Şimdi Ara

1 Kg Katkısız Doğal Süzme Marmaris Çam Balı 19.90 TL 3 Taksit :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
5.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Muğla
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Öncelikle hepinize merhabalar.

Yeni hasat(Eylül-Ekim 2011) Marmaris Çam balı kilosu 19.90 TL'ye satışa sunulmuştur. Ürün Marmaris'in yerli toplayıcılarından en güvenilir olanlarından tedarik edilmekte ve PTT Kargo ile 6 TL'ye adresinize ulaştırılmaktadır.

Ürün bilgisi:
    -Kiloluk madeni kutuda Katkısız Marmaris Çam Balı.
    -Ürünlerimiz tamamen doğaldır ve hiçbir katkı maddesi içermez. Kesinlikle şeker ihtiva etmez.
    -PTT Kargo ile tüm Türkiye'ye teslimat 6 TL. Fakat uygunluğundan dolayı PTT Kargo seçtiğimiz için teslimat süresi 1 haftayı bulabilmektedir.
    -Ürünün zarar görmemesi amacı ile metal kutularda gönderimi yapılmaktadır.
    -Axess kredi kartlarına vade farksız 3 taksit.

Diğer fiyatlarımız:
    Süzme Çam Balı 19.90 TL
    Süzme Çiçek Balı 26 TL
    Kekik Balı 50 TL (Kargo dahil - ilk 5 alım için)
    Petek Çam Balı 35 TL
    Petek Çiçek Balı 38 TL (Kargo dahil - ilk 5 alım için)
    Püren Balı 40 TL
    Okaliptüs Balı 40 TL

Ürünehttp://urun.gittigidiyor.com/1-Kg-Organik-Marmaris-Cam-Bali-Ucretsiz-Kargo_W0QQidZZ45108153 adresinden ulaşıp satın alabilirsiniz.

Avea kuponlu ürün alımları için linkler:
    http://urun.gittigidiyor.com/Avea-Kampanyasi-1-Kg-Dogal-Marmaris-Cam-Bali_W0QQidZZ46031593
    http://urun.gittigidiyor.com/Avea-Kampanyasi-1-Kg-Dogal-Marmaris-Cicek-Bali_W0QQidZZ46032144

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AkoOrganik -- 18 Ekim 2011; 11:34:16 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• ürünü bugun teslim aldım. tşk ediyorum. (gg üzerinden) ücretsiz kargo ile, deneyip dileyenleri bilgilendirebilirim.
  • bal alacaklar kekik ballarını tercih edin kokuludur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedoman34

ürünü bugun teslim aldım. tşk ediyorum. (gg üzerinden) ücretsiz kargo ile, deneyip dileyenleri bilgilendirebilirim.

edindiğiniz izlenimleri yazmanız için izinmi almanız gerekiyor,nasıl gerçek bala benziyormu,tadı,rengi ,kokusu vs.nasıldır bilgi verirseniz alıcılar için fayda olabilir...
  • İzin alması gerekmiyor tabiki, sadece müşterimiz ürünü belirtildiği şekilde teslim aldığını, ama daha tatmadığını, istenirse tadıp yorum yapabileceğini belirtmiş, kendisi gittigidiyor sayfamızda da aynı yorumunu paylaşmıştır.

Bugüne özel bu ürünü AVEA 10 TL indirim kuponu ile kargo dahil 9.90 TL'ye satın alabilirsiniz. Esenlikler dileriz.

• Kutuların madeni olması sağlık açısından sıkıntı yaratmaz mı :?
  • Madeni kutular bal ürünleri için cam ile birlikte en çok tercih edilen 2 saklama yönteminden biri. Madeni kutu içerisindeki bal, açılmadıkça 2 yıl tazeliğini korur. Çünkü madeni kutular güneş ışınlarınıda engeller.

Arzu edenler ürünü kendi evlerinde cam kavanoza aktarabilirler fakat ürünümüzün müşterilere sağlam ulaşabilmesi adına madeni kutuları tercih ediyoruz. Cam gönderilerimizde az da olsa kırılma ihtimali oluyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nosferatu`

Kutuların madeni olması sağlık açısından sıkıntı yaratmaz mı :?

Yani sağlık açısından herhangi bir sıkıntı yaratmaz.

• GG üzerinden 1 Kg Çam balı aldım.İnşallah güzel olur.(Ankara/Etimesgut)
    Yalnız bir şeyi merak ettim.Çiçek ile çam balı fiyatları marketler,aynı markada birbirinin aynısı oluyor.
    Burda neden çam balı daha düşük? Merak ettim sadece,orda fazla diye mi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^Teacher^

GG üzerinden 1 Kg Çam balı aldım.İnşallah güzel olur.(Ankara/Etimesgut)
    Yalnız bir şeyi merak ettim.Çiçek ile çam balı fiyatları marketler,aynı markada birbirinin aynısı oluyor.
    Burda neden çam balı daha düşük? Merak ettim sadece,orda fazla diye mi :)

Gittigidiyor ürünümüzde açıklaması mevcut, Dünya Çam Balı üretiminin %70'inden fazlası(bildiğim kadarı ile) marmariste yapılmakta, tahmin edebileceğiniz gibi her mal yerinde ucuzdur :)

• Arkadaştan gittigidiyor avea kampanyası ile çam balı aldım. Sağolsun ilgili bir arkadaş. PTT kargo ile 1,5 günde elime geçti. (Ki Ptt kargo genel olarak geç getiriyor intibası vardır, ben Konya PTT Kargo'dan çok memnunum. Diğer kargolardan hep daha hızlı getiriyor). Balı kullanmaya başlayınca tadı hakkında da görüşlerimi belirtirim. Referans satışınız olursa oradan referans olabilirim, iyi çalışmalar...
  • Fazla avea kodu olan varmı ? :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: ironic

Arkadaştan gittigidiyor avea kampanyası ile çam balı aldım. Sağolsun ilgili bir arkadaş. PTT kargo ile 1,5 günde elime geçti. (Ki Ptt kargo genel olarak geç getiriyor intibası vardır, ben Konya PTT Kargo'dan çok memnunum. Diğer kargolardan hep daha hızlı getiriyor). Balı kullanmaya başlayınca tadı hakkında da görüşlerimi belirtirim. Referans satışınız olursa oradan referans olabilirim, iyi çalışmalar...

İlginiz ve yorumlarınız için teşekkürler. Eğer tattıktan sonra tadım hakkında da yorum yaparsanız çok memnun oluruz. Tabi ki tadım olumlu ise referans olmanızı da isteriz :)

• çam balını nasıl 20 kuruşa getirebileceğimizi açıklar mısınız lütfen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkoOrganik

quote:

Orijinalden alıntı: ironic

Arkadaştan gittigidiyor avea kampanyası ile çam balı aldım. Sağolsun ilgili bir arkadaş. PTT kargo ile 1,5 günde elime geçti. (Ki Ptt kargo genel olarak geç getiriyor intibası vardır, ben Konya PTT Kargo'dan çok memnunum. Diğer kargolardan hep daha hızlı getiriyor). Balı kullanmaya başlayınca tadı hakkında da görüşlerimi belirtirim. Referans satışınız olursa oradan referans olabilirim, iyi çalışmalar...

İlginiz ve yorumlarınız için teşekkürler. Eğer tattıktan sonra tadım hakkında da yorum yaparsanız çok memnun oluruz. Tabi ki tadım olumlu ise referans olmanızı da isteriz :)

Evet dün açtım ve tattım tabii bu sabah kahvaltıda da yedim. Gerçekten taze ve kıvamında bir bal. Doğal bala özel o kokuyu ve kıvamı hissediyorsunuz Avea'nın kampanyası bitmeseydi bir tane daha alabilirdim

• quote:

Orijinalden alıntı: Camit

çam balını nasıl 20 kuruşa getirebileceğimizi açıklar mısınız lütfen?

AVEA kodu olan arkadaşlarımız siparişini 10.10'luk baldan 2 kerede kodlarını girerek 20 kuruşa getirebiliyor.

Kod almak için GG yazıp avea telefonunuzdan 5060'a göndermeniz yeterliydi fakat kampanya galiba sona ermiş.

• quote:

quote:

AVEA kodu olan arkadaşlarımız siparişini 10.10'luk baldan 2 kerede kodlarını girerek 20 kuruşa getirebiliyor.

Kod almak için GG yazıp avea telefonunuzdan 5060'a göndermeniz yeterliydi fakat kampanya galiba sona ermiş.

o kampanya sona erdiyse siz başlayınn 9.90 dan satın bir süre hem tanıtım olur hemde geri dönüşü daha çok olur diye düşünüyorum eğer gerçekten balınıza güveniyorsanız

• quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

quote:

quote:

o kampanya sona erdiyse siz başlayınn 9.90 dan satın bir süre hem tanıtım olur hemde geri dönüşü daha çok olur diye düşünüyorum eğer gerçekten balınıza güveniyorsanız

Zaten zararına tanıtım kampanyası yaptık, 30 adet ürün sattık. Yeterince tanıtım yaptığımızı düşünüyorum :). Ama güven oluşturduktan sonra forumdaki arkadaşlara özel havale yoluyla uygun fiyatlı gönderimleri başlatacağım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.