Şimdi Ara

1 Mayıs 2017 Kablonet İnternet Tarifeleri Düzenlemeleri (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.593
Cevap
19
Favori
118.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu haberi görüp Turknet e bakıyım dedim, site çökmüş
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeSiN

Bende 25 mbit 150 gb dan 50 mbit 75 gb a gectim.1 mayistan sonra bakip geccektim.garanti olsun diye simdiden gectim.nede olsa akk sonrasi hiz 16 mbit olcagi icin artik akk onemsiz.fiyat olarakta ayniydi.iyi oldu valla.2 avantajimsa uploadun 4 mbite cikmasi ve bisi indirmem gerekirse 2-8 arasi 25 yerine 50 mbit kullancam. Taahhut bitene kadar bu sekilde kullanirim.taahhut bitince o anki sartlara bakcaz artik.

aynı paketteydim bende ,aynı senin gibi düşünürek dün akşam hemen hızımı 50 mbps'e çıkardım .Fiyat farkı da yok mis gibi.Zaten ha 25 mbps ha 16 mbps ikiside gayet yeterli bana.50 mbps'da üzerine balı kaymağı oldu
  • Savisvasa kullanıcısına yanıt
    Evet benim de 16 mbps hız sunuyor. Şehrin merkezinde fiber altyapıları bulunmamalarından kaynaklanıyor. Kota işi kötü. Aştığınız anda her GB 2 TL ödeyeceksiniz. Bir ay fazla kullanmazsınız kota aşmazsınız. Diğer ay bilgisarınıza forma atmanız gerekir kotayı aşarsanız 3-5 gün için 30-40 TL fazla ücret ödemeniz gerekir. şidikinden AKK daha iyiydi.
  • Bu kadar temel bir olayı nasıl ıvır zıvır maddeler koyup karıştırıyolar anlamıyorum.Kullanmak eziyet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar_ayberk

Ortada resmi açıklama yokken tepkimizi koyarsak geri adım atılabilir. aesenal'in verdiği bilgiler hep doğruydu. kablotv başlığına bakarsanız anlayacaksınızdır.

Farkında mısınız ?

Burası ortadoğu..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50mbps 250gb taahhütsüz olan tarifemi online işlemlerden 24mbps 150gb olana geçirdim. İkiside naısl olsa 16mbps'ye düşüyomuş para vermeye gerek yok diye.
  • Bu devirde kotalı internet satmaya çalışmak şark kurnazlarının bile aklına gelmezdi, tebrikler :)

Olay basit aslında. Sözleşmesi olan bitinceye kadar devam edecek, sonrasında diğer ISS'lere geçecek. En pahalılarından olan Superonline bile kablonet ile kıyaslandığında makul sayılabilecek paket çıkarmış dün(http://www.superonline.net/kampanyalar/fiber-kampanyalari/fiber-platin-paketler-kampanyasi ) TV'si yok ama tam sınırsız sonuçta. Diğer AKK'lı fiyatları da eğer değişmezse kabonet'in muhtemel şapşırık tarifesinden daha iyi. Sonuçta 1 mayıstan sonra 3 Mbit garabeti kalmayacağı için en düşük tarifeleri bile iş yapacaktır.

• Hocam 24 mbit/s akk sonrası 8 e düşüyor 16 ya değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _knnaydmr -- 29 Nisan 2017; 12:20:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedomfighter

50mbps 250gb taahhütsüz olan tarifemi online işlemlerden 24mbps 150gb olana geçirdim. İkiside naısl olsa 16mbps'ye düşüyomuş para vermeye gerek yok diye.

Gecmis olsun hocam. 24 mbit 8 e iniyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • madrid2017 kullanıcısına yanıt
    BTK'nın kararı sonrası ona göre hizmet verilmesi gerekiyordu. Hizmeti kaldırmayı seçtiler. Tepkilere göre kararlar belirleniyor. Kurallar kesin olarak belli değil,informel işleyiş var.
  • Ulan bırakın gelişmiş ülkeleri, gelişmekte olan ülkelerde bile 100mbit standart olamaya başlamışken, nedir bu ülkenin bunlardan çektiği?

Neden hala internet lüks gibi algılanıyor? Daha doğrusu algılatılmaya çalışılıyor?

Bu ülkede internet insanlara hizmet için değil sömürü aracı olarak kullanılıyor.

• BlackLead kullanıcısına yanıt
    Aynen valla dogru zamanda dogru hamle yaptik :) su konuyu gormesem haftaya baktigimda is isten gecmis olcakti.bilgi veren arkadasa da tesekkurler.

• İşçi öğrenci emekçi sokaklara dökülüp hakkını söke söke almadan

Bu ülkede bişey değişmez

• Benim tarife şu; 50 Mbps 250 GB Ekosınırsız 16

Kafam karıştı biri yorumlasın. Benim tarifedeki işleyiş nasıl olacak 1 Mayıs sonrası?
  • 15 mayıs gibi aşağıdaki tarifeye geçmeyi düşünüyordum, ilk mesajdan hiçbirşey anlamadım, anladığım kadarıyla fiyatlar artacakmış, 1 mayısa kadar gidip aşağıdaki tarifeye geçeyim mi? yardım pls.

