Şimdi Ara

1 milyon dolar vs ultra yakışıklı olmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

(En Son Oy Tarihi: 25.10.2021)
Giriş
  • net ben tipi seçerdim. iremlerin meryemlerin fotoma ıslandım gibi yorumlar atması işte mutluluk budur. bim den aldığım piknik bisküviyi kasadan geçirirken arkamdaki kızların birbirine omuz atarak beni göstermesi bu işte bunu istiyorum. paradan hayır gelmez. gezersin tozarsın lüks klozete mıçarsın. ama günün sonunda sana deli gibi aşık birine değil botokslu eskorta sarılırsın.

• tabiki yakışıklı olmak oyuncu/manken olup o paranın kaç katını kazanırsın
  • Sana aşık olmuyor ki sendeki kabuğa aşık oluyor. Olası bir trafik kazasında görürüm aşkı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güvenme güzelliğine bir sivilce yeter güvenme zenginliğine bir kıvılcım yeter. Hadi yallah.
  • 1 million dolar iyidir kardeşim. çok at suratlı değilseniz parayla gayet yakışıklı göze hoş bir birey olabilirsiniz he çok at suratlıysanız olduğu kadar artık.
  • İBAN:17278327272829922636

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önlerden Rezimizi alalım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eğer parasız bir ultra yakışıklı isen, parayı elde etmek için çalışmaktan birkaç seneye maymuna dönersin.ultra yakışıklılığından eser kalmaz.

yok ben parayı umursamam fazla kendimi yıpratmam dersen, parasızlık sana gerekli cevabı verir. işte o an, dayımın oğlu amcamın kızı bana niye yardım etmiyo ööö ne insafsızlar, insanlık ölmüş, bunların allahı yok vs diye ağlayıp sızlama, beddua etme.

• milyon diyor
  • 1 gun boyunca o tipe sahip olmayi 70 yil bu boktan surata sahip olmaya tercih ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-289234E80 -- 17 Şubat 2020; 20:34:4 >
  • Ortamlar ılıdı iyice

Başkasının fotosunu paylaşıp böyle konular açmak nedir olm?
  • 1 milyon doları alınca tip olarak eşeğe dönmüceksen normal olacaksan her türlü 1 milyon dolar. birisi mankenlik filan demiş abicim ne yakışıklılar var adam bir halt sahibi olamamış. tipe bakmıyor o işler tiple zengin olunsaydı ali ağaoğlu çöpcü olurdu.

1 milyon dolara evini arabanı alırsın geceliği 2000 tlden ise ne manken gibi kadınları evinde çarparsın her hafta farklı birini. yakışıklılık diyen ergendir aklı yoktur. bmw ile dahi ne üniversiteli kızlarla takılan 50 yaşında 1.60 lık buldogglar gördü bu gözler para her zaman işler.

• quote:

Orijinalden alıntı: emrehan09

1 milyon doları alınca tip olarak eşeğe dönmüceksen normal olacaksan her türlü 1 milyon dolar. birisi mankenlik filan demiş abicim ne yakışıklılar var adam bir halt sahibi olamamış. tipe bakmıyor o işler tiple zengin olunsaydı ali ağaoğlu çöpcü olurdu.

1 milyon dolara evini arabanı alırsın geceliği 2000 tlden ise ne manken gibi kadınları evinde çarparsın her hafta farklı birini. yakışıklılık diyen ergendir aklı yoktur. bmw ile dahi ne üniversiteli kızlarla takılan 50 yaşında 1.60 lık buldogglar gördü bu gözler para her zaman işler.
    parayla götürdüğün kızdan eskorttan sahte inlemelerden zevk alacak mısın?. oysa yakışıklı olup hergün tinder dan düşürdüğün parasız seni deli gibi isteyen karıyla gezip tozmak sarılıp film izlemek var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-89183934B

Ortamlar ılıdı iyice

bilemiyorum altan taktım bu tuğberk sev e. hayatımı yaşıyor
  • 400.000 dolar + 7/10 tip
  • Oyunculuk yeteneği varsa yakışıklı olup bi Leonardo gibi patlar miyiz acaba

Yani hem para geliyor hem de yakışıklı oluyoruz bu durumda

• quote:

Orijinalden alıntı: Ofsayt Bozan Stoper

parayla götürdüğün kızdan eskorttan sahte inlemelerden zevk alacak mısın?. oysa yakışıklı olup hergün tinder dan düşürdüğün parasız seni deli gibi isteyen karıyla gezip tozmak sarılıp film izlemek var.

Alıntıları Göster
    Senin düşüncende yanlış. bir dikkatli bakarsan ikisindede birşeyi takas ediyorsun birinde paranı ve huzuru diğerinde güzelliğini yakışıklılığını. benden sana büyük tavsiyesi anlaşılan yaşın küçük ne paran için nede tipin için seninle olacak kızdan uzak dur olaya duygusal ve ciddi bakacaksan. seni sen olduğun için karakterini huyunu sevecek kızı yanında tut. biriyle evlenmeyi düşünüyorsan onun karşısına en çirkin halinle çıkmaya çalış zenginsen paranı gösterme fakir olarak tanıt kendini. diğer türlü herşey sahtelik üzerine kurulur. senin dediğin gerçekten inleyen kız suratını herhangi bir kazada parçalarsan gider başka yakışıklı ile inlemeye başlar. eğer konu gerçeklikse ikiside yanlış. ama konu sadece kadınsa para ezer geçer parçalar atar.

• ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faber12 -- 11 Mart 2021; 2:53:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-89183934B

Ortamlar ılıdı iyice

yazık valla.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.