Şimdi Ara

1. Kızla konuştum son mesajlara bakın :D (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
1.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anlamadığım sizlerde bilirsiniz. Şimdi kız gecekondu kızı gibi. Ama genç tabi para biriktiroyur alır üzerine 1-2 şey. Zaten hemen pat diye yakışır üzerine. Zaten zengin olsa orda ne işi var. Ama bir hava bir civa. Evine gitsek kimbilir nasıl. Evde yerleri silen, acayip bir kız. Ama dışarıda o oohhhh.

İşte ben buna takılıyorum. Zaten hemen anlaşıyor böyle kızlar. Doğru diyorsunuz böyle kızlar insanın hem başını belaya sokar, hem orta malı olduğundan gider baikasına takılır, sohbet yok bişi yok seviye farklı.

Ama havasından geçilmiyor kzıların biizm okulda.

ben body me gideyim,sınıftaki kızlara takılayım, birde dığer kız bizim buralara geliyor. Otobüs te yakalarsam konuşurum.

Peki sizce snıfta nasıl olmalıyım.

Edit: neverlank uyguluyorum kardeş ama yetmiyor bazen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İntelCentrio -- 18 Nisan 2006; 22:11:06 >

• arkadaş sen bir ara yine başlık açmıştım yanlış hatırlamıyorsam oradaki tavsiyeleri uygulamıyor musun
  • Şimdi sınıfta nasıl davranayım arkadaşlar sınıfta okulda. bende şu an vücut yok fazla. Zayıfız yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: İntelCentrio

Anlamadığım sizlerde bilirsiniz. Şimdi kız gecekondu kızı gibi. Ama genç tabi para biriktiroyur alır üzerine 1-2 şey. Zaten hemen pat diye yakışır üzerine. Zaten zengin olsa orda ne işi var. Ama bir hava bir civa. Evine gitsek kimbilir nasıl. Evde yerleri silen, acayip bir kız. Ama dışarıda o oohhhh.

İşte ben buna takılıyorum. Zaten hemen anlaşıyor böyle kızlar. Doğru diyorsunuz böyle kızlar insanın hem başını belaya sokar, hem orta malı olduğundan gider baikasına takılır, sohbet yok bişi yok seviye farklı.

ben body me gideyim,sınıftaki kızlara takılayım, birde dığer kız bizim buralara geliyor. Otobüs te yakalarsam konuşurum.

Benim yoluma geldin dmek Abi bak nasıl olucaksın biliy omusun önce bi kıza odaklan ama sırf onunla muhabet etme bütün kızlarla muhabbet et ve aşşağı yukarı ilgi alanlarını öğren. Biraz işi ilerlettikten sonra kızla okul dışındada takılmaya başal önce sinemayla başalr sonra cafe sahil mahil devam eder yani kızla çıkıyormuş gibi ol ama son iş sormaya kalsın yani direkt gidip kız abişey teklif etme. Bence böyle yparsan başarıya ve mutluluğa bir nebze ulaşırsın bir nebze diyorum çünkü gerçekten sevmediğni bir kızla çıktığında ne yaprsan yap kız sna ne yaprsa yapsın (bunun içinde herşey dahil) o büyü olmuyor. Ama gününü gün edersin. faydası olur bu söylediklerimin umarım.

• quote:

Orjinalden alıntı: Özgürlük_Rüzgarı

quote:

Anlamadığım sizlerde bilirsiniz. Şimdi kız gecekondu kızı gibi. Ama genç tabi para biriktiroyur alır üzerine 1-2 şey. Zaten hemen pat diye yakışır üzerine. Zaten zengin olsa orda ne işi var. Ama bir hava bir civa. Evine gitsek kimbilir nasıl. Evde yerleri silen, acayip bir kız. Ama dışarıda o oohhhh.

