Şimdi Ara

1 Mayıs 2017 Kablonet İnternet Tarifeleri Düzenlemeleri (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.593
Cevap
19
Favori
118.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ziggystardust

Yahu en başta yapılan açıklama da bir tuhaf zaten.

Ortada resmi bir döküman falan varsa tamamı düzgün bir şekilde paylaşılır. İlerleyen sayfalarda 20 tarife güncelleniyor, 6 tane yeni tarife var falan deniyor. 2 tane açıklanmış sözde yeni tarife var en başta.

Mevcut Eko Sınırsız tarifelere abone alımı kapatılıyor deniyor, ancak yerine ne geleceği belli değil. Siz kotalılarla birleşiyor gibi düşünebilirsiniz denmiş. Yahu böyle resmi açıklama mı olur. Bir döküman varsa fiyatı falan da her şeyi bellidir bu paketlerin. Sadece 2 tanesini mi iletmişler arkadaşa? Tarifeleri geçtim, 1 Mayıs'ta siteye konacak kampanyalar bile bellidir şu an. Yarım yamalak bilgi mi olur yahu.

Kotalı ve Kullandığın kadar öde tarifeleri şu anda da mevcut zaten. GB başına 3 TL alınıyor.

Bana sanki ortada resmi bir döküman falan değil de öğle yemeğinde falan yan masadan gelen kulaktan dolma, duyumlara dayanan bir takım sağlıksız bilgiler var gibi geliyor. Bu bilgiler yetkili bir arkadaşın elinde resmi bir kağıttan falan okunuyor olsa, bütün tarifeler hakkında adam akıllı, açık seçik bilgimiz olurdu zaten.
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-31C666817 -- 21 Mart 2021; 13:18:9 >

• Ben hiçbir şey anlamadım ya şimdi 100mbitlik paket kullanıyorum ben 100güldüren kampanya diye. Ne olacak ne bitecek şimdi hızım kaç olacak kota ne olacak bilmiyorum patatese anlatır gibi anlatır mısınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoubleJift

Ben hiçbir şey anlamadım ya şimdi 100mbitlik paket kullanıyorum ben 100güldüren kampanya diye. Ne olacak ne bitecek şimdi hızım kaç olacak kota ne olacak bilmiyorum patatese anlatır gibi anlatır mısınız ?

Kısacası Sözlesmen Var İse Sana Etkisi Yok Fakat Zaten Kesin Birşeyde Yok Böyle Olacağına Karşın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ordeniz

quote:

Ortada resmi bir döküman falan varsa tamamı düzgün bir şekilde paylaşılır. İlerleyen sayfalarda 20 tarife güncelleniyor, 6 tane yeni tarife var falan deniyor. 2 tane açıklanmış sözde yeni tarife var en başta.

Mevcut Eko Sınırsız tarifelere abone alımı kapatılıyor deniyor, ancak yerine ne geleceği belli değil. Siz kotalılarla birleşiyor gibi düşünebilirsiniz denmiş. Yahu böyle resmi açıklama mı olur. Bir döküman varsa fiyatı falan da her şeyi bellidir bu paketlerin. Sadece 2 tanesini mi iletmişler arkadaşa? Tarifeleri geçtim, 1 Mayıs'ta siteye konacak kampanyalar bile bellidir şu an. Yarım yamalak bilgi mi olur yahu.

Kotalı ve Kullandığın kadar öde tarifeleri şu anda da mevcut zaten. GB başına 3 TL alınıyor.

Bana sanki ortada resmi bir döküman falan değil de öğle yemeğinde falan yan masadan gelen kulaktan dolma, duyumlara dayanan bir takım sağlıksız bilgiler var gibi geliyor. Bu bilgiler yetkili bir arkadaşın elinde resmi bir kağıttan falan okunuyor olsa, bütün tarifeler hakkında adam akıllı, açık seçik bilgimiz olurdu zaten.

