Arkadaşlar daha önce 1 sınıf bahar dönemine kurumlararası yatay geçiş yapılıyor mu diye konu açmıştım.Bazı arkadaşlar merkezi yerleştirmeyle yapabilirsin demişti.1 hafta sonra geçmek istediğim üniversiteye gidip soracaktım ki üniversitenin internet sitesindeki duyuruyu okudum. 4 yıllık lisans programında okuduğuma göre geçiş yapamayacak mıyım yoksa hala merkezi yerleştirmeyle falan şansım var mı ?
''2015 - 2016 Bahar Yarıyılında Üniversitemize Yatay Geçiş yapmak isteyen öğrenciler aşağıda belirtilen esaslara göre Yatay Geçiş Başvurusunda bulunabileceklerdir. Lütfen başvurularınızdan önce gerekli açıklamaları dikkatlice inceleyiniz. · Öğrenciler, Başarı Esaslarına göre Önlisans Programlarına Yatay Geçiş Yapabileceklerdir. Lisans Programlarına Yatay Geçişle öğrenci kabul edilmeyecektir. · Üniversitemiz Senatosunun kararı doğrultusunda Bahar yarıyılında Üniversitemiz Ek Madde 1’e göre Yatay Geçişle öğrenci kabul etmeyecektir.''
AGNO ile yatay geçisten bahsetmiş galiba.Bildiğim kadarı ile merkezi sistemle her okula,her bölüme puanın yettiği sürece şartsız geçiş yapabiliyorsun.
AGNO ile yatay geçisten bahsetmiş galiba.Bildiğim kadarı ile merkezi sistemle her okula,her bölüme puanın yettiği sürece şartsız geçiş yapabiliyorsun.
hocam inşallah öyledir.o üniversiteden bir arkadaşa öğrenci işlerine sormasını rica ettim birisi geçiş yapabilir demiş birisi yapamaz demiş onlarda bilmiyo kime sorucam şaşırdım :)