Benim yoluma geldin dmek Abi bak nasıl olucaksın biliy omusun önce bi kıza odaklan ama sırf onunla muhabet etme bütün kızlarla muhabbet et ve aşşağı yukarı ilgi alanlarını öğren. Biraz işi ilerlettikten sonra kızla okul dışındada takılmaya başal önce sinemayla başalr sonra cafe sahil mahil devam eder yani kızla çıkıyormuş gibi ol ama son iş sormaya kalsın yani direkt gidip kız abişey teklif etme. Bence böyle yparsan başarıya ve mutluluğa bir nebze ulaşırsın bir nebze diyorum çünkü gerçekten sevmediğni bir kızla çıktığında ne yaprsan yap kız sna ne yaprsa yapsın (bunun içinde herşey dahil) o büyü olmuyor. Ama gününü gün edersin. faydası olur bu söylediklerimin umarım.

bu adam işi bilio

• sağol kardeş. dediklerini zaten yapıyorum. birde son dediğin muhabbet et, dolaş en son teklif et bunu öyle yaparız zaten.
    peki sınıf içinde diyorum sert mi olayım, lakayit mi vs.

birde sizce tanımadığınız bir kız, ortamına da giremezsiniz, yani tek çareniz kızla gidip konuşmak. sizce bu kızdan hayır gelir mi
  • ben bu hataya düşmüş biri olarak hiç tanımıosan gidip konuşma derim.ama senin şansına iyide olabilir bu.bana kötü denk geldi.zamanla herşey
  • ne şansı :D sende de olmuş işte. tanımıyorsan ve eğer kız gözüne kestirdiğni gibi böye benim dediğim kızlarda değilse belki şans varda bu kız hiç öylesine benzemiyor.

"peki sınıf içinde diyorum sert mi olayım, lakayit mi vs. " ?
  • bazısı lakayit sever onu tersledikçe sana yakınlaşı.bazısı da bundan hoşlanmaz.ben hoşlanmayanını görmedim ama.yinede tetikte ol
  • 2side biras olmalı. cok lakayit olursan kız seni ciddie almas. sertlik daa ii olur bence
  • yatacağım daha yarın okula gitcez yazılılar felan.

Ah ne oldum demiyeceksin ne oldum diyeceksin. Eskiden okulda çocuklarlar dalga geçerdim.
    kız derlerdi of of.
    ben derdim ne kızı :D
    ders çalışamıyoruz derlerdi
    ben de dalga geçerdim.

şimdi halime bak yarın 2 sınav var ben boklu kızlar için konuşyorum.
  • üzme kendini yaf gecer bunnar sen derslerini boslama ipin ucu bi kere kactımı bi daa zor duzelio (yasanmıstır)
  • peki okulda genel olarak nasıl davranılmalı.
    kıyafet vs.
    davranışlar

bir akıl versenize bana yarın deneyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İntelCentrio -- 18 Nisan 2006; 22:50:06 >
  • inanılmaz lakayit ol ama yerine göre de sert yap tabi ama esprili arada küsme numaraları fln yap kız senin üstüne gelsin vs vs birazda yaratıcılığına güven. Kızı iğnele mesela sonrada tmm ya tmm kusura bakam fln hep şakacı ol örneğin derste fln kıza bakrken öyle ağzını açarak hayaller kurarak kıza bakma kıza öyle bir bak ki kız donunu fln tutsun böyle annaa bu beni s....cek galiba diye Bu arada çok önemli birşey onun nüansını senin yakalaman lazım bazı kızlar sigar içenleri karzima bulur bazıalrı da tiksinir ama kız eğer karzima buluyosa bile kokuna dikkat et mümkünse yanında parfüm fln taşı ama asla ağzın ( hani sabahları olur ya) açlıktan komasın asla ter alkol sigar afln kokma. Biraz Takıl bakalım sonuçalr ne olacak ayrıca dediğim gibi bir kzı kafana takma süren 3-4 günü geçmesin o kadarlık bir üzüntü normaldir fazlası sana yaramaz.

"amarok3" evt işi biliyorum ama bizde abilerimizden öğrendik yain herkes birilerinden öğreniyor bu işleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özgürlük_Rüzgarı -- 18 Nisan 2006; 22:50:08 >

• lise sonda misin sen?
  • evet lise son

birde bu havalandın diyen kız varya, .çok önceden bu kızı dışarıda gördüm. Akşam dershaneden geliyordu, bizim durağa gelmiş, saat geç, otobüs yok, yağmur yağıyor, kızı aldım evine götürdüm.

