Şimdi Ara

1 Günlük W880i Şok Fiyat!! 300 YTL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Cihazı 1 gündür kullanıyorum.. Ancak jelatinleri kesinlikle üzerinde duruyor.. Telpa garantilidir..

1gb Orjinal hafıza kartıyla birlikte..

Sadece 300 ytl..

Sadece K810 ile takas düşünüyorum..

Turuncu-Siyah:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAVIAR -- 14 Ağustos 2008; 22:01:33 >

ereyon'da daha ucuza mevcut. Lütfen yanlış anlamayın, sadece bilgilendirme amacı söylüyorum.

http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=39545

Kaldı ki almak isteyen tüm arkadaşlar koşullarını belirterek pazarlık yapma veya aynen alma hakkına sahipler..

Bu nedenle lütfen aşırı bir fark olmadıkça bu tür yorum ve bilgilerden sakınalım..

Herkes benim kadar yapıcı olmayabilir..

İyi günler dilerim..
  • TELEFONU UZUN BI SURE KULLANNAN BIRI OLDUGUMDAN DOLAYI YORUM YAPMA IHTIYACI DUYDUM YAKLASIK 800 YTL YE ALMISTIM ILK CIKTIGINDA FAKAT SORASINDA SIZI FIYATI DEIL URUNUN OZELLIKLERI ILGILENDIRSIN 3G BLUTOOTH MP 3 WALLKMAN TELEFON OLMASI HARIKA BI DURUM ZATEN SUNU SOYLIYEYIM MUKEMMEL BI MENUSU VAR COK KALITELI BIR EKRANI VAR COK NET GOSTERIYO UCUZ OLAN BI URUN ADI OLACAK DEMEK DEILDIR BIRDE ISLETIM SISTEMI COK HIZLI YANI MENUDE SURF YAPMA IMKANI SUNUYO DIYEBILIRIM NEYSE EKRANIN GRAFIK OZELLIKLERINDEN BAHSEDERKEN KUCUK BI EKSIK GUNES ISIGINDA BU TELDEN DAHA KOTU TELLERDE OLAN BI OZELLIK BUNDA YOK NE O OZELLIK TABIKI GUNES ISIGINI SUZEN VE EKRANIN GORSELLIK KAYBINI MINIMUM A INDIREN FILTRE AMA SORUN ETMIOSUNUZ EKRAN PARLAKLIGINI ARTTIRARAK SORUN COZULMUS OLUYOR INCELIGINE GELINCE BEN KORKUYODUM CAT DIYE ORTADAN AYRILCAK DIYE OKADAR INCEKI DIKKATLI KULLANMANIZI TAVSIYE EDERIM ON VE ARKA OLMAK UZERE IKI ENTEGRE KAMERAYA SAHIP VE DOGRU ISIKTA HARIKA KALITELI RESIMLER VERIYOR ORNEGIN BKNZ. RES . 1

VİDEO YA GELINCE ODA AYNI DERCEDE IYI ISIK ALIRSANIZ KALITEDEN ODUN VERMEZ 2 GBYT KALDIRABILIYO VE 1 GBYT ZATEN UZERINDE VAR VE MUTIS HIZLI

INSALLAH SATILIR HAYIRLI FORUMLAR 10 YTL ICIN GREKSIZ YORUM YAPILMASA IYI OLUR SAYGILAR FEROSKOP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feroskop -- 7 Ağustos 2008; 15:00:48 >

• Yorumunuz ve açıklamalarınız için gerçekten çok teşekkür ederim.. Sizin gibi nazik ve ilgili üyeleri görmek gerçekten insanı umutlandırıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAVIAR -- 9 Ağustos 2008; 18:09:09 >

satışım aşağıdadır,takas düşünürseniz msnden görüşelim
    http://forum.donanimhaber.com/m_24889172/mpage_1/key_//tm.htm#24889172
    http://forum.donanimhaber.com/m_33130944/mpage_1/key_//tm.htm#33130944
    /-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/- |
    DİKKAT DOLANDIRICIDIR ANKARADAN BERAT DEMİR 534 454 5858 PM ATINIZ | |
  • Hayır sim kart takılmadı.. Kutusunda duruyor.. Takası sadece K810 ile düşünüyorum teklifiniz için sağolun..
  • quote:

Orjinalden alıntı: CatSK

Hayırlı satışlar abim

Sağol Olgim..
  • Hayırlı satışlar dilerim @SAVIAR hocam
    Alışverişlerim;Standart Kullanıcı - Dota - Karakuş1 - alişeker - levent.kirca - emxxxx - Bahtizm - aoktar - Tek-nolojik - rosmisal - soad_sefa - Bukalemun - ScAnMaN - sevindi42 - lenyyy - HugeLazzZerR12 - itachi237 - RhaNoN - deagle100 - RM36CB - ersinx81-montanaturner - 27serhat - DreamSoldier61 - ssj - wittengstein - erhan911 - bjkeagle (ps4 kardeşlik) - bukalemuns - sonernural78 (ps4 K) - ozan_k (ps4 K.) - xcage46 (ps4 K.) - Spawn2 (ps4 K.) - yavuzzayim (ps4 K.) - Metal-Gear (ps4 K.) - CsNqVa (ps4 K.) - phoqkhan(ps4 K.) - Deve Katili (ps4 K.) - ibarut8907 (ps4 K.) - Loopcuk (ps4 K.) - corvus_corvusan (ps4 K.) - Elross95 (ps4 K.) - Th3M4NIMAL (ps4 K.) - hadi123 (ps4 K.) - wrisy (ps4 K.) - Unorthodox (ps4 K.) - Olivier Giroud (ps4 K.) - cemal599 (Ps4 K.) - aemin (Ps4 K.) - KAKÁ (Ps4 K.) - Nymph()maniac (Ps4 K.) - emre_1608 (Ps4 K.) - ŞeffafAdam (Ps4 K.) - nimras (Ps4 K.) - alchamy (Ps4 K.) - shngzm (Ps4 K.) - mrmete1903 (Ps4 K.) - Monkey Business (Ps4 K.) - oguzmete (Ps4 K.) - VolkanElçin (Ps4 K.) - Turttle Punch (Ps4 K.) - @2eu5 (ps4 K.) - parola13 (ps4 K.) - SlimShay (Ps4 K.) - BrutalLooter (ps4 K.) - Suplex City (ps4 K.) - lnuxit (ps4 K.) - durimon-rusty19-eren964-mosquito-_CHARLOTTE_-süvari-Proscd-emrectskn-okananlar-Arnold Schwarzenegger-blawer_s-haykol-Urahara0 -selcuk2555 - moustapha129
  • Sağolun dostlarım.. Cihaz inanılmaz bir cihaz.. Gerçekten alan kişi daha önce tel kullanmamışım diyecek.. Buna emin olabilirsiniz..

Rütben Kadar Konuş Dostum !

Rütbe mi geçiyor artık forumda.

Orjinalden alıntı: bigmucit34

quote:

Rütben Kadar Konuş Dostum !

Rütbe mi geçiyor artık forumda.

İnsanları TaBİ rÜTBELERİYLE dEGERLENDİRMİYORUZ aMA sİNİR bOZUCU iNSANLARLADA uGRASMAKTAN sıKILDIK aRTIK ! hERKEz bURDA 1 mESAJLA bASLADI bİGÜN dEGEILMI lAF aNLATABiLİyOSAN sen aNLAT oZAMan Dostum !
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.