Şimdi Ara

1 Tb Toshiba Harici HDD 138 TL (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
7
Favori
8.937
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dereby

Bir sene önce avansastan 1Tb Westernleri 85 TL aldıktan sonra şimdiki yorumlar beni güldürüyor

1 yıl önceki dolar kuru ile şimdiki dolar kuru arasında çok fark var. ben 1 yıl önce aldığım tatil fiyatının 2 katına şu an tatil bulamıyorum mesela
  • Keske surat kargoyu tercih etmeselerdi. Bir turlu ısınmadim su firmaya. Kargo subede bekliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sürat çok dandik bir firma getirmiyolar bir türlü eve.

• Sürat kargonun el birliğiyle kargomu "kaybettiğini" ve bizzat şubeye gidip dedektifçilik oynayarak 1 saatlik arama sonucunda kendim bulduğumu bilirim. Sürat kargo
  • Üyeliği iptal olan var mi?
    Yeni uyelik actirmistim. Simdi giremiyorum. Siparis durumunuda goremiyorum.

• Bitmiş alamadım...
  • yine gelirse bi haber edin, be. bilgisayarım şişti. tez yazıyorum. çortlamadan boşaltmam gerekiyor. tez güme giderse biterim
  • quote:

Orijinalden alıntı: selmand

oh be tükenmiş masrafdan kurtuldum akşamdan beri kıvranıyodum alsammı almasammı diye

bende öyle düşünüyordum ama sabaha karşın sadece 2 adet kalınca dayanamdım bir tanesini aldım herkes alıyorsa vardır bunda bir iş diyerek sürü psikolojisi hesabı
  • kardeşim ne bekliyorsun bir yerlere yedek alsana. Arkadaşlardan filan emanet al. Allah korusun herşey olabilir bu devirde yedeğin yedeğini almak lazım...

• befo B kullanıcısına yanıt
    Benim siparişi de bugün kargoya vermiş. Sms çok geç geldi, sürat kargo çok süratli...
  • şu bkm ekspress kuponu hiçbir naneye yaramıyor!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanrupid

Sürat kargonun el birliğiyle kargomu "kaybettiğini" ve bizzat şubeye gidip dedektifçilik oynayarak 1 saatlik arama sonucunda kendim bulduğumu bilirim. Sürat kargo

İstanbuldan Ankaraya 6 günde kargom geldiğini bilirim bende.
  • Benim urunum bugun ogleye dogru teslim edildi. Henuz kullanmadim ama 5 yil garanti icin basvuru formu doldurdum. Ona da henuz bir geri donus olmadi.

• n11'de hala kargo yapılacak görünüyor. Sanırım yetiştiremiyorlar.
  • Benim ürünüde teslim aldım. Gayet güzel paketlenmiş ekstradan kutunun içinide darbe için havalı poşet koyulmuş. HDD'yi denemedim bir sorun yok gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaBoTeUr -- 30 Mart 2015; 15:42:03 >
  • 27.03.2015 Cuma günü vermiş olduğum sipariş halen kargoya verilmemiş

5 yıl garanti kampanyası 6 Nisan'da sona eriyor umarım o zamana kadar elime ulaşmış olur yoksa geri iade edeceğim
  • ARKADAŞLAR GARANTİ BELGESİNİ SAKLIYORUZ DEGIL MI ..YOKSA ONAYICIN VS BIRSEY YAPIYORMUYUZ .. BNEDE CUMA GUNU SIPARIŞ VERDIM AZ ÖNCE ELIME ULAŞTI BENCE BAYA HIZLI :)
  • stokta yok kacirmisiz. güzel firsatmis
  • benim de henüz kargoya verilmemiş
  • Satıcının kargoya felan vereceği yok gibi görünüyor. Herhalde bekletip bekletip son anda tedarikçi firma tarafından ürünler sağlanamadı deyip ürün iptali yaptırtacak umarım böyle birşey başımıza gelmez. Adamlar mesajlara dönüş yapmıyorlar. 6 Nisan'da Toshiba 5 Yıl Garanti kampanyası sona eriyor. Bari biran evvel yollasada 5 yıl garanti kampanyasından yararlanabilsek. 5 yıllık garanti kampanyasını kaçırırsam ürünü paşa paşa iade edeceğim inat değil mi
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.