Şimdi Ara

1 Kasım'da yine HDP'ye oy vereceğim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nazlı Ilıcak, 1 Kasım'da yapılacak genel seçimlerde oyunu tekrar HDP'ye vereceğini açıkladı.
    Gülen Hareketi'nin önde gelen savunucularından biri olan Nazlı Ilıcak, 7 Haziran'da yapılacak genel seçimlerde oyunu HDP'ye verdiğini ve bundan pişman olmadığını açıklamıştı.

Bugün gazetesinde yazan Ilıcak, bugünkü köşesinde 1 Kasım'da yapılacak genel seçimlerde oy vereceği partiyi açıkladı.

• cematte chp de boyunun ölçüsünü alcak gibime geliyor inş akp çok fazla güçlenmez yoksa ortalık dahada karışır tek başına kursunlar yeter...
  • Bende akp ve hdp arasında kalsam hiç düşünmeden hdp'ye veririm bu kadar net
  • Ateş olsa cürmün kadar yer yakar

Siz önce kendi bağımsız adaylarınızı meclise sokacak oyu toplayın.
  • çoğu insanın aksine dürüst. ayrıca hep diyorum pkk ile hdp paralel olsada bir değil. HDP ye bu kadar kin kusmayın. HDP gelişirse (ki akp istemiyor) pkk nın siyasi gücü kırılır kısmende olsa .hdp silahla çözüme ulaşılamayacağını biliyor en azından. Ama biz bu politikayla ılımlı kürtleri bile dağa çıkartırız.
  • çoğu insanın aksine dürüst. ayrıca hep diyorum pkk ile hdp paralel olsada bir değil. HDP ye bu kadar kin kusmayın. HDP gelişirse (ki akp istemiyor) pkk nın siyasi gücü kırılır kısmende olsa .hdp silahla çözüme ulaşılamayacağını biliyor en azından. Ama biz bu politikayla ılımlı kürtleri bile dağa çıkartırız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

çoğu insanın aksine dürüst. ayrıca hep diyorum pkk ile hdp paralel olsada bir değil. HDP ye bu kadar kin kusmayın. HDP gelişirse (ki akp istemiyor) pkk nın siyasi gücü kırılır kısmende olsa .hdp silahla çözüme ulaşılamayacağını biliyor en azından. Ama biz bu politikayla ılımlı kürtleri bile dağa çıkartırız.

Olsaydı bu sefer olurdu hocam. Hdp pkk'ya dur diyemiyor. Çünkü Pkk Hdp'nin yükselmesinden rahatsız gibi. Halbuki özerklik ve ayrı devlet dışında kürt azınlık istediği pek çok kültürel, eğitimsel, dilsel, ekonomik vs. hakkı elde edebilirdi. Ki çözüm sürecinde bile çeşitli haklar verildi. Artık 80 milletvekiline sahip bir kürt partisi mecliste olacaktı. Bunun yanında birde AB üyelik süreci var. İStedikleri pek çok azınlık hakkını rahatlıkla elde edebileceklerdi. Niye olmasın?

Ancak Hdp pkk'ya dur diyemedi, demiyor. Sadece 2 tarafta silah bıraksın gibi, yapmacık bir şekilde tarafsız olmaya çalışılan ancak saçma laflar ediyorlar. Devlet kurumu ile kimse eşit değildir, olamazda. Silah kullanma yetkisi devletindir. Devlet silahı bıraksın ne demek yahu? Bu dünyanın her yerinde böyle... En demokratik, özgürlükçü ülkelerde bile böyle.

Pkk'dan onlarda mı korkuyor da böyle söylüyorlar yoksa gerçekten pkk'yı mı destekliyorlar bilemiyorum. Bildiğim tek şey kürt insanının mecliste 80 milletvekili ile istediği azınlık haklarını elde edeceğidir. En zahmetsiz, silahsız, belasız, kesin, emin olanıda budur. Pkk diğer silahlı yan dalları şehirlerden defedilmeli.

Son olarak Bulgaristan'da soğuk savaş öncesi çok çok eziyetler çeken Türkler, bugün elde ettikleri kültürel, kimliksel, eğitimsel, dilsel vs. hakların yanında meclise girip koalisyon hükümetinde yer alabiliyor. Kürtler neden koalisyon hükümetinde yer almasın. Belkide pkk kürt halkını barış durumunda kaybedeceğini düşündü. Yani ben istediğim azınlık haklarını mecliste, diyalog ile alabiliyorsam neden silaha sarılayım. Neden canımı riske atayım. Salak mıyım? Tabiki kesin cevabı bilemiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

cematte chp de boyunun ölçüsünü alcak gibime geliyor inş akp çok fazla güçlenmez yoksa ortalık dahada karışır tek başına kursunlar yeter...

Akp alıcak boyunun ölçüsünü sen merak etme

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yakında hdp pkknın eylemlerini kınıyoruz falan derse şaşırmam artık bu ülkede.insanlar farklı şeyler olduklarına ikna olacak oldu sayılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: psirik

quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

çoğu insanın aksine dürüst. ayrıca hep diyorum pkk ile hdp paralel olsada bir değil. HDP ye bu kadar kin kusmayın. HDP gelişirse (ki akp istemiyor) pkk nın siyasi gücü kırılır kısmende olsa .hdp silahla çözüme ulaşılamayacağını biliyor en azından. Ama biz bu politikayla ılımlı kürtleri bile dağa çıkartırız.

Olsaydı bu sefer olurdu hocam. Hdp pkk'ya dur diyemiyor. Çünkü Pkk Hdp'nin yükselmesinden rahatsız gibi. Halbuki özerklik ve ayrı devlet dışında kürt azınlık istediği pek çok kültürel, eğitimsel, dilsel, ekonomik vs. hakkı elde edebilirdi. Ki çözüm sürecinde bile çeşitli haklar verildi. Artık 80 milletvekiline sahip bir kürt partisi mecliste olacaktı. Bunun yanında birde AB üyelik süreci var. İStedikleri pek çok azınlık hakkını rahatlıkla elde edebileceklerdi. Niye olmasın?

Ancak Hdp pkk'ya dur diyemedi, demiyor. Sadece 2 tarafta silah bıraksın gibi, yapmacık bir şekilde tarafsız olmaya çalışılan ancak saçma laflar ediyorlar. Devlet kurumu ile kimse eşit değildir, olamazda. Silah kullanma yetkisi devletindir. Devlet silahı bıraksın ne demek yahu? Bu dünyanın her yerinde böyle... En demokratik, özgürlükçü ülkelerde bile böyle.

Pkk'dan onlarda mı korkuyor da böyle söylüyorlar yoksa gerçekten pkk'yı mı destekliyorlar bilemiyorum. Bildiğim tek şey kürt insanının mecliste 80 milletvekili ile istediği azınlık haklarını elde edeceğidir. En zahmetsiz, silahsız, belasız, kesin, emin olanıda budur. Pkk diğer silahlı yan dalları şehirlerden defedilmeli.

Son olarak Bulgaristan'da soğuk savaş öncesi çok çok eziyetler çeken Türkler, bugün elde ettikleri kültürel, kimliksel, eğitimsel, dilsel vs. hakların yanında meclise girip koalisyon hükümetinde yer alabiliyor. Kürtler neden koalisyon hükümetinde yer almasın. Belkide pkk kürt halkını barış durumunda kaybedeceğini düşündü. Yani ben istediğim azınlık haklarını mecliste, diyalog ile alabiliyorsam neden silaha sarılayım. Neden canımı riske atayım. Salak mıyım? Tabiki kesin cevabı bilemiyorum.

Pkk ancaksiz amasız silah bıraksın, Türkiye de elini ettikten çeksin diyorlar. Ee doğru bu..
    PKK çekti gitti diyelim sen vurmaya devam mı edeceksin? Silahlar konuşurken barış isteyenlerin sesi çıkmaz, silah sesleri bastırır her türlü.

Bir de şu var. PKK bölge halkı için büyük tehdit. Hani zamanında başbakan geldiğinde falan kepenk kapatırlardi neden diye kızardık. Sıkıyorsa kapanmasın o esnaf. Ertesi gün pkk gelir ateşe verir. Daglica da mayının yerini köylü neden söylemiyor diyoruz. Sıkıysa söylesin. İki güne kalmaz pkk gelir hayvanları vurur, ahirlari yakar olan köylüye olur. Demirtaş pkk ya daha sert çıksın diyoruz. Neden? 2. Gün pkk gelsin adama artık benim sözümü dinlemiyorsan al o zaman sana suikast düzenliyorum desin diye mi?

Dediğim gibi halk orda pkk dan çok korkuyor. Mecbur ne deseler yapıyor. Yapmazsa bugün olmasa yarın pkk kapısında.

İşte bizim bu durumda ispanya daki gibi siyasal olan uzantınin arkasında durmamız lazım. Oradaki halka pkk ya değil hdp ye güven, pkk yi bize bırak dememiz lazım ama biz ne yapıyoruz, ne parti kurarlarsa kapatıp binalarını yakıyoruz, lider dediklerini içeri atıyoruz, hatta sakallı bakan çıkıyor, giy eteğini kandile çık diyor. Bu mu yani? Amaç pkk ya yeni militanlar kazandırmak mi? 6 milyon oy alan adam gidecek dağa çıkacak öyle mi? O zaman evinde oturan kürt de bir umut göremez o da gider dağa.

Bizim devlet ve millet olarak hdp yi güçlü tutmamız lazım. Yani millet artık şu kıvama geldi. Bir Türk çıkıp hdp ye oy veriyor, yine veririm diyebiliyor. Kürt de bunu gördü artık. Oradaki silah var oldukça kendisi ekmek kazanamıyor en çok zararı senin hakkını savunuyorum dediği pkk dan görüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cemaatin yine hdpyi desteklyeceği belli oluyor, zaten tüm kanallarıda hdp propogandası yapıyor sabah akşam. Neden diye sormaya gerek yok. Düşmanımın düşmanı dostumdur diyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beren saatde vermişti gene vericekdir kaynanasından korkuyor diye açıklayamaz bu sefer inşallah dizisi de tutmaz.
  • .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

.

bu da o haritanin yapiminda calistirilan iscilerden biri.

• chp liler bu seçimde daha çok verecekler

yoksa hdp baraj altı kalabilir

özellikle yönetim kademesi silme hdp verebilir chp nin

son seçimde genel başkan yardımcısı söyledi chp nin biz ailecek hdp verdik diye kim bilir kaç kişi gizlice verdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SECourses -- 12 Eylül 2015; 11:42:21 >
  • bugün hdp ve akp ikiside birdir benim gözümde. birinden birine ötekisi iyidir, diye oy vermek aslında diğerine de oy vermektir, bilmem anlatabiliyormuyum..

açılım denen rezillik vesilesi altında masaya oturup bugün bu ülkenin başına bu rezilliğin çıkmasına sebep olan iki partinin birbirinden farkı yoktur ve bu ikisine oy veren her kimse benim gözümde birdir açık ve net. kimse hdp ' ye oy vermektense akp ' ye oy vermek iyidir diye düşünmesin yani. seçenekler çok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: umix353

Bende akp ve hdp arasında kalsam hiç düşünmeden hdp'ye veririm bu kadar net

Utanmican mi? Akpyede verme hdp yede. Sehitlerimizden utan bari!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.