Ya da ağız yoklayıp ona göre ayar mı çekecekler acaba

Hiçbir fikrim yok. Emin olduğum tek şey, en baştaki açıklamanın pek de sağlıklı olmadığı. Tamam EKO Sınırsız tarifesi kalkıyor olabilir. Zaten bu tarifenin adı da daha önce başka bir şeydi. Adamlar EKO Sınırsız tarifesine tamamen farklı bir isim bile vermiş olabilirler. EKO Sınırsız tarifesine artık abone alınmayacak, bunlar kotalıyla birleşecek gibi düşünebilirsiniz diye resmi evrak olmaz. Peçeteyle mi yazışıyor bu adamlar? Net bilgiler varsa fiyatlarıyla falan paylaşılır. 50 Mbit 150GB kotalı paket 70 lira + kota aşımından sonra GB başına 2 TL falan gibi.

Bence spekülasyonlar üzerinden tartışmak, kızmak falan anlamsız. Tarifesinden memnun olmayan ya da taahhüdünün sonuna yaklaşanlar daha iyi tarifelere baksınlar tabii ki. Ama öldük bittik demenin de anlamı yok. Yeni tarifeyi beğenmeyen en kötü gider başka servis sağlayıcıya geçer. Kendileri düşünsün o zaman, "lan ne yapacağız şimdi" diye. Zaten internet erişimini bu şekilde 10 sene önceye götürecek bir düzenleme yapılıyorsa bunu sadece Türksat yapmıyordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ziggystardust -- 29 Nisan 2017; 11:19:54 >

• 1 mayıs gelsin birlikte görelim
    50 mbt 150 gb akn lı paket kullanıyorum
    2012 mart tan beri üyeyim..

kimse kusura bakmasın en sorun suz ISS bunlarda var.. 7/24 müşteri hizmetlerine falan ulaşmak kolay.. beklıyıp görelim
  • quote:

Sana Kesinlikle Katılıyorum Konuyu Açan Arkadaş Kaynak Belirtmiyor Nasıl Nerden Duyduğunu Söylemiyor Sadece Resmi Olmayan Yazdığı Şeylerden Yola Çıkmak Saçma Herkes Bu Tarifleri Görünce Çıldırdılar Doğal Olarak Fakat Seninde Bahsettiğin Gibi Belki Doğruluk Payı Vardır Fakat Mesela Atıyorum Yeni Gelecek 20-25 Tarifenin Sadece 2-3 Paketi Bu Dediği Belki Şimdide Var Boyle Paketi Kablonetin GB Başı 3 TL Fakat Tercih Edilmiyor Ki Akıl Mantık Var Bu Şirketler Rakiplerinin Tariflerine Göre Tarife Hazırlıyor Şöyle Söyleyeyim 2-3 Önce Superonline Tarife Açıkladı 25 Mbps Kotasız 80-90TL Ne Kadarsa Emin Değilim Derken Kotasız Tarifler Sunarken Kalkıp Kablonet Artık AKN Yok Eski Sistem Kotayı Getirdik Hemde GB Başı 2TL Sizce Mantıklı Geliyormu Bu Şirketleri Bizlerden Daha Akıllı Bilgili İnsanlar Düzenliyor Sanki Bana Kablonet Karalama Kampanyasıda Gibi Geldi Konuyu Başlatan Arkadaş Çaktı Kıvılcımı Hora Şu Anda Forum Bu Konuyla Yanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VVizard -- 29 Nisan 2017; 11:23:35 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ordeniz

quote:

Ya da ağız yoklayıp ona göre ayar mı çekecekler acaba

Hiçbir fikrim yok. Emin olduğum tek şey, en baştaki açıklamanın pek de sağlıklı olmadığı. Tamam EKO Sınırsız tarifesi kalkıyor olabilir. Zaten bu tarifenin adı da daha önce başka bir şeydi. Adamlar EKO Sınırsız tarifesine tamamen farklı bir isim bile vermiş olabilirler. EKO Sınırsız tarifesine artık abone alınmayacak, bunlar kotalıyla birleşecek gibi düşünebilirsiniz diye resmi evrak olmaz. Peçeteyle mi yazışıyor bu adamlar? Net bilgiler varsa fiyatlarıyla falan paylaşılır. 50 Mbit 150GB kotalı paket 70 lira + kota aşımından sonra GB başına 2 TL falan gibi.

