Şimdi Ara

1 Milyon Taraftar Kart ile Kulübüne Bugün Hemen Şimdi Destek Ol!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, bir şekilde takımımıza destek olmalıyız artık. Herkes bir klasik kart bile alsa, takımımızın maddi gücü tekrardan yerine gelmiş olur. Unutmayın, biz bu arma ve renklere gönül verdik, ve bu arma ve renkler için her türlü desteğimizi göstermeliyiz. En kötü gün bugünse bugün de FENERBAHÇE.

Kart alıp, takımımıza destek olmak için;
    http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=25622

• Herkes gücünün yettiğince destek olsun. Digiturk LİGTV bilmem ne gibi palavralara para harcamayalım. Ben iptal ettirdim isterse bu sene ligde kalsın. Her ay verdigim parayla Fenerium'dan alacaklarımız destek çıkacağım. Gün bugündür. Ama mutlaka mutlaka klasikte olsa kartı alın. gücü olan fazlasını yapsın. Formanın falanda getirisi fazla yokmuş bu konuda en çok kar getiren ne ise bilen arkadaslar yazsın onlara yönelim. İlk etapta kart zannedersem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben normal kart aldım. Aziz Yıldırım'ın geldiğinden beri hayaliydi 1 milyon taraftar kart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elcompany

Herkes gücünün yettiğince destek olsun. Digiturk LİGTV bilmem ne gibi palavralara para harcamayalım. Ben iptal ettirdim isterse bu sene ligde kalsın. Her ay verdigim parayla Fenerium'dan alacaklarımız destek çıkacağım. Gün bugündür. Ama mutlaka mutlaka klasikte olsa kartı alın. gücü olan fazlasını yapsın. Formanın falanda getirisi fazla yokmuş bu konuda en çok kar getiren ne ise bilen arkadaslar yazsın onlara yönelim. İlk etapta kart zannedersem.

Bildiğim kadarıyla en çok getirisi olan kombine zaten o da yeterince satılıyor ama daha iyi rakamlara da ulaşılabilir.
  • bende fenerbahçe kart alacağım 35tl olandan ama aklıma bir soru takıldı ve sayfasında bulamadım.Hani maçlardan önce ilk olarak kartı olanlar bilet alabiliyorya 35tl'lik olandan kaç tane bilet alailirim
  • alım kolaylığı çok iyiymiş, inş klasik alıyorum...TEŞEKKÜRLER
  • arkadaşlar face de macede herkez paylaşsın bunu hiç olmadıgıkadar şimdi ihtiyaç var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.