Şimdi Ara

1 milyonluk F30

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Niye boyle cok motor gelir anlamiyorum m3 daya gec ivir zivir motor getirme zaten ekonomi batik birak ali aga pasaoglullari alsin gecsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Milyonluk f30 değil,

Net fiyatı 6.80 euro kuruyla çarpıldıktan sonra fiyatının önce %160'ı vergi olarak eklenen, daha sonra %18 kdv'nin eklenmesiyle bir milyon "Türk Lirası"na satılan f30.
  • halbuki golf ilanı gibi bunada bir sıfır fazla atmışlar sanmıştım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 Milyonu verip kurtulsan gene iyi birde her yıl 8 bin TL MTV mi ödeyeceğiz. Vay anam vay neler dönmüş serhat ya.

200 daha koyarım iskender yerim mevzusu vardı bi ara :D

200 daha koyarım M4 Cs alırım.
    www.sahibinden.com
    BMW M Serisi Fiyat Listesi - sahibinden.com
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-m4-cs-borusan-cikisli-625144405/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uza -00- -- 28 Mayıs 2019; 0:52:1 >

• Devletin 600 BİN TL haraç kestiği f30 olarak değiştirin başlığı.Bu araç satıldığı dönem 40-45 bin euro aralığında fiyata sahipti.Hemde Almanyadaki %19 kdv dahil olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uza -00-

1 Milyonu verip kurtulsan gene iyi birde her yıl 8 bin TL MTV mi ödeyeceğiz. Vay anam vay neler dönmüş serhat ya.

200 daha koyarım iskender yerim mevzusu vardı bi ara :D

200 daha koyarım M4 Cs alırım.https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-m4-cs-borusan-cikisli-625144405/detay
    1.2 milyonluk araba da dijital klima yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibhaavci -- 28 Mayıs 2019; 9:4:9 >

• ibhaavci kullanıcısına yanıt
    Aaaaa. One öyle yahu one saçmalık gerçekten öyle amaç ne ki mantıksal ne açıklaması var bunun acaba? Müzik sistemi koyulmasa bile okeydim supersport tarzı araç olarak düşünüp koymamışlardır diye ama o boş pkaet F klima tuşları ney gerçekten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.