Şimdi Ara

1 megabit internet kullandığımız zamanlar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
229
Cevap
0
Favori
9.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • +SAMİMİYETLE İNTERNETLE TANIŞMA HİKAYELERİNİ ANLATAN HERKESE TEŞEKKÜRLER. 1MEGABİT TEMSİLİDİR, HER HIZI ANLATIN Kİ DİNLEYELİM

+Hey gidi günler demeliyiz, çünkü 1 mb den 100 mbte gecmek insanı etkiler, kolay olmasa gerek, öncesini söylemiyorum bile. 100 mbt de su an icin böyle. Esasında sundukları kadar sunmadıkları var. Çok daha fazlası, 100 megabit'in çok çok ötesi..

Merhabalar. Hey gidi zamanlar. Abime söylediğim halde 2-3 megabit yerine 1 megabit bağlattı. Biz interneti diğer ailelere göre epey geç bağlattık. Fakat hevesimiz kursağımızı çok geçmedi. Hiç birşey yapma imkanimiz olmadi desem yeridir. Yeğenim Gta 4 istemisti. Indirme yapacagim diye canim cikti. :)) 5 6 gün saatlerce açık tuttum bilgisayarı. Işe gec kaldigim zamanlar yok degil :))

Dipnot: Diyorum ya hey gidi günler. 1mbit hızı yeniymiş gibi algılayan arkadaşlar hey gidi günler sözüne gönül rahatlıgı ile şaşirabilirler. Ülke olarak bilgisayarla ve internetle faal olarak ne zaman tanisabildik ki 1 mbit hızı yeni görelim :) Biraz masaya yatırmalı.

Lütfen rica ediyorum. 1 megabit konusu için çocuk arayışına giren küçümsemek amaçlı gelen arkadaşlar varsa 1mbit den gerisine de gidebiliriz beraber. Fakat 1mbit öncesinde ne disk boyutları, indirme süreleri ne de indirme hızları yeterli değildi. Hayliyle kayda değer bir şey göremedim. Indirme faaliyetleri 1 mbit ve sonrasi baslamıstır diye düsünüyorum.

Siz ne indirdiniz. Ne kadar sürdü :) Nasil kullandiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BloomEsk -- 28 Nisan 2017; 23:18:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Crysis yeni çıkmıştı ingilizcem yoktu rasgele bi dowload butonuna basmıştım. 3 saat bekledikten sonra bi baktım QuickTime player mış.

• 4 GB 1-2 Megabit internetler vardı
    Bu günümüze şükürler olsun
  • Uni de sabit bağlantıda 100mbit destekliyor evde net yok işleri okulda hallediyoruz

• Bizim hiç devamlı internetimiz olmadı. Bir mbps hız zamanlarında bir iki aylığına bizde kullandık o zamanlarda vdsl yeni çıkmıştı 8mbps internetli kafeye uzak da olsa gider idm ile internet kafenin internetini sömürürdüm. Adamlar ben gelince devamlı modemi resetlerlerdi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu 2000li kaynıyor
  • Gece 12 de indirmeyi açıp yatar sabah 7 de kalkardım. 500mb lık oyunu hala daha indirmemiş olurdu küfrederdim bende. Kabus gibi zamanlardı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 Aylık İnternet
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sadece karate resımlerı ızlerdım
  • İnterneti ADSL ile mi tanıdınız bilmiyorum ama, 1 mbps diye bir şey ortaya çıktığında bize çok hızlı geliyordu. Hatta o bile doğru dürüst yokken ADSL yeni gelmişti de "oha internet varken telefon hattı iptal olmayacak mı?" diye çok şaşırıyorduk, splitter gibi çok basit bir şey bile bizim için çok özel bir teknolojiydi. 56kbps modemlerle falan bağlanıyorduk onlar gelmeden önce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suddenly30 -- 27 Nisan 2017; 20:3:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydınayhan

sadece karate resımlerı ızlerdım

pitbull dövüşleri meşhurdu o zamanlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Kontrespiyonaj

Konu 2000li kaynıyor

1975 li de var.

Ölücüler gelmesinde gerisi önemli değil.

Hocam genc, yetiskin farketmeksizin herkes yazabilir.Sonuc itibariyle takdir edersiniz ki 1 mbt interneti 2000 li arkadaslarimiza òzel cikarmadilar . Bir sakınca görmeyelim yazmalarında.

Herkesi bekliyoruz konuya..

• quote:

Orijinalden alıntı: BloomEsk

quote:

Konu 2000li kaynıyor

1975 li de var.

Hocam genc, yetiskin farketmeksizin herkes yazabilir.Sonuc itibariyle takdir edersiniz ki 1 mbt interneti 2000 li arkadaslarimiza òzel cikarmadilar . Bir sakınca görmeyelim yazmalarında.

1 mbit adsl e aaaah aah eski zamanlar diyen ağır çocuktur

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BloomEsk

quote:

Konu 2000li kaynıyor

1975 li de var.

1 mbit adsl e aaaah aah eski zamanlar diyen ağır çocuktur

Konusmana ve bu tür sıradan ayrintilara takilmana bakilirsa bulu cağında olan genc bir kardesimsin. Biraz mühim ayrintilara yönelmek senin yararina olacaktir hayatinda. Senden rica ediyorum.

Fakat gayet tabii 1mbit internete ah eski zamanlar demezsen bir problem var demektir hafızani yoklamani isterim. Keza ülkemizde interneti ve bilgisayari ne zamandan beri kullanıyoruz ki 1mbit i kücümseyecek kadar yeni görebiliyorsun onu da esefle karsiliyorum.

Bir of çeksem karşı ki dağlar yıkılır diye söylerdik türküyü, fakat dağların yıkılması mecazidir, ironidir fakat ah eski zamanlar sözünü ciddiye alıp ironiden anlamadigini tespit ettim genc kardesim.

Zihnini baska ayrintilara yönlendirmeni öneririm. Bu hep yararina olacaktir hayatinda.

Yine de tesekkür ediyorum canım sana. Kardeşimsin sonuç itibariyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BloomEsk -- 28 Nisan 2017; 8:53:52 >

• BEN DE GEÇEN AY WWE 2K17Yİ PCYİ HİÇ KAPATMADAN 4 GÜNDE İNDİRDİM
  • TTNET combomax vardı.

Mavi bir modem :D

Tek ethernet çıkışlı.

4 GB kota vardı ne günlerdi bee

Gece gündüz faceden bizim çiftlik oynardim.

Offff of

• Şuan bende de 3 mbps var sadece 3 katı 1 mbps nin

2g ye geçin kb ler ile internete girin efkarınızı geçirirsiniz :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4C740587D -- 27 Nisan 2017; 23:0:2 >
  • benim zamanımda internet yoktu la.
    işe başladım ilk defa gördüm abi bune dedim
  • Sene 1999 -2000 ekolay, ixir, Superonline, ****... Diye devam eder, aylık cd alıp netscape cominicator kurup devam ederdik

56K zamanları oofff oooffffff

Edit: T ü r k p o r t vardı mesajda sansürlenmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackdiamond16 -- 27 Nisan 2017; 23:2:25 >
  • Yalnız bunu görünce abimlerin 2007'de London'da kullandığı 50 mbps (kotasız) internet geldi aklıma. O zamanlar bize anlatıyorlardı adeta salyamız akıyordu .
  • Kemal Sunal reklamda oynamıştı.

1 megabit internet kullandığımız zamanlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marty.McFLY -- 27 Nisan 2017; 23:4:54 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.