Şimdi Ara

1. Kızla konuştum son mesajlara bakın :D (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
1.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşa yürekten katılıyorum. Önünde ÖSS var üzülerek söylüyorum ama sınavda iyi birşey yapamazsan ve arkanda ailen dayın falan yoksa birçok yerde adam yerine konmazsın verebileceğim en basit örnek askerliktir. Dolayısıyla nacizane görüşüm kız meselelerinden uzaklaşıp kendini sınava vermendir .
    Saygılar...
    quote:

Orjinalden alıntı: Sum 41

Bak dostum...Actigin konulari pek tasvip etmiyorum ama bu kez arkadasca bir mesaj aticam...

Oncelikle ask diye bir sey yoktur...O kiz senin icin ulasilmasi imkansiz bir hedef olmus...O nedenle ondan hoslandigini dusunuyosun...Ama sadece kendini kandiriyosun...

Ayrica bir diger olay da 2 gunluk zevk icin tum omrun boyunca yasayabilecegin bir zevkten mahrum kaliyosun...Onunde 2 ay sonra bir OSS varken sen hala bunun bilincinde degilsin..Halbuki bu kiz-erkek iliskileri daha cok universitede gelisir...Her iki cinste de lisede bastirilmis duygular universitede ortaya cikar...Ve sen kendine en uygun kisiyi universitede bulabilirsin ve kolaylikla bulabilirsin...Ailenden uzak gununu istedigin gibi geciebilirsin...

Su anda daha oncelikli islerin varken gereksiz islere vakit ayrimaman gerekli...Nasil olsa universitede o isler icin cok vaktin olucak...

Ama sen dersen ki yemisim universitesini, benim babam da zengin zaten, acar bi fabrika isletirim...O zaman ben sana sadece kolay gelsin diyebilirim...

Umarim soylemek istedigimi anlamissindir...

• olm centrino sen kızlarla aram düzeldi dememiş miydin , hani şu body falan yaptım meselesi , hatırla daha bir ay olmadı

şimdide kalkmış intihar diyorsun , body beynine yaramadı herhalde
  • quote:

Orjinalden alıntı: İntelCentrio

birde bu havalandın diyen kız varya, .çok önceden bu kızı dışarıda gördüm. Akşam dershaneden geliyordu, bizim durağa gelmiş, saat geç, otobüs yok, yağmur yağıyor, kızı aldım evine götürdüm.

:D
    şimdi bu kız için ne yapayım. çok havalandın felan demişti

kız tam bir ders düşkünü, çok hırslı,dersleri de iyi,birde açık saçık herşeyi konuşabiliyorsun onla

Evet havalandım istersen gel senide havalandırayım de... Şaka şaka ne dersen de o sana kalmış..
  • Kız ok derse başka çocuklar bişey yapamaz ama bu tip kızlarla evlenincede iş kadını olmaya devam eder on agöre...
  • Hey güzel Allah'ım.
  • Biraz iyiyim bugün. body den geldim her tarafım ağrıyor.
    okuldan gelirken ilk defa nasıl tesadüfse kız otobüse bindi. Ben unutayım diyorum Allahım ne yapıyor. Bizim sınıftan kızın arkkadaşı zaten. Geldi bizim kız arkadaşla konuştu sonra indi.

Sonra nasıl oluyorsa yine büyük bir tesadüf, bizim sınıfajki kız bizim evin yanına kadar geldi yürüdük. işi warmış onun, yanında bizim bahsettiğimiz kızın en yakın arkadaşı. Dedim ulan böyle böyle söyleyim. Kız nasıl ayarlayın felan diyecektim. Sonra dedim dur boşwer,

sonra yine eve geldim, dedim Allah'ım eğer hayırlısı ise bir kere daha çıkar karşıma şunları gttim yoklardı
  • peki arkadaşlar yukarıda daböyle bir topic var. aşk topici. arkadaşlar içinde durcağına gir söyle diyor.
    sizce bu yapılmalı mı. çünkü bizim sınıfta o kızın yakın arkadaşı var. o na söylesem mi acaba
  • Ne halin varsa gor...Allah akil fikir versin...
  • kardeş boş işler bunlar ya boşver karıyı kızı body ide bırak derim ben 6 aydan fazla bi süre gittim giderken güzel hep şişiyo kolların göğüslerin ama bırakıncada göbek çıkıyo body nankör spor bırakmaya gelmez
  • sınıfında ki kıza söyle gidip konuşsun arkadaşıyla yani senin hoşlandığın kızla ve iş halloolsun sen de gerçek işine dönersin.aileni üzme yeter
  • valla kusura bakma ama yani bence tam bir safsalaksın bu kadar.. başka hiçbşe demiyorum yani...
  • ister hap yut ister köprüden atla banane ama şunu sakın unutma ÖBÜR DÜNYA'DA İNTİHARIN AFFI YOK!!!! BU HAYATI KENDİN SEÇMEDİN KENDİ CANINIDA KENDİN ALAMAZSIN
    ne halde yaşarsan yaşa ama canına sakın kıyma

"Güzel düşünen güzel görür, güzel gören hayattan lezzet alır!"
  • adamı hayatından bezdirmeyin hakaret ederek.kardeşimizi sıkmayın.sen en son benim dediğimi yap ve kurtul sıkıntından
  • $
  • quote:

Orjinalden alıntı: amarok3

adamı hayatından bezdirmeyin hakaret ederek.kardeşimizi sıkmayın.sen en son benim dediğimi yap ve kurtul sıkıntından

Zaten bezmişim. Şimdi annem birileri ile kavga etmiş uyumuştum öğle. Geldim yine bakayım diye. Zaten morelim bozuktu. Bir baktım neler yazmışlar. Birşey demiyorum bana olanın bin katı olsun bakalım ne oluyor.

Arkadaşım yoktu geldim sizlere anlatıyorum, fikir alıyorum. Kötü durumdayım diyorum. Bir nebze için rahatlasın diye yazı yazıyorum.
    Ama anlayan var mı kı birkaç kişi dışında
  • zor bi durumdasın beLLi..ama o çıkıştaki düz Lise grubunun bi tanesi erkek çıkarsa çıkar..gerisi hemen dağıLır sen girişirsen..kendine güvendikten sonra bişey oLmaz..en fazLa dayak yersin..daha bu düşünceyLe girdiğim hiç bir meseLeden kötü sonuçLa çıkmadım...git kimden hoŞLanıyosan konuşş..ama dikkat et kızın çıktığı varsa o zaman topLanan kaLabaLık dağıLmaz :) ..ALLAH koLayLık versin sana...
  • Dostum bu kadar korkacak,büyütecek bişey yok ortada...

Kızları takma kafana hepsi de çok basit kişilikler dert etme.

Derslerini yap sen bi hedefini belirle,inek ol demiyorum idealin olsun ve butür şeyleri şimdilik askıya al(kız meselesini) ama sınıfta tabi ki aktif dur. Üniversiteye gidince güler geçersin bu haline(akisini düşünmek istemiyorum walla ezilirsin)

bende lisedeyim biliyorsun,kız mız artık salladım ayni 1 ay önceki ben değilim artık! çok kızla çıkıncada sıkılıyorsun

gerçekten değer verilecek,uğruna üzülünecek bir kız,zaten seni perişan hale yada kötü duruma sokmaz,seni ileriye taşır. Bir kızla çıkıyorsan o kız sana artılar katmalı senden birşeyler almamalı!

Kendini eğlenecek kızları arayarak heba etme ya hepsiylen çekinmeden eğlen salla at yapamıyorsanda GERÇEK bir kızı bekle! o zman gerçekten hiçbi tavsiyeye ihtiyaç duymadan yapacaksın.

İki çeşit sosyal grup oluşturma yolu vardır,birisi fırlamalıkla(ki bu sizin okuldaki popüler gençler) biriside kültür,entellektüellikle,ikinci dediğim sana bi saygınlık katacaktır(kültürle inekliği karıştırma). Ayrıca ikinci dediğim birinci örnekteki kişilere de hükmedebilecek bir karakterdir.

Kendini body de şurda burda geliştireceğine,beynini geliştir! Gerçekten kitap oku,şiirler oku,şiir yaz,kaliteli müzik dinle yaşam tarzını bu yap!

Emin ol ki beyninin gelişmiş olması vücudunun kaslı olmasından çok daha iyi!

• Guitarist

okadar kişi yazdı çizdi sen işi sonlandırdın. Şimdi arkadaşla konuştum zaten.

Olay sonlandı. Kız tanımam etmem zaten, çevresinde böyle çocuklarda var. Etraf pis zaten değmez bir kız için.

Zamanla unuturum inşallah.

Hadi bu topic de burda kapndı bitti.

Herkese çok teşekkür ederim.

Bilgi paylaşımı yaptık, içimi rahatladan da oldu ,sıkanda.

Herkese tek tek teşekkürü yine borç bilirim.

Bundan sonra takmıcam kızları zaten fazla.

iyi akşamlar

yemek yiyim acıktım
  • kimse senden degerli diildir ne yapmak istiosan onu yap baskarlının dedigini takma ama eger oldugundan farklı dawranıosan bi dur kendine söle dısardan bi bak we degerlendir eger sen eski sensen dewam et ama artık millete tarstıosan we günlerinin tatsiz geciosa hemen bence dur we eski haline dön

kız meselesinde haklısın hergün haberlerde cıkan lisedeki bıcaklama olaylarının nerdeyse hepsi kız yüznden we düz liselerde oluo

bence bu kızın tlfon nosunu al birinden zaten az kaldı öss yede surda iki ay ona cals sonra yazın sınawdan sonra telefon acarsın kendini tanıtrsın we ondan bi bulusma istersin bence böle yap
  • evet ancak diğer kız için yaptım bunu.
    1. dediğim kız zaten orta malı gibi. unutmaya çalışıyorum onu. diğeri ise çok masum .

adını soyadını biliyorum. ttnet ten tel nolarını çıkarttım.
    toplam 46 tane felan tel no buldum. kesin 1 tanesi bu kızın.
    arayıp bulacam. sonra cep no alırım

1. Kızla konuştum son mesajlara bakın :D

1.kız aynı buna benziyor. tek fark onun saçı siyah.
    tıpa tıp aynısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İntelCentrio -- 20 Nisan 2006; 11:59:13 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.