Şimdi Ara

1. Kızla konuştum son mesajlara bakın :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
1.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şu an sadece sizlerler duygularımı paylaşmak istedim. Elinizde olsa da bir yerde toplaşsak akşam dolaşması yapardık.
    Uzun süredir forumdayım. İlk açtığım konudan biraz iyiyim. Kilo aldık biraz tip düzelmeye başladı. Kızlardan utanmıyorum fazla. Body e de gidiyorum.

Matrix gibi internette at koşturuyoruz. Gerçek hale getirilince afallıyoruz.

Okuldan (lise son) kız gördüm. 1-2 ay oldu. Hemen gidip kızın not defterinden adını soyadını buldum vs. Sonra internet ttnet ten tel nolarını buldum.
    Ancak sonuç bu. İnternetten yapacağım bu.

Şimdi kızın yanına yaklaşma şansım bile yok. Çünkü kız okulda bir orda bir şurda. Sanki iş kadını önemli işleri var.

Şimdi git konuş diyeceksiniz ancak iş öyle değil işte.

Biz süper liseyiz. En üst katta yaşayıp gidiyoruz. Süper liseler biraz daha insanlıktan bir nebze almışlar. Birde düzler var. Onlar tam serseri. Okul bitişinde kapı önünde bekler, kızlara laf atar, kavga çıkarır felan.

Şimdi kız da düzlerde. Biliyorum gidip konuşsam, ok bile dese sanki başkası gelecek sataşacak gibi geliyor. Kız herkesle arası iyi.

Yani bu kızdan iş çıkmaz ama insan ulaşamadığına daha da bağlanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İntelCentrio -- 25 Nisan 2006; 21:27:12 >

• Kardeş acaip karamsarsın. Bende senin gibiydim. Kendimi begenmiyordum. Aynı senin gibi kızlardan çekiniyordum. Mesela şu kıza konuşma teklifi etsem kabul etmez diye ödüm kopardı. + ben çok utangaçtım. Yani kesin bir ergenlik çağı geçiriyordum. Kendimi böle süt oglan sanıodum ürkek gibi. Kendimi begenmiyordum resmen. Ondan sonra dogal olmaya karar verdim. Ben ondan utancağıma o benden utansın dedim. Birde ortamda kesinlikle sessiz kalma. Herşeye atla :) Agır başlı olarak tabi. Heryerde arkadaşlıklar edin. Yoksa sonuç böyle mutsuz kalıyorsun tabiki. Bak dostun sayılı olsun. Arkadaşın sayısız! oRtamlara gir.
    Eğer başaramıyorsan kesinlikle psikoloji doktoruna bir görün. Çünkü problemin çok ciddi. Ergenlik dönemin Askerden gelince falan diceksin. Ulen ben napıyordum güleceksin kendine..

• Walla biliyorum böyle şeyler yazılmaz buraya ama artık konuşmam lazım. Yoksa biterim ben
    Hepinizden Allah razı olsun. Biliyorum yaş 18 ama geç gelişiyoruz sanırım. Ergenlikle geç geliyor. Utanmak yok fazla ama sonuçlarını düşünmek lazım. Şimdi kıza gidip soracam ama tip olmayınca ne çare. Ben de gidiyorum body e git gide vücut gelişiyor. Diyorum bekle, zamanı gelince git konuş ama zaman da geç olacağan dan korkuyorum
  • arkadaşım yolda yürürken çevrene dikkat et süper güzel kızların yanında acayip adamlar var yani yanlış anlaşılmasın dediğim ama kızlar tipten çok kişiliğe de bakıo kendine güvenen konuşkan ağır başlı olanları tercih ediolar ondan hiç üzülme kendini beğenmemezlik te yapma kendine güvenli olkızlar kendine güvenenleri sever ondan topla cesaretini git konuş düzler bişi yaparsa toplarız bi kamyon dh ci geliriz çıkışa ama bu dediklerim her kız içinde geçerli deil ama sen moralini bozma hadi görelim seni iyi haberlerle dön sonucunuda yaz kutlama yaparız inş

• ah öyle bişi yapsanıza. Toplanın gelin
    Dh de ilk olur sanırm. Düşünsenize okul çıkışının önünde düzlerden serserizler, sonra bir anda 20 kişi felan dh ci :D
    Süper :D

Ama iş böyle değil. Tabiki kimse gelmez :D
    Sonra al başına düzlerle belayı. Acaba bizim okuldan birileri var mıdır burda.
    Koskoca forum.

Şimdi yarın 1. ders biter. Ben kızı görmek için aşağıya inerim. Kızı görürüm. Kızın yanında 2-3 kız sonra bunlar gülüşürler. Sonra giderim kızın yanına. Derim konuşabilir miiyiz. Ok der. Sonra geçeriz biryere konuşuruz. Sonra olmaz dese bise ok. bişi olmaz ama sonrası. ya düzlerden kızdan hoşlanan biri gelip sataşırsa

• peki arkadaşlar güven önemliya. Birde mesela ben body e başladımya. Biraz dik durmaya çalışıyorum. Birde artık güven gelmeye başladı yavaş yavaş. Bugün sınıfta kızlardan birisi konuşurken , kötü bir biçimde " sen çok havalandın" dedi. ne demek istedi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yahu öyle durup dururken nedensiz yere neden sataşsınlar?
    ha serseri sataşır diyosan neden korkuyosun ki sataşırsa sen alttan almaya çalış baktın daha ileri gidiyo vur ağzını yüzünü kır ister 1 ister 3 kişi olsun öylelerine delikanlılık dersi vermiş olursun

ha dayak da yiyebilirsin doğal olarak o zaman dh arkandadır merak etme
  • walla gelen olur mu acaba

