Şimdi Ara

1 günde İstanbul'da 186 kişi bulaşıcı hastalıktan ölmüş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
3.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://eksisozluk.com/23-kasim-2020-ekrem-imamoglu-aciklamalari--6742182

Günlük defin 450 civarıymış. 186 kişi bulaşıcı hastalık notu ile ölmüş İstanbul'da 1 günde.

Geçen yıl Kasım ayı İstanbul da aynı günlerde defin sayısı 250 civarıymış 1 günde.

Sağlık bakanlığı acilen açıklama yapmalı. Yalanlaması gerek bu iddayi belgeleri ile. Susmak kabul etmek olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçen yık Kasım ayı aynı günlerde defin sayısı 250 bu yıl aynı günlerde 450

Ayrıca geçen sene böyle bir kızamık VS yoksa bu yıl neden var? Bulaşıcı bütün hastalıklar halk sağlığı in tehdit sağlık bakanlığı böyle bişey varsa açıklamak zorunda. Covid 19 değilse tek sorun. Yani senin iddiana göre sağlık bakanlığı çok daha vahim durumda tek salgın covid19 değildir demektir.

Mantık ve akıl ile

• Belki bu ölümler kızamık, bel soğukluğu filan. Malum, her gün kızamıktan onlarca ölüm gerçekleşiyor.

• ALLAH korkusu varsa açıklar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9600_G_T -- 23 Kasım 2020; 14:10:11 >
  • bu konuda neden seffaf olunmuyor anlamiyorum . her zamanki gibi kelime oyunlarıyla iş ceviriyorlar . dogrulari yazsalar WHO cezami kesicek anlamadim

• quote:

Orijinalden alıntