Şimdi Ara

1 tb Harici harddisk önerisi olan var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Almayı düşünüyorum da sizce hangi marka ve model almalıyım önerileriniz var mı.

• Harici de fazla marka aramaya gerek yok. Sonuçta yılda ancak en fazla 1-2 tb yazarsın. Ucuz bulduğunu al.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bulut varken harici harddisk önermem.
    ssd 1tb alsan dünyanın parası ve bence gereksiz.
    microsd 128gb kart al pc ye ve yanına bulut üyeliği al google drive ( google one çıktı şimdi).
    çok daha mantıklı. özgürlük neymiş anlayacaksın.
    bu saatten sonra normal harddisk almak çok yanlış bence.
  • pakaji kullanıcısına yanıt
    Neye ve kimlere-kime göre yanlış?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StalkerReborn -- 1 Şubat 2019; 13:46:16 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Niye 1 gb harici ki ? 2 gb al madem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    bu upload hızlarıyla mı?
    İnternet bağlantısı olmayan yerlerde ne yapacağız peki? Bulut depolama hala mantıklı gelmiyor birçok yerde upload hızları hala 1 2 mbps.
    Soruya gelecek olursak ben samsung almıştım memnunum ancak hangisi ucuzsa o alınabilir zaten içerisinde seagate veya wd ürünü bulunuyor genelde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 6-7tane 500gb-1tb arası harddiski olan
    3adet 1tb google drive hesabı olan birisiyim.

bulut hesabımın birisi otomatik olarak google one'a geçti ve kendiliğinden 2tb oldu. ödediğim miktar yıllık 280tl civarı.Yaklaşık 3senedir bulut kullanıyorum.

Dosyaları buluta yüklediğim günden beri kuş gibiyim. Aşırı derecede memnunum.Harddiskleri rafa kaldırdım.

İnternet hızına gelince şuan heryerde internet var. Telefondan dahi tüm dosyalarına ulaşabilmek çok rahat oluyor. Bende evde fiber var. Fiber olmuş olmamış çok önemi yok.

Bulutu aldığın gün 1tb dosyanın uploadı varsın 15gün sürsün. atıyorsun o upload ediyo zaten. pc açık bırak git.Tüm dosyaları upload ettikten sonra çoğu dosyayı sadece arşivde tuttuğunu onlara çok nadiren baktığını göreceksin.

Bu nedenle hergün 1TB upload 1TB download yapacakmış gibi garip hesaplar yaparak bulutu mantıksız gibi gösterme çabanız oldukça tuhaf.

özellikle farklı pc tablet ler kullananlar,gezenler için ideal bişey bulut.tek pc vardır film arşivini atıp video izleyeceksindir o zaman al 1tb harddisk..

çocukluk fotoğraflarınızı harddiske atıp harddiskin düştüğünü düşünün. yada bir gün fişe takınca harddiskten tırt tırt ses gelip harddiskin çalışmadığını düşünün. ben çok yaşadım hardisk bozulmasını ve kafayı sıyırdım bizamanlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pakaji -- 1 Şubat 2019; 14:28:29 >

Bulut guzelde Onedrive harici efektif calisani bulamadim.

Google One bende de var, aile boyu 2 TB alan var. Ancak dosyalari sadece bulutta tutup diskte tutmamak gibi bir opsiyonu yok. Onedrive'da bu var. Tum dosyalar bulutta, ihtiyaciniz olani indirebiliyorsunuz. Kalanlar sadece isim olarak gozukuyor.

Onedrive'in kotu yani gunluk 500 GB indirme limiti olmasi, Google Drive'da limit yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    1 tb iki adet hdd kullanıyorum benim için değerli olan bilgilerim ikisinde de var onun dışında tek parça büyük dosyalarım da var ve tek notebook + telefon kullanıyorum benim için halen hdd daha mantıklı. İnternet olmayan yerden kastım mobil internet fiyatları ortadayken wifi yoksa kullanmak da pek mümkün değil.
    Sonuç olarak herkesin ihtiyacına göre çözüm önerileri değişiyor, yıllık bir para ödemek bana gereksiz geliyor size de hdd taşımak mantıksız geliyor herkes kendine en mantıklı gelen seçeneği kullanmakta özgür

• Samsung, Seagate ve WD harici ve dahili disklerini gönül rahatlığı ile alıp kullanabilirsin.
    Çeşitli kapasitelerde kullandım bu markaları. Şu an kullandığım samsung 1TB 2.5" harici. 5 sene oldu alalı hala sorunsuz kullanıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.