Şimdi Ara

1 km ile ceza yemek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
8.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ya ben anlamıyorum cidden ne için bu kadar kasıyorlarsa sanki yani biz onların ayıplarını hatalarını bilmeyince kendileri dört dörtlük insan oluyorlar da gelmişler burda bana ahkam kesiyorlar.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aksinaletinsan kullanıcısına yanıt
    hayırlısı her şeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackandwhite23 -- 11 Şubat 2020; 16:51:19 >
  • Sinyor56 kullanıcısına yanıt
    geçmiş olsun hocam gerçekten kötü olmuş sizinkide.
  • PatlıcanMusakka kullanıcısına yanıt
    Kaç ile giderken denediniz hocam, yüzdelik bir pay olduğundan hızınız arttığında sapma da yükselecektir.

Niçin bu yapılıyor peki, faydası nedir hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Robert Lewandowski RL9 kullanıcısına yanıt
    Çoğu yer öyle hocam ankara da samsun yolu / konya yolu bilen bilir 50 km hız sınırı var 3-4 şeritli yolda ve baya devam ediyor bu hız sınırı 50 ile gitsen resmen kazaya davetiye çıkarırsın.
  • Kristallklar kullanıcısına yanıt
    teşekkür ediyorum hocam.
  • CapriceClassic kullanıcısına yanıt
    Aynen dedigin dogru o sekilde uzayip gider

• blackandwhite23 B kullanıcısına yanıt
    Arabayı bilmiyorumdur diye bir bahane yok. Bileceksin, devlet buna bakmaz. Bilmiyosan binme? Normalinden büyük lastik taktım kadranım yanlış gösteriyo bana ceza kesmeyin. Oldu o zaman herkes bu bahaneyi kullansın? Devlet mi diyor sana lastik ölçünü değiştir diye? ALLAHI NİYE KARIŞTIRIYOSUN KARDEŞİM SEN CİNS MİSİN?

TÜM MESAJI BÜYÜK HARFLE YAZMAK BAĞIRMAK ANLAMINA GELİR VE FORUM KURALLARINA AYKIRIDIR. BİLMİYOSAN ÖĞRETELİM.

• quote:

Orijinalden alıntı: shkoksal

Kaç ile giderken denediniz hocam, yüzdelik bir pay olduğundan hızınız arttığında sapma da yükselecektir.

Niçin bu yapılıyor peki, faydası nedir hocam
    Gerçek hızını görmen için yapılıyor. Bilinçli kullanıcı için faydalı.

Yaklaşık 80 km/h hızla denemiştim ama şirketin verdiği dandik telefonla denedim. Kendi telefonum olsa daha iyi bir sonuç çıkardı muhtemelen
  • Cezayı kesen görevlinin bağlı olduğu yer mahkemesine baivurmalısın. Gönderiyi XX. .... Sulh ceza hakimliğine gönderilmek üzere .... Sulh ceza hakimliğine diye en yakın adliyeden gönderin süreden hak kaybı yaşamazsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    hocam gecen eds var yolda 77 yazmıslar dedim iyi yazmıslar edsye ışık yeşilde 60 la falan gidiyorum
    bi anda sarıdan kırmızıya döndü ama 1 sn surmedi yeşil kırmızı arası bi fren yaptım cırkk diye bi ses durdum resmen tuzak dedim saniye vs olsa gorucez yeşil yanıyor dedim sakin sakin gecerim 60 la kırmızıya donunce ani fren arkadaki de biraz zor durdu
  • Aynı cezayı ben de yemiştim. İtiraz etmiştim fakat karar olumsuz olmuştu. Emsal kararlar, karayolları hız sınırları kitabı ve o saatteki hava durumu bilgisi ile itiraz etmiştim (yağmur yağarken radar cihazının ölçümü etkilenir). İtiraz ettiğim cezayı yazan memurun bağlı olduğu trafik şube mahkemeye eski bir TÜBİTAK kalibrasyon raporu yollamış (yanlış hatırlamıyorsam 6 ayda bir kalibre edilmeliydi. Mahkemeye 3 yıllık rapor yollamışlardı), savunmada biz zaten cihazı 3-4 km/h sapmalı kuruyoruz, siz aslında 122 değil 125-126 ile geçmişsiniz gibi saçma bir açıklama yapmıştı :) Madem TÜBİTAK'ta kalibre ediliyor ne diye cihaza müdahele ediyorlar o bile cezanın iptali için yeterli ama ne emsal karar ne savunmam fayda etmedi. Aracı 110 km/h hız sınırı olan yerde (max 121) 120'ye sabitlemiştim. Kadranda 120 GPS'de 115 gibi bie hıza denk geliyor :)

Edit: Avukatınız varsa o halleder bence.
    Cezayı ödeyip başvurun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRK Sigorta -- 11 Şubat 2020; 16:27:3 >

• shkoksal kullanıcısına yanıt
    hayırlısı her şeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackandwhite23 -- 11 Şubat 2020; 16:51:57 >
  • Memurlar.Net
    Hız sınırını 1 km/s ile geçti, ceza yedi. İşte hakimin kararı
    https://www.memurlar.net/haber/784930/hiz-sinirini-1-km-s-ile-gecti-ceza-yedi-iste-hakimin-karari.html

Buda örnek haber çok var böyle karar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Eğer 1 km ise itiraz başvurusu yap kabul olacaktır çünkü bununla ilgili emsal karar var

• Storm Raider kullanıcısına yanıt
    Görevlinin bağlı bulunduğu yere sanırım ceza tutanağından falan ulaşacağım ? Ceza bugün tebliğ edildi cezayı ödeyim mi yoksa ödemeyim mi indirimliyken ?
  • Hocam nerde yediniz cezayı

La ilahe illallah. Hız limitini aşmanın hesabını Allaha vermek de ne

İstersen Erzurumdan al Gürcistandan al arabayı, o araba senin sorumluluğunda. Yok kadranı şaştı yok lastiği küçüktü diye bir bahane bulamazsın. Tabelayı bile gördüğün meçhul. Oto tamircisi değilim fakat kullandığım arabanın fabrika lastik ölçülerini biliyorum. Yeni araba alsam onu da bilirim.

• İndirimliyken öde itiraz kabul edilirse geri alırsın paranı...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.