Bence spekülasyonlar üzerinden tartışmak, kızmak falan anlamsız. Tarifesinden memnun olmayan ya da taahhüdünün sonuna yaklaşanlar daha iyi tarifelere baksınlar tabii ki. Ama öldük bittik demenin de anlamı yok. Yeni tarifeyi beğenmeyen en kötü gider başka servis sağlayıcıya geçer. Kendileri düşünsün o zaman, "lan ne yapacağız şimdi" diye. Zaten internet erişimini bu şekilde 10 sene önceye götürecek bir düzenleme yapılıyorsa bunu sadece Türksat yapmıyordur.

• adam resmen vatandaşlarıma ucuz internet vermeyin geçirin demiş. ah ulan şu üniyi bir kazansam şurda yarım saat duranı S*ks*nler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: VVizard

quote:

Sana Kesinlikle Katılıyorum Konuyu Açan Arkadaş Kaynak Belirtmiyor Nasıl Nerden Duyduğunu Söylemiyor Sadece Resmi Olmayan Yazdığı Şeylerden Yola Çıkmak Saçma Herkes Bu Tarifleri Görünce Çıldırdılar Doğal Olarak Fakat Seninde Bahsettiğin Gibi Belki Doğruluk Payı Vardır Fakat Mesela Atıyorum Yeni Gelecek 20-25 Tarifenin Sadece 2-3 Paketi Bu Dediği Belki Şimdide Var Boyle Paketi Kablonetin GB Başı 3 TL Fakat Tercih Edilmiyor Ki Akıl Mantık Var Bu Şirketler Rakiplerinin Tariflerine Göre Tarife Hazırlıyor Şöyle Söyleyeyim 2-3 Önce Superonline Tarife Açıkladı 25 Mbps Kotasız 80-90TL Ne Kadarsa Emin Değilim Derken Kotasız Tarifler Sunarken Kalkıp Kablonet Artık AKN Yok Eski Sistem Kotayı Getirdik Hemde GB Başı 2TL Sizce Mantıklı Geliyormu Bu Şirketleri Bizlerden Daha Akıllı Bilgili İnsanlar Düzenliyor Sanki Bana Kablonet Karalama Kampanyasıda Gibi Geldi Konuyu Başlatan Arkadaş Çaktı Kıvılcımı Hora Şu Anda Forum Bu Konuyla Yanıyor

Konuyu açan arkadaşın bilgileri Türksat'ın internet sitesine girmekle görevli arkadaş olduğu falan söyleniyordu ki daha da vahim. Yahu bu adam bu bilgileri sızdırsa zaten biletini keserler. Hadi diyelim ki bu arkadaş Türksat çalışanı. Yahu elindeki bilgi böyle mi açıklanır? Şirket bilgilerini tarihinden önce sızdırmaktan değil, elindeki bilgiyi adam akıllı açıklayamadığı için işine son vermeleri lazım. :)

Günün sonunda bütün bunlar sağlıksız kulaktan dolma bilgilerden fazlası gibi durmuyor. Bir kısmı, belki de hepsi gerçek ya da hiçbiri doğru değil. Ancak böyle yarım yamalak, muğlak ifadelerle bilgi açıklanması tamamen yanlış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ziggystardust -- 29 Nisan 2017; 11:31:0 >

• devamlı kopan saçma sapan pinglerde gezinen kablonete aylık 29 lira olduğu için sabır gösteriyordum.bu durumda b.k gibi hizmetlerini millete kakalamaya çalışan bir firmayı kınıyorum.nerde kullanıcı dostu ucuz internet nerde ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turksat milleti yağlarken :D ben asıl yağlamayı telekomünikasyon devimizden bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs09gs09 -- 29 Nisan 2017; 11:31:42 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: VVizard

quote:

