Şimdi Ara

1 kg parmak sucuk, 500 gr pastırma 95 TL yerine 47,50 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.067
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar nasıl fırsat sizce, firma hakkında bilgisi olan var mı mamulleri nasıldır

Grupanya'dan Kayseri lezzetlerinden vazgeçemeyenlere eşsiz bir fırsat; Osmanlipastirma.com'dan 1 kg (%100 dana eti) parmak sucuk, 500 gr (1. sınıf) pastırma 95 TL yerine 47,50 TL!

http://www.grupanya.com/izmir/osmanlipastirma-sucuk-pastirma/grupanya-m1-c1?utm_campaign=mailing&utm_medium=email&utm_source=grupanya-m1-c1

Orijinalden alıntı: becausefor

1 kilo sucukla yarım kilo pastırma 95 lira mı ediyormuş?

eder hocam iyi bir pastırmanın kilosu 60-70 tlyi bulabiliyor
    Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır. M.Kemal ATATÜRK....
  • quote:

Orijinalden alıntı: enemy1980

quote:

Orijinalden alıntı: becausefor

1 kilo sucukla yarım kilo pastırma 95 lira mı ediyormuş?

eder hocam iyi bir pastırmanın kilosu 60-70 tlyi bulabiliyor

yarım kilo pastırma 35 desek...
    95-35= 60 tl. bir kilo sucuk için normal fiyatmı?
    Sucuk üretiminde sorunmu var,fiyatlar böylesi uçmuş!!!

Orijinalden alıntı: ekinnmk

yarım kilo pastırma 35 desek...
    95-35= 60 tl. bir kilo sucuk için normal fiyatmı?
    Sucuk üretiminde sorunmu var,fiyatlar böylesi uçmuş!!!

Hocam saçma sapan işler ya... 95'in üstünü çizip 47,5 yazmak için yazılım uzmanı olmaya gerek yok. Adamı ayakta öpme çabaları. Tabi DH'dekiler yer mi? Yemez.
  • Sucuğa bu kadar para vermeyide , bu kadar para istenmesinide anlayamıyorum. Çok yakın bir abimin kasap dükkanı var. Bizzat yaparken gittim hatta bir kaç kezde birlikte yaptık. İç bonfile, but eti ve kemiklerden sıyrılan et ile sucuk yapıyor. Kilosunu 25 liradan satıyor. Ve ben o sucuktan daha kaliteli daha lezzetli bir sucuğun seri üretim olarak yapılabileceğine imkan ihtimal vermiyorum. Kıymanın, baharatın, sarımsağın ve kurutulmuş bağırsağın fiyatı belli. 1 kilo sucuğa 30 lira hatta daha fazlasını istemek nasıl bir mantıktır anlayamıyorum açıkcası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 25 Aralık 2011; 20:37:14 >

Orijinalden alıntı: dangerousman

Sucuğa bu kadar para vermeyide , bu kadar para istenmesinide anlayamıyorum. Çok yakın bir abimin kasap dükkanı var. Bizzat yaparken gittim hatta bir kaç kezde birlikte yaptık. İç bonfile, but eti ve kemiklerden sıyrılan et ile sucuk yapıyor. Kilosunu 25 liradan satıyor. Ve ben o sucuktan daha kaliteli daha lezzetli bir sucuğun seri üretim olarak yapılabileceğine imkan ihtimal vermiyorum. Kıymanın, baharatın, sarımsağın ve kurutulmuş bağırsağın fiyatı belli. 1 kilo sucuğa 30 lira hatta daha fazlasını istemek nasıl bir mantıktır anlayamıyorum açıkcası.

Budur hocam ya Millet kasaba uğramaya uğramaya artık ne işe yaradığını da unutmuş. Kilosu 25 liraya yediğim kasap sucuğundan daha iyisini görmedim, duymadım ben.

Merak edenler gidip antrikot pastırmanın kilosunu da 40 liradan Makromarket'lerden alsınlar. 20 + 25 hesap ortada.

Bunları sıcak fırsat diye açmayın, yazıktır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.