50 Mbps’e kadar 50 GB AKN'li Ekosınırsız İnternet + KabloTV Üst Paket + Kabloses Her Yöne 100 Dk + vizoon sinema paketi 51,99TL
  • ilk defa uzun taahhüt yapanlar bu işin faydasını görecekler herhalde.

taahhüt bitince herkes yoluna.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bilgi maalesef doğru.Bugün abone merkezine gittim.Ordaki çalışan da aknli tarife olmayacağını, tarifelerin kotalı olacağını,kota aşımında gb başına ücret alınacağını söyledi.

• Ben online sitesinden 100mbps ve 100gb aknye geçtim hemen dün
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzgrTM

15 mayıs gibi aşağıdaki tarifeye geçmeyi düşünüyordum, ilk mesajdan hiçbirşey anlamadım, anladığım kadarıyla fiyatlar artacakmış, 1 mayısa kadar gidip aşağıdaki tarifeye geçeyim mi? yardım pls.

50 Mbps’e kadar 50 GB AKN'li Ekosınırsız İnternet + KabloTV Üst Paket + Kabloses Her Yöne 100 Dk + vizoon sinema paketi 51,99TL

Hocam geçebiliyorsanız bugün geçin.Yarın pazar olduğu için abone olamazsınız.Pazartesi de kampanyaların süresi bitiyor.Yeni kampanyalarda akn yok eski usul kota var.

• quote:

Orijinalden alıntı: ziggystardust

quote:

Orijinalden alıntı: VVizard

quote:

Orijinalden alıntı: ziggystardust

Yahu en başta yapılan açıklama da bir tuhaf zaten.

Ortada resmi bir döküman falan varsa tamamı düzgün bir şekilde paylaşılır. İlerleyen sayfalarda 20 tarife güncelleniyor, 6 tane yeni tarife var falan deniyor. 2 tane açıklanmış sözde yeni tarife var en başta.

Mevcut Eko Sınırsız tarifelere abone alımı kapatılıyor deniyor, ancak yerine ne geleceği belli değil. Siz kotalılarla birleşiyor gibi düşünebilirsiniz denmiş. Yahu böyle resmi açıklama mı olur. Bir döküman varsa fiyatı falan da her şeyi bellidir bu paketlerin. Sadece 2 tanesini mi iletmişler arkadaşa? Tarifeleri geçtim, 1 Mayıs'ta siteye konacak kampanyalar bile bellidir şu an. Yarım yamalak bilgi mi olur yahu.

Kotalı ve Kullandığın kadar öde tarifeleri şu anda da mevcut zaten. GB başına 3 TL alınıyor.

Bana sanki ortada resmi bir döküman falan değil de öğle yemeğinde falan yan masadan gelen kulaktan dolma, duyumlara dayanan bir takım sağlıksız bilgiler var gibi geliyor. Bu bilgiler yetkili bir arkadaşın elinde resmi bir kağıttan falan okunuyor olsa, bütün tarifeler hakkında adam akıllı, açık seçik bilgimiz olurdu zaten.

Sana Kesinlikle Katılıyorum Konuyu Açan Arkadaş Kaynak Belirtmiyor Nasıl Nerden Duyduğunu Söylemiyor Sadece Resmi Olmayan Yazdığı Şeylerden Yola Çıkmak Saçma Herkes Bu Tarifleri Görünce Çıldırdılar Doğal Olarak Fakat Seninde Bahsettiğin Gibi Belki Doğruluk Payı Vardır Fakat Mesela Atıyorum Yeni Gelecek 20-25 Tarifenin Sadece 2-3 Paketi Bu Dediği Belki Şimdide Var Boyle Paketi Kablonetin GB Başı 3 TL Fakat Tercih Edilmiyor Ki Akıl Mantık Var Bu Şirketler Rakiplerinin Tariflerine Göre Tarife Hazırlıyor Şöyle Söyleyeyim 2-3 Önce Superonline Tarife Açıkladı 25 Mbps Kotasız 80-90TL Ne Kadarsa Emin Değilim Derken Kotasız Tarifler Sunarken Kalkıp Kablonet Artık AKN Yok Eski Sistem Kotayı Getirdik Hemde GB Başı 2TL Sizce Mantıklı Geliyormu Bu Şirketleri Bizlerden Daha Akıllı Bilgili İnsanlar Düzenliyor Sanki Bana Kablonet Karalama Kampanyasıda Gibi Geldi Konuyu Başlatan Arkadaş Çaktı Kıvılcımı Hora Şu Anda Forum Bu Konuyla Yanıyor

Konuyu açan arkadaşın bilgileri Türksat'ın internet sitesine girmekle görevli arkadaş olduğu falan söyleniyordu ki daha da vahim. Yahu bu adam bu bilgileri sızdırsa zaten biletini keserler. Hadi diyelim ki bu arkadaş Türksat çalışanı. Yahu elindeki bilgi böyle mi açıklanır? Şirket bilgilerini tarihinden önce sızdırmaktan değil, elindeki bilgiyi adam akıllı açıklayamadığı için işine son vermeleri lazım. :)

Günün sonunda bütün bunlar sağlıksız kulaktan dolma bilgilerden fazlası gibi durmuyor. Bir kısmı, belki de hepsi gerçek ya da hiçbiri doğru değil. Ancak böyle yarım yamalak, muğlak ifadelerle bilgi açıklanması tamamen yanlış.

Ne meraklıymışsınız milletin ekmeği ile oynamaya.

Yazmıyorum. Facebook'tan çağrı merkezinden web sitesinden takip edersiniz.

Bu da son olsun.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.