Şimdi Ara

1 hafta sosyal ağlar olmadan yaşamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 25.06.14 tarihi ile denemeye başladım. Telefonumda hiç bir uygulama yok (Instagram dahil) ; Twitter, Facebook kapalı, Whatsapp'ı sildim. bakalım ne kadar yaşayabileceğim. SMS ve Telefon kullanacağım sadece.
    Amaç: Vakit kaybını önlemek ve daha ziyade sıkıldığım insanlardan uzaklaşmak. Yozlaşmış insanları kabullenememeye başladım. (Sürekli başkasını bir şekle sokmaya çalışan insanlardan, yüzüne mecburen gülmek zorunda olduğum ama gülmek istemediğim insanlardan uzaklaşmak asıl amacım; özetle artık rol yapmak yoruyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silent Guardian -- 26 Haziran 2014; 23:15:03 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• asuhauhshauduha
  • up yazınca bir gülesim geldi
  • 1 ay hiç kullanmadıgım oldu.Zor birşey değil.
  • Şu sosyal medyayı bu kadar büyütmeyin yahu, iradeli insansanız zaten yeterince kullanırsınız. 7/24 oralarda takılacak kadar işi gücü olan insanlar değiliz sonuçta, iletişimsizlikten ölmeyiz
  • 5 yıldır kullanmıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rudy_Fernandez

asuhauhshauduha

Asuyahahahsyahaha

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İnstagram twitter falan zaten kullanmam facebook a da en son 2-3 yıl önce girdim bence hepsi çok gereksiz şeyler bunlarla vakit harcamayın

• Facebook profilimi sildim Twitter kullanmıyorum instagram kullanmıyorum bir tek whatsapp diğerleri bana göre tırt

• Üniversiteye hazırlanırken dondurdum profilimi hala kullanmıyorum 3 sene oldu neredeyse.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.