Bugün sınıfta kızlardan birisi konuşurken , kötü bir biçimde " sen çok havalandın" dedi. ne demek istedi.

birde bu nedek oluyor
  • beykoz çook ters yaw:)
    avcılardan başla b.düzü b.çekmece vs vs falan olsa gelirdim valla

sen heralde baya içine kapanık biriydin ve yeni yeni açılmaya falan çalışıyorsun galiba ki o değişikliğe nazaran sen çok havalandın demiştir,onu kaldıramamıştır öylelerine sende gıcık davran üstüne git!ben lisede öyle yapardım:)
    takma kafana yaw güç gelsin birden git konus kızla gizlice madem çekiniosun kız kabul ederse seninle arkadaş olmayı falan bu dertlerini ona da açılabilirsin belki hoşuna gider:D ama yok hadi yoluna derse dön dh ye moral veririz biz
  • koçumsun be schizo Allah razı olsun. msn e gel. pm atıyorum sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İntelCentrio -- 18 Nisan 2006; 20:58:51 >
  • evet arkadaşlar düşünüyorum
    Kız beni tanımaz etmez. Arkadaş ortamı da yok. Zaten kıza pat diye konuşulmaz.
    Olmaz bence daha boşwereyim. Tanıdıklarıma bakarım bende. Birde bu kızın dışında daha usturuplu ve utangaç bir kız vardı. Ona bakarım. Otobüste yakalarsan onla konuşuruz artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: İntelCentrio

evet arkadaşlar düşünüyorum
    Kız beni tanımaz etmez. Arkadaş ortamı da yok. Zaten kıza pat diye konuşulmaz.
    Olmaz bence daha boşwereyim. Tanıdıklarıma bakarım bende. Birde bu kızın dışında daha usturuplu ve utangaç bir kız vardı. Ona bakarım. Otobüste yakalarsan onla konuşuruz artık

canım kardeşim anlaşılan aşık olmuş gibi bir halin var ama bu yaşlardaki aşkın gripten farklı bir tarafı yok , inan geçer ve unutursun..Sadece hasta olduğunu ve yatsanda yatmasanda bu hastalıgın bir haftada gececeğini düşün..Dünyada düşünmeye değecek daha güzel değerler olmalı
  • Diğer kızla konuşurum olmazsa, bu kız orta malı gibi ama nedense bir sıcaklık var onun için içimde.
    Diğer kız ise ortalıkta gözükmez. utangaç vs. zaten.
    şimdi biraz daha iyiyim.
  • bu kızın şeytanın olmasına izin verme ..
    O kızın yanına git ve daha yakından bak..Hiçte kusursuz olmadıgını daha iyi göreceksin..
  • doğru arkadaşım. Bir kusuru vardır tabi. Kimbilir nerde. Mesela biraz kambur yürüyor bazen .
    Gidip yarın yakındanda bakacam. eğer görürsem.

peki arkadaşlar şimdi yavaş yavaş kilo alıyorum. Artık herkese takılmaya başladım sınıfta kızlara. Vücut şişmeye başladı. dedimya kız havalandın dedi. sizce bundan sonra ne yapmalıyım
  • ama nedense yinede insan ulaşamadığı şeyde aklı kalıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: İntelCentrio

doğru arkadaşım. Bir kusuru vardır tabi. Kimbilir nerde. Mesela biraz kambur yürüyor bazen .
    Gidip yarın yakındanda bakacam. eğer görürsem.

peki arkadaşlar şimdi yavaş yavaş kilo alıyorum. Artık herkese takılmaya başladım sınıfta kızlara. Vücut şişmeye başladı. dedimya kız havalandın dedi. sizce bundan sonra ne yapmalıyım

fazla body yapma ilerde başına dert olur bıraktıında sarkar falan ondan kararında bırak derim bu işi izmirde olsan çıkışa gelirdim ama istanbul biraz ters düşüo yaw ama izmir de olsan gelirdim çıkışa hepsini ama dh cilere yakışmaz daha barışcıl yollarla halledebiliriz örneğin

• Ya olm ztn olmaz o iş kız ewt dese de çok kısa sürer baksan apayarı ortamlardayız düyosunuz kızla buluşlsanız bile konuşucak konu fln bulamayacaksınız belkide çok ayrı ayrı insanlar çıkcakasınız sen en iyisi o sizin sınıfta sana ilgi gösteren kızda şansını dene bi kıza takılıp kalma ama eğer kızdan da sana işaretler varsa (esas kızdan ) o zmn ona odaklan . buna ilaveten "Talbot" un dediklerine aynen katılıyorum.

2. konuya gelelim büyük ihtimalle daha önce hiç dayak yemediğin hiçin bu kdar çok korkuyosun dayak yemekten ama şöyle düşün adam sana teketek gelirse body fln diyosun ztn bişeyler yaparsın kendini ezdirmezsin he eğer adam seni dövemiyeceğini düşünürse ztn 3-5 kişi gelicektir o durumdada elebaşına bitane yumruk çaktıktan sonra adam gibi dayağını ye o durumda dayak ymeek de delikanlılıktır. Asla Kendini ezdirme sana ne küfür ederse ne eksik ne fazla aynısı ona et. bu şekilde en başın dik çıkarsın olaydan. Böyle yaprasan en azından kız onun için dayak yediğini bilecektir.

Umarım yardımı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özgürlük_Rüzgarı -- 18 Nisan 2006; 22:04:52 >

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.