Şimdi Ara

1 Mayıs 2017 Kablonet İnternet Tarifeleri Düzenlemeleri (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.594
Cevap
19
Favori
118.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya burası türkiye...

Şeytan burdaki şubelerini kapatalı çok oldu.😀😀😀😀

Hırsızlık

Kitabına uydurmu

Hepsi bizde

Müslümanız elhamdulillah

Çaktırma 😀😀😀😀😀😀

• Yılalrca "yatış uzmanlığı"ndan terfie demeyen kablonet'in son hali.Resmen kullanmayın diyorlar.Fiyatlara bak
    Bizde hümanist çocuklar gibi"Bunlar altyapı yatırımı ypaıp,yardıracaklar ama Arap-telekom izin vermiyor yeaa"derdik peh
  • 50 mbit + 250 gb kota + teledünya üst pakete 91tl veriyorum.

bırakın yeni düzenlemeyle gelecek faydaları. eskisini bile arayacağım böyle olursa. ve taahhüdüm 6.ayda bitiyor.

en azından 250'yi doldurduğumda 3mbit'e iniyordu.

eskisini aratmaya mı çalışıyorlar nedir anlamadım.
  • yeni standartlarımız hayırlı olsun. Kablo net böyle yaparsa diğerleri ne yapar siz düşünün.cümleten geçmiş olsun.
  • Taahhütlü paketleri de bir görmek lazım elbette ancak kablonet kendi ayağına sıkıyor. Ne demek akk li paketleri kaldırıyorum. Rakipler böyle bir hamle yapmazken, nasıl böyle bir işe kalkışabiliyorlar, nasıl bir satış pazarlama stratejisidir bu şaşırdım kaldım.

Bireysel olarak şimdiye kadar her platformda savunduğum kabloneti, mevcut tarifelerde düzenleme olmazsa, taahhütüm biter bitmez değiştiririm. Binada hem sol, hem ttnet fiber var. Kendileri düşünsün.

• bunlar bu tarifelerle ne yapmak istiyorlar anlamadim kendilerinimi bitirmek istiyorlar yurt dışında millet neler kullanır biz neler kullanırız, akksiz interneti makul fiyatlara vermek bu kadarmı zor. forumda galiba çalışan bir arkadaşımızda var, hocam benim tahüt 8-9 aydamı ne bitiyor ben bu son ayi beklemeden yeni bir tahhüt verbilirmiyim mevcut kampanyadan?
  • yanlış yazmisim mevcut tarifeyi 2 yıl daha güncelleyebilirmiyim yada tarife değiştirebilirmiyim?
  • Bir hafta önce taahhüt yaptım 50 mbps 50 kota tv ve telefon galiba iyi yapmışım yoksa kabloneti iptal edip turknet geçerdim

• yalan bir haber olmasını umuyorum. ki şuanda hiç sınırlı tarife yok diye biliyorum.
  • şimdi hayatı yakala da 50mbit 50gb hd kutu+modem(kiralama yapıyorlar,satın alma 144+72 tl miş) 55 tl ye geçtim müşteri hizmetlerinden.
    ihşallah hayırlı olur .
    2 sene sonra yaşayalım da o zaman bakarız.
  • En başta açıklamayı yapan arkadaş değil Türksat çalışanı, Türksat CEO'su olsa bile inanasım gelmiyor bu yeni düzenlemeye. Böyle bir düzenleme sadece Türksat'ta oluyorsa çözüm kolay. başka bir servis sağlayıcıya geçilir olur biter. Kendileri düşünsün lan ne yapacağız diye. Ama bizi on yıl geriye götürecek bu düzenleme eğer gercekse sadece Türksat'ta olduğunu sanmıyorum.

• BurkiBurks kullanıcısına yanıt
    Başka amaçlar var sanırım, malum TURKSAT şuan Varlık fonunun elinde, batırıp satacaklar diye söylentiler var.

• Kârlılığı bitmiş, batmış firmayı kim ne yapsın? Amac yok pahasına ozellestirmekse, onun adı başka bir şey oluyor.

• size müstehak ama bize değil.
  • Şuan kullandığımız taahhutlu kampanyalarda tarifen fiyatından 40 TL civari indirim alıyoruz.
    Yani Hayatı Kaçırma kampanyası mesela tarife fiyati 87 TL iken kampanya fiyatı 47 tl.
    O yüzden yukarıda yazılanlar sadece tarife fiyatı olduğu için içiniz rahat olsun.

BTK nin düzenlemesine göre hızlar AKN sonrası konu başlığındaki gibi düşecek bu güzel haber.
    Ancak AKN li tarifeler yeni abone alımına kapatılacak.

Meselenin aslı şu;

Mesela 50Mbit 50GB AKN yerine 50Mbit 50GB Kotalıya abone olduğunuzda fiyat hemen hemen aynıdır.
    Farkı ise 50GB tan sonra hızınız düşmez 50Mbit olarak devam eder aşım yapılan GB başına 2TL den ücretlendirilir.
    Çözüme gelince yüksek kotalı alırsanız sorun olmaz. Yinede kafam rahat olmaz diyorsanız tam sınırsız ve akıllı sınırsız tarifelere ait kampanyalar çıkabilir onları tercih edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iowamyth -- 29 Nisan 2017; 11:3:8 >
  • iowamyth kullanıcısına yanıt
    Yine hâlâ rezalet. Yakında diğer isslerde bu uygulamaya geçer. Oh. Mis para akışına devam

• Haziranda 100 güldüren kampanyaya geçmeyi düşünüyordum.Bu olaylardan sonra yarına kadar geçsem olur mu?

• iowamyth kullanıcısına yanıt
    Yahu en başta yapılan açıklama da bir tuhaf zaten.

Ortada resmi bir döküman falan varsa tamamı düzgün bir şekilde paylaşılır. İlerleyen sayfalarda 20 tarife güncelleniyor, 6 tane yeni tarife var falan deniyor. 2 tane açıklanmış sözde yeni tarife var en başta.

Mevcut Eko Sınırsız tarifelere abone alımı kapatılıyor deniyor, ancak yerine ne geleceği belli değil. Siz kotalılarla birleşiyor gibi düşünebilirsiniz denmiş. Yahu böyle resmi açıklama mı olur. Bir döküman varsa fiyatı falan da her şeyi bellidir bu paketlerin. Sadece 2 tanesini mi iletmişler arkadaşa? Tarifeleri geçtim, 1 Mayıs'ta siteye konacak kampanyalar bile bellidir şu an. Yarım yamalak bilgi mi olur yahu.

Kotalı ve Kullandığın kadar öde tarifeleri şu anda da mevcut zaten. GB başına 3 TL alınıyor.

Bana sanki ortada resmi bir döküman falan değil de öğle yemeğinde falan yan masadan gelen kulaktan dolma, duyumlara dayanan bir takım sağlıksız bilgiler var gibi geliyor. Bu bilgiler yetkili bir arkadaşın elinde resmi bir kağıttan falan okunuyor olsa, bütün tarifeler hakkında adam akıllı, açık seçik bilgimiz olurdu zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ziggystardust -- 29 Nisan 2017; 10:59:7 >

• agustosta aboneligim sonlanıyor bu tarifeler kabul edilebilir degil binamda superonline fiberde mevcut ona gececegim buyuk olasılık
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.