Şimdi Ara

1 haftada çok rahat 7-8 kilo alabiliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bundan önce 1.86 boyda 106 kiloda %10 yağ oranında 50 cm kollu body yapan bir abinizdim. Karaciğer ve böbreklerde sorun çıkınca 10 ay bırakmak zorunda kaldım şu an tam 15 kilo vermiş bulunmaktayım.

Merak ettiğim bu kadar kısa sürede, nasıl kilo alabiliyorum ben anlamıyorum arkadaş. Şu an 1.86 boyda 90 kilodayım 85'e inmem gerekli, ondan sonra yardırıp tekrar eski halim olan 100 kilolara geri döneceğim.

Fakat öyle bir bünye ki şu an karbonhidrat ağırlıklı beslensem, 1 haftaya direkt 7-8 kilo alıyorum. O kadar diyet yapmama rağmen 90'dan 1 gram aşağı veremedim ve haftaya salona başlıyorum salona da 85 kilo ile girmekti hedefim ama imkansız artık.

Var mı bu kadar kısa sürede, bu kadar fazla kilo alabilen var mı doktor biri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi break the cycle -- 24 Ocak 2018; 19:51:50 >

• Takviyelerden mi sorun oldu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakkını Arayan Serçe kullanıcısına yanıt
    Supplementlerden hiçbir şey olmaz başka şeyler diyelim.
  • Bende çok rahat kilo alıyorum o yuzden karbonhidrat alımım hep düşüktür.

Bünye ile alakalı bişey, troid yavaş çalışıyor.

• Amroth. kullanıcısına yanıt
    Kilo almakta sorun yok ama 1 hafta bu kilo alınır mı sende de var mı bur durum. Bir kere denedim 5 öğün olmak üzere çok fazla ve sağlıklı olacak şekilde karbonhidrat diyeti yaptım tam 1 haftada 8 kilo aldım ve hiçbiri göbeğe kalçaya oraya gitmedi göğüse kola gitti direkt pump oldum resmen.

Fakat şimdilik 85 e inip yağ oranımı düşürmem gerekli ondan sonra kilo almak kolay.
  • Bende 1 ayda 7 kilo verdim
  • günde 5 öğün dolu dolu yiyip o kadar kilo mu alıorsun? 5 de çok ama keşke be de öyle hızlı alabilsem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • klasik doktor soran 6 mesajlı bodyci abi sendromu

açıkca demiyorlar ki;
    abdominal balon şişirecem diye
    protein tozu kullandım ama para yetmeyince protein alamadım
    hormonlar bloklandı

yazık 3 yıl sonra normal e dönersin

hadi bakalım blok olsum
  • spor geçmişinden dolayı tabii ki.

bunu sen de biliyorsun
  • 50 cm kol mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ooo Forumun bi Olympiası eksikti o da geldi.

Merhaba hocam nasılsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: break the cycle

Kilo almakta sorun yok ama 1 hafta bu kilo alınır mı sende de var mı bur durum. Bir kere denedim 5 öğün olmak üzere çok fazla ve sağlıklı olacak şekilde karbonhidrat diyeti yaptım tam 1 haftada 8 kilo aldım ve hiçbiri göbeğe kalçaya oraya gitmedi göğüse kola gitti direkt pump oldum resmen.

Fakat şimdilik 85 e inip yağ oranımı düşürmem gerekli ondan sonra kilo almak kolay.

Spor yapan insanın karb deposu daha çok oluyor, diet yaparken boşalmışdır yediğin zaman yerine koymuştur, 1g karb 4g su tutuyor yani 500g karb depolasan 2kg de su tutacak kas içinde 2.5kg kilo artışı olmuş olcak, iyi yine yag olarak depolamıyorsun yag olmuyorsa sıkıntı yok. Rebound oluyorsun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.