Konuyu açan arkadaşın bilgileri Türksat'ın internet sitesine girmekle görevli arkadaş olduğu falan söyleniyordu ki daha da vahim. Yahu bu adam bu bilgileri sızdırsa zaten biletini keserler. Hadi diyelim ki bu arkadaş Türksat çalışanı. Yahu elindeki bilgi böyle mi açıklanır? Şirket bilgilerini tarihinden önce sızdırmaktan değil, elindeki bilgiyi adam akıllı açıklayamadığı için işine son vermeleri lazım. :)

Günün sonunda bütün bunlar sağlıksız kulaktan dolma bilgilerden fazlası gibi durmuyor. Bir kısmı, belki de hepsi gerçek ya da hiçbiri doğru değil. Ancak böyle yarım yamalak, muğlak ifadelerle bilgi açıklanması tamamen yanlış.

Görücez Artık İlerleyen Günlerde Eğrisini Doğrusunu

• Arkadaşlar taahhütlü olarak şu an 10 mbps 50 Gb akn paketteyim(Yaklaşık 1 yıl kadar daha taahhüdüm var), sözleşmem de bir üst pakete geçebileceğim yazıyor. Paketleri kontrol ettiğimde ödediğim para ile aynı olan 25 Mbps 25 Gb Akn olduğunu gördüm, bu pakete 1 Mayıs sonrası geçebilir miyim ? Yani Akn geçtiğimde hızım 16 Mbps olacak doğrumu ?
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Sınırsız Tarifeler
    10 Mbps'e kadar : 99,99 TL / Ay
    20 Mbps'e kadar : 199,99 TL / Ay
    50 Mbps'e kadar : 349,99 TL / Ay
    100 Mbps'e kadar : 499,99 TL / Ay

20 mbps 199,99 TL kampanyalı olsa bile ne kadar indirim konulabilir? Farklı İSS firması ADSL 16 mbps için kampanyalı sınırsız fiyatı 59TL'den hizmet veriyor. Bu fiyatların değişmesi gerekiyor. ADSL firmasının kendi altyapısı da yok. Türk Telekom'a altyapı ücreti ödüyor. Ona rağmen Turksat'ın fiyatlarıyla daha ucuza geliyor. Kampanyalı sınırsız tarifelerin 250 gb AKK'li tarifelerle aynı fiyata sunulması gerekiyor. Sınırsız interneti sunarsan internet yükü artacağına tam tersi azalır. Her an ulaşabileceği için kota sorunu da olmayacağı için ihtiyacı olduğu şeyi indirir. 100 mbps herkes abone olursa sistem kaldıraz diyorsan onun fiyatlarını yüksek tutarsın. 25 mbps ve 50 mbps tarifelerinin fiyatlarını düşük tutarsın. Herkes 25 mbps ya da 50 mbps'e üye olur. 150 GB akk kullanıyorum. Bazı aylar son üç dört gün AKK'yi dolduruyorum. Taahhütüm bitince aşmam halinde 25-30 TL fazla ödememi gerektirecek. Aynı fiyatlara AKK olmayacağı için daha çok kota sunmaları gerekiyor. Yoksa gizli zam anlamına geliyor. BTK'nın iyileştirmesi bizim için kötüleştirme oldu. Ben 3 mbps hıza düşmeyi şu anki duruma tercih ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: qarakedi

Arkadaşlar taahhütlü olarak şu an 10 mbps 50 Gb akn paketteyim(Yaklaşık 1 yıl kadar daha taahhüdüm var), sözleşmem de bir üst pakete geçebileceğim yazıyor. Paketleri kontrol ettiğimde ödediğim para ile aynı olan 25 Mbps 25 Gb Akn olduğunu gördüm, bu pakete 1 Mayıs sonrası geçebilir miyim ? Yani Akn geçtiğimde hızım 16 Mbps olacak doğrumu ?

