inan hiç acımayacak.

anlamadığım tecavüze uğrayan anne hatalı olan gene anne bu nasıl tutarsızlık.

başlığı okuyunca araplar bu kadar mı azdı dedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anypeopl..

Doğursun,devlet bakar

/>
  • Allah'tan yasa dışı ilişki yapmış diye idam etmemişler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HillHold

quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

quote:

Orijinalden alıntı: Kunteper Canavarı

bu ne la?

yukardaki resim icin konu acmistim actigim gibi kapadilar ne varsa.

Sonda küfür kısaltması var o yüzdendir.
  •  1 Yaşındaki Bebek Hamile Çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: HillHold

quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

quote:

Orijinalden alıntı: Kunteper Canavarı

bu ne la?

yukardaki resim icin konu acmistim actigim gibi kapadilar ne varsa.

Burda da ss atanın mesajını silmişler.Kısaltma küfür ya da sansürlü küfür kullanmak yasak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Executor06 -- 2 Haziran 2012; 12:08:29 >
  • @2 vermiş odunu

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.