Bildirim
1 TB mı 2 TB mı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
3 tb ve daha fazlası -
Neden 3 TB ve fazlası ? -
o sizin kullanımınıza ve bütçenize bağlı ne kadar ihtiyacınız var ise o kadarını alırsınız marka olarak WD önerebilirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 16 Ocak 2013; 16:04:10 > -
Arşivim var şuan 500 gb dolu tabi hareket edecek yer kalmadı. Büyük bi hariciye ihtiyacım var ama 3.5'' oluşu hoşuma gitmiyor. Teşekkür ederim öneriniz için. Herkes farklı birşey söylüyor wd diyen var seagate diyen var bende kararsız kaldım. Bir de şu var büyük hddnin arızası daha kötü olur tüm arşiv yanar. En fazla arıza veren 2.5'' larmı 3.5'' larmı merak ediyorum..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pokuchu -- 16 Ocak 2013; 16:21:34 > -
quote:
Orijinalden alıntı: volkan5002
Arşivim var şuan 500 gb dolu tabi hareket edecek yer kalmadı. Büyük bi hariciye ihtiyacım var ama 3.5'' oluşu hoşuma gitmiyor. Teşekkür ederim öneriniz için. Herkes farklı birşey söylüyor wd diyen var seagate diyen var bende kararsız kaldım. Bir de şu var büyük hddnin arızası daha kötü olur tüm arşiv yanar. En fazla arıza veren 2.5'' larmı 3.5'' larmı merak ediyorum..
Bildiğim kadarıyla 2.5 lar kolay kullanım için.Adı üsütnde rahatça taşımak için.Ama onlarda çok fazla güvenlik önlemi ve yazılımı yok.WD essential serisi felan yaptı biraz daha güvenli yapmak için ama illa güvenlik diyorsanız 3,5 luk çeşitli yedekleme seçenekler ve güvenlik önemleri alınmış harici disklerde var.Onları tercih etmek daha mantıklı olacaktır. Ayrıca 3,5 lar biraz daha ucuz.
Boyut ise size bağlı bir durum ama 3,5 alıp da 1 TB almak pek akıl karı değil bence.En az 2 TB olmalı diye düşünüyorum.
-
-
harici diskin bozulursa ne kadar verinin kaybolmasını istediğinle alakalı bir soru bu !
sağlam bir şey arıyorsan
şüpesiz ! WD
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProjectMan -- 17 Ocak 2013; 11:27:30 > -
quote:
Orijinalden alıntı: araknafobia
quote:
Orijinalden alıntı: volkan5002
Bildiğim kadarıyla 2.5 lar kolay kullanım için.Adı üsütnde rahatça taşımak için.Ama onlarda çok fazla güvenlik önlemi ve yazılımı yok.WD essential serisi felan yaptı biraz daha güvenli yapmak için ama illa güvenlik diyorsanız 3,5 luk çeşitli yedekleme seçenekler ve güvenlik önemleri alınmış harici disklerde var.Onları tercih etmek daha mantıklı olacaktır. Ayrıca 3,5 lar biraz daha ucuz.
Boyut ise size bağlı bir durum ama 3,5 alıp da 1 TB almak pek akıl karı değil bence.En az 2 TB olmalı diye düşünüyorum.
+1
Bende 3tb 3.5 alıcam seagate veya wd.
-
2.5'' istiyorum kullanım açısından daha rahat olduğunu düşünüyorum. Notebookta kullanacağım için kablo kargaşası yaşamak istemiyorum. 2 TB 2.5'' diskler pahalı olduğu için 3.5'' lara yöneliyoruz onlarda da adaptör sıkıntısı var. Ya yardan ya serden geçeceğiz birinden. Hiç veri kaybetmek istemem genelde özenli kullanırım. Para verip aldığım ürün 2 yıl sonra elimde kalacaksa dvd kullanmaya devam ederim daha iyi. Şayet 6,7 yıldır sorunsuz kullandığım dvdlerim var. Wd ve seagate gördüm wd daha tok ve sağlam geldi gözüme daha güven verici duruyor tabi kullanımı nasıl daha tecrübe edemedim..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pokuchu -- 17 Ocak 2013; 15:34:02 > -
Evet sağolun buna bakıyorum sürekli takipteyim ama cesaret edemedim bir türlü..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X