Modeminiz Docsis 3.0 ise gecebilrisiniz.
  • madrid2017 kullanıcısına yanıt
    Ortada resmi açıklama yokken tepkimizi koyarsak geri adım atılabilir. aesenal'in verdiği bilgiler hep doğruydu. kablotv başlığına bakarsanız anlayacaksınızdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar_ayberk

Sınırsız Tarifeler
    10 Mbps'e kadar : 99,99 TL / Ay
    20 Mbps'e kadar : 199,99 TL / Ay
    50 Mbps'e kadar : 349,99 TL / Ay
    100 Mbps'e kadar : 499,99 TL / Ay

20 mbps 199,99 TL kampanyalı olsa bile ne kadar indirim konulabilir? Farklı İSS firması ADSL 16 mbps için kampanyalı sınırsız fiyatı 59TL'den hizmet veriyor. Bu fiyatların değişmesi gerekiyor. ADSL firmasının kendi altyapısı da yok. Türk Telekom'a altyapı ücreti ödüyor. Ona rağmen Turksat'ın fiyatlarıyla daha ucuza geliyor. Kampanyalı sınırsız tarifelerin 250 gb AKK'li tarifelerle aynı fiyata sunulması gerekiyor. Sınırsız interneti sunarsan internet yükü artacağına tam tersi azalır. Her an ulaşabileceği için kota sorunu da olmayacağı için ihtiyacı olduğu şeyi indirir. 100 mbps herkes abone olursa sistem kaldıraz diyorsan onun fiyatlarını yüksek tutarsın. 25 mbps ve 50 mbps tarifelerinin fiyatlarını düşük tutarsın. Herkes 25 mbps ya da 50 mbps'e üye olur. 150 GB akk kullanıyorum. Bazı aylar son üç dört gün AKK'yi dolduruyorum. Taahhütüm bitince aşmam halinde 25-30 TL fazla ödememi gerektirecek. Aynı fiyatlara AKK olmayacağı için daha çok kota sunmaları gerekiyor. Yoksa gizli zam anlamına geliyor. BTK'nın iyileştirmesi bizim için kötüleştirme oldu. Ben 3 mbps hıza düşmeyi şu anki duruma tercih ederim.

benim için şuan sıkıntı yok zaten taahhüt 2018'de bitiyor ama o zaman geldiğinde eğer böyle adam gibi tarife yoksa 25 mbps hızlara ya da 50 mbps hızlara.Ya da illa yok 50 gb yok 100 gb ilave kota sattırmaya çalışacaksa anında ya geçerin türknete ya da superonline'e.Sizde öyle yaparsınız

• Bende 25 mbit 150 gb dan 50 mbit 75 gb a gectim.1 mayistan sonra bakip geccektim.garanti olsun diye simdiden gectim.nede olsa akk sonrasi hiz 16 mbit olcagi icin artik akk onemsiz.fiyat olarakta ayniydi.iyi oldu valla.2 avantajimsa uploadun 4 mbite cikmasi ve bisi indirmem gerekirse 2-8 arasi 25 yerine 50 mbit kullancam. Taahhut bitene kadar bu sekilde kullanirim.taahhut bitince o anki sartlara bakcaz artik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denedim ama doğruysa sistemlerinde sorun varmış

11:51:00 Jale: şuan sisitemlerimşizde teknik sorun olduğu için işlem sağlayamıyoruz hattı kontrol edip bilgi iletimi sağlamaktayız sizden ricam ilerleyen saatlerde bizimle irtibata geçerseniz kontrol edip yardımcı olalım size
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Benim de 9 ay kadar var. Olmadı dediğiniz gibi farklı bir servis sağlayıcıya geçeriz. bölgemde 16 mbps hızlarda hizmet sunmaları kötü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar_ayberk -- 29 Nisan 2017; 12:19:22 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.