Şimdi Ara

1. Sezondan Beri LoL Oynayanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu konuyu eski günleri yâd etmek için açtım. O zamandan bu zamana neler değişti bu oyunda bunları konuşalım. Tartışmasız güzel bir sohbet konusu olması dileğiyle...

Ben oyuna ilk başladığım hafta GankPlank yeni çıkmıştı. Deyim yerindeyse çok OP idi. Efsane herolardandır benim için. O zamanlar şimdiki gibi çok katı bir meta olayı yoktu. ADC olarak GankPlank falan alınırdı, yani ben görüyordum en azından. Bir de o dönemlerde "jungle" yapabilen kişi sayısı çok azdı. Jungle oynamak yürek isterdi, cesaret isterdi. Jungle yapmayı becerebilen adama pro gözüyle bakılırdı.

• Oyun ara yüzü mok gibiydi.
  • Gangplank için full crit chance rune dizmiştim hala durur

Not:Xerath çıktığında başladım.
  • noc baseden ulti atardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: eymensen

noc baseden ulti atardı

En çok onu özledim(luci çıktığında başladı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaoBaLi -- 27 Ocak 2014; 17:02:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rengar çıkınca başladım
  • Udyr son kostumu ciktiginda basladim gideyim ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.maçta lag ve oyun donuyor
    2 yıl önce açıldı
    Diablo IV [ANA KONU] | 7. Sezon
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şu an bazı herolara op diyenler vladimir'in ilk çıktığı halini görmemişlerdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spycho

Bu konuyu eski günleri yâd etmek için açtım. O zamandan bu zamana neler değişti bu oyunda bunları konuşalım. Tartışmasız güzel bir sohbet konusu olması dileğiyle...

Ben oyuna ilk başladığım hafta GankPlank yeni çıkmıştı. Deyim yerindeyse çok OP idi. Efsane herolardandır benim için. O zamanlar şimdiki gibi çok katı bir meta olayı yoktu. ADC olarak GankPlank falan alınırdı, yani ben görüyordum en azından. Bir de o dönemlerde "jungle" yapabilen kişi sayısı çok azdı. Jungle oynamak yürek isterdi, cesaret isterdi. Jungle yapmayı becerebilen adama pro gözüyle bakılırdı.

gp dedinde aklıma geldi pasifi ignite gibi etki yapıyordu top lanede çok etkiliydi , e'si minionlarada işliyordu 1 minion wave ile inh kadar gidebiliyordu.

• twisted fate'in q range'i ..
  • bende gankplank çıktıgında başlamıştım hatta sırf onu beğendim diye başlamılştım rp hilseide mevcuttu o zamanlar günde 3 kere parasız çekiyordum hemen yapıştırdım korkunç Gp kostümünü.
    Birde item satın alma marketinde pembe bir domuz vardı itemleri alırken 5 balşlık altında seçerdin öyle ki hali daha bi güzel geliyordu bana :D @Spycho

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1600163/9b27a030-e412-4f2b-ae81-bdadb055b66b.JPG[album][/album]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roulles -- 27 Ocak 2014; 17:35:04 >

• şu konu yenden ne zaman açılcak diye bekliyodum
  • Pantheon base'den base e akardı.
    Ezreal'in bazı spellerde AP scale i vardı.
  • Orianna'nın Q range'ini unuttunuz mu yoksa ? Hele Shaco'nun şu oyuncaklar ile milleti çıldırttığı zamanlar?

quote:

Orijinalden alıntı: roulles

bende gankplank çıktıgında başlamıştım hatta sırf onu beğendim diye başlamılştım rp hilseide mevcuttu o zamanlar günde 3 kere parasız çekiyordum hemen yapıştırdım korkunç Gp kostümünü.
    Birde item satın alma marketinde pembe bir domuz vardı itemleri alırken 5 balşlık altında seçerdin öyle ki hali daha bi güzel geliyordu bana :D @Spycho

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1600163/9b27a030-e412-4f2b-ae81-bdadb055b66b.JPG[album][/album]

Resmi görünce hatırladım o haritayı. Onu da özledim. Bir de şimdi fark ettim Lux'un eski default skini daha güzelmiş. Sadeymiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spycho -- 27 Ocak 2014; 17:40:05 >

• Orianna'nın şuanki haline eski Q range'i gelse en OP champion olur kuşkusuz. TF nin 1Lv da istediği yere ışınlanabilmesine ne demeli :D Veya Sunfire stackleyen Evelynnler.
  • Tf e ile teleport sahibiydi. Ultisi slow ve stun du. ( Yasuo çıktığında başladı)
  • Ezreal w dost hedeflerin atak hızını arttırması yanında canda veriyordu
  • Dodge runeları vardı, Vladimir Irelia ve Xin op idi. Evelyn 50 saniye görünmez oluyordu ve adamın dibine girsede adamın görme şansı yoktu + görünmezlikten sonraki ilk atağı adamı stunlıyordu ahh ahh Orianna Q range gayipten kafana indiriyordu
  • Herkes bir laneye giderdi felan
  • Twitch'in de invisible özelliğinin süresi Evelyn gibi uzundu. Oracle vardı bir de, niye kaldırıldı onu anlamıyorum. Aynı şekilde efsane F.O.N'u unutabilen var mı? Singed'ta RoA + FON = gg idi.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.