Yer: Madencilere Destek vermek isteyen... Olaya tepki duyulan her yerde... TÜM EVRENDE Tarih: 01 Haziran 2010 Salı 21:00
Siyasi bir eylem olarak görüyorum. Işığı söndüreceğinize ölenlere bir dak. fatiha okursanız daha hayırlı..
quote:Orijinalden alıntı: teknikkonular Siyasi bir eylem olarak görüyorum. Işığı söndüreceğinize ölenlere bir dak. fatiha okursanız daha hayırlı.. işte Türk zekası
AMPUL ZEKASI quote:Orijinalden alıntı: ismailovic quote:Orijinalden alıntı: teknikkonular Siyasi bir eylem olarak görüyorum. Işığı söndüreceğinize ölenlere bir dak. fatiha okursanız daha hayırlı.. işte Türk zekası
quote:Orijinalden alıntı: ismailovic quote:Orijinalden alıntı: teknikkonular Siyasi bir eylem olarak görüyorum. Işığı söndüreceğinize ölenlere bir dak. fatiha okursanız daha hayırlı.. işte Türk zekası sen toplum olarak ölümlerdeki ihmallerin farkında olduğunu göstermezsen daha çok fatiha okursun.
quote:Orijinalden alıntı: teknikkonular Siyasi bir eylem olarak görüyorum. Işığı söndüreceğinize ölenlere bir dak. fatiha okursanız daha hayırlı.. Doğru onlar ''kader'' leri yüzünden öldüler. Napalım bizede dua okumak düşer değil mi ? Daha çok dua okursunuz bu zihniyetle.
quote:Orijinalden alıntı: teknikkonular Siyasi bir eylem olarak görüyorum. Işığı söndüreceğinize ölenlere bir dak. fatiha okursanız daha hayırlı.. İyi katilleride serbest bırakalım ölenlere fatiha okuyalım boşu boşuna hapis yatmasınlar
quote:Orijinalden alıntı: teknikkonular Siyasi bir eylem olarak görüyorum. Işığı söndüreceğinize ölenlere bir dak. fatiha okursanız daha hayırlı.. Zihniyete bak. Keşke gelecek seçimlerinde de ışıksız kalsak.
Orta yol bulalım dostlar kavgaya gerek yok. Eyleme katılanlar ışıklarını bir fatiha okuma süresince kapalı bıraksınlar.
quote:Orijinalden alıntı: SilverQuasar Orta yol bulalım dostlar kavgaya gerek yok. Eyleme katılanlar ışıklarını bir fatiha okuma süresince kapalı bıraksınlar. Eyvallah, ışık sönükken fatiha okusunlar daha anlamlı olur.