:D
    şimdi bu kız için ne yapayım. çok havalandın felan demişti

kız tam bir ders düşkünü, çok hırslı,dersleri de iyi,birde açık saçık herşeyi konuşabiliyorsun onla
  • sosyal görün dier kızlarla git konus muhabbet et espri yap kendine güven en önemlisi bu. hocalara takıl (tabi sert olanlara deil kafa hocalar varsa ) goz onunde bulunmaya calıs hep
  • birde bu havalandın diyen kız varya, .çok önceden bu kızı dışarıda gördüm. Akşam dershaneden geliyordu, bizim durağa gelmiş, saat geç, otobüs yok, yağmur yağıyor, kızı aldım evine götürdüm.

:D
    şimdi bu kız için ne yapayım. çok havalandın felan demişti

kız tam bir ders düşkünü, çok hırslı,dersleri de iyi,birde açık saçık herşeyi konuşabiliyorsun onla
  • quote:

Arkadaşlar şu an sadece sizlerler duygularımı paylaşmak istedim. Elinizde olsa da bir yerde toplaşsak akşam dolaşması yapardık.
    Uzun süredir forumdayım. İlk açtığım konudan biraz iyiyim. Kilo aldık biraz tip düzelmeye başladı. Kızlardan utanmıyorum fazla. Body e de gidiyorum.

Matrix gibi internette at koşturuyoruz. Gerçek hale getirilince afallıyoruz.

Okuldan (lise son) kız gördüm. 1-2 ay oldu. Hemen gidip kızın not defterinden adını soyadını buldum vs. Sonra internet ttnet ten tel nolarını buldum.
    Ancak sonuç bu. İnternetten yapacağım bu.

Şimdi kızın yanına yaklaşma şansım bile yok. Çünkü kız okulda bir orda bir şurda. Sanki iş kadını önemli işleri var.

Şimdi git konuş diyeceksiniz ancak iş öyle değil işte.

Biz süper liseyiz. En üst katta yaşayıp gidiyoruz. Süper liseler biraz daha insanlıktan bir nebze almışlar. Birde düzler var. Onlar tam serseri. Okul bitişinde kapı önünde bekler, kızlara laf atar, kavga çıkarır felan.

Şimdi kız da düzlerde. Biliyorum gidip konuşsam, ok bile dese sanki başkası gelecek sataşacak gibi geliyor. Kız herkesle arası iyi.

Yani bu kızdan iş çıkmaz ama insan ulaşamadığına daha da bağlanıyor.

hocam sen manyakmısın intihar falan diosun hocam git konus bişi demezler derlersede git iki tane adam bul 1 hafta takılsın sizn okulun önünde..sana bişi yaparlarsa halletsinler ama pislik tipki admlar bul ki sana yaklasmasınlar uzun bi süre..aman hocam intihat mintihar daha yasın kaç aga bi kız için intihar edeceksen ayıp walla yasa amk hayat gzl.. Bİ DE AGA NERDE OTURUON İZMİR'SE Bİ DE BANA YAKIN CEVRE İSE HER TÜRLÜ GELRİZ KAFANAI YORMA SEN!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semihaydn1453 -- 18 Nisan 2006; 21:58:39 >

• Bak dostum...Actigin konulari pek tasvip etmiyorum ama bu kez arkadasca bir mesaj aticam...

Oncelikle ask diye bir sey yoktur...O kiz senin icin ulasilmasi imkansiz bir hedef olmus...O nedenle ondan hoslandigini dusunuyosun...Ama sadece kendini kandiriyosun...

Ayrica bir diger olay da 2 gunluk zevk icin tum omrun boyunca yasayabilecegin bir zevkten mahrum kaliyosun...Onunde 2 ay sonra bir OSS varken sen hala bunun bilincinde degilsin..Halbuki bu kiz-erkek iliskileri daha cok universitede gelisir...Her iki cinste de lisede bastirilmis duygular universitede ortaya cikar...Ve sen kendine en uygun kisiyi universitede bulabilirsin ve kolaylikla bulabilirsin...Ailenden uzak gununu istedigin gibi geciebilirsin...

Su anda daha oncelikli islerin varken gereksiz islere vakit ayrimaman gerekli...Nasil olsa universitede o isler icin cok vaktin olucak...

Ama sen dersen ki yemisim universitesini, benim babam da zengin zaten, acar bi fabrika isletirim...O zaman ben sana sadece kolay gelsin diyebilirim...

Umarim soylemek istedigimi anlamissindir...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.