pazar günleri çalışanlar zaten özel kurumlarda çalışmıyormu ?? ee zaten özel kurumları resmi tatil ilgilendiriyormuki ??
anlayamadım ben..
devlet çalışanlarıda pazar zaten tatil yapmıyormu ?
İlgilendiriyor dostum %100 mesai demek
zaten pazarları %100 mesaili çalışılır örnek benim günlüğüm 80 lira ise pazar işe gittiğimde 160 lira alırım ister resmi bayrama gelsin ister dini isterse normal bir pazar olsun farketmez ama peşin çalışmalı bir işyerinde çalışıyorsan orda haklı olabilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: Versace precious
quote:
Orijinalden alıntı: ozerayan
quote:
pazar günleri çalışanlar zaten özel kurumlarda çalışmıyormu ?? ee zaten özel kurumları resmi tatil ilgilendiriyormuki ??
anlayamadım ben..
yani ?
mesai ücretimi alıyor zaten normaldede pazar günleri çalışmayan insanlar ?
Ben normaldede pazar günü çalışmayan birisi değilim konuyu açanında istemese bile pazar günü çalışmak zorunda olabileceği ihtimalini hiç düşünmüyormusunuz abi. Yaptığım iş gereği hafta sonu tatili olsun resmi bayram tatili olsun eğer benim çalışma günümse çalışamk zorundayım itiraz hakkım yok. Bu pazar 1 mayıs olmasaydı ben normal ücret ile çalışacaktım. ben güvenlik görevlisiyim 2 gündüz 2 gece 2 tatil düzeni ile çalışıyorum. Bu hafta tatilim cuma cumartesi gününe denk geliyor pazar günü çalışmam gerekiyor. biraz uzattım saçmaladım ama anlamışsındır umarım
şansa bak pazar gününe denk geliyor
1 mayıs niye tatil olsunki.milli bayrammı nedir.2 3 bin tip çıkıcak halay cekicek zarıltılar kavgalar cıkıcak.biticek.bu kadar
Bi bizim dersane hiç bir resmi tatilde tatil yapmıyor ya 23 nisan da bile vardı
quote:
Orijinalden alıntı: Tired Soul
nesibe aydın detected. doğru tahmin mi yoksa başka dersane mi? :)
quote:
Orijinalden alıntı: Alpgg
1 mayıs niye tatil olsunki.milli bayrammı nedir.2 3 bin tip çıkıcak halay cekicek zarıltılar kavgalar cıkıcak.biticek.bu kadar
Bilip bilmeden konuşma arkadaş o 1 mayısın tatil olması için neler feda edildi biliyormusun o 2 3 bin tip diye hitap ettiğin insanların içinde bende varım arkadaşım bu ülkenin yükünü taşıyan insanlardır, düşük ücretle fazla çalıştırılan insanlardır.Evet artık sayemizde 1 mayıs resmi tatildir.
quote:
Orijinalden alıntı: msametg
quote:
ben nesibe aydındayım 23 nisanda tatil etmemişti ama nesibe teyze bu sefer tatil etti
quote:
quote:
quote:
quote:
anlayamadım ben..
yani ?
mesai ücretimi alıyor zaten normaldede pazar günleri çalışmayan insanlar ?
Ben normaldede pazar günü çalışmayan birisi değilim konuyu açanında istemese bile pazar günü çalışmak zorunda olabileceği ihtimalini hiç düşünmüyormusunuz abi. Yaptığım iş gereği hafta sonu tatili olsun resmi bayram tatili olsun eğer benim çalışma günümse çalışamk zorundayım itiraz hakkım yok. Bu pazar 1 mayıs olmasaydı ben normal ücret ile çalışacaktım. ben güvenlik görevlisiyim 2 gündüz 2 gece 2 tatil düzeni ile çalışıyorum. Bu hafta tatilim cuma cumartesi gününe denk geliyor pazar günü çalışmam gerekiyor. biraz uzattım saçmaladım ama anlamışsındır umarım
Çok güzel anlattın
Özel firmalar da çalışma günleri ve mesai olayı değişebiliyor. Bazı firmalar hiç bir şekilde mesai vermiyor, o gün ister bayram olsun ister 1 mayıs..
quote:
Orijinalden alıntı: Biksann
quote:
Orijinalden alıntı: msametg
quote:
ben nesibe aydındayım 23 nisanda tatil etmemişti ama nesibe teyze bu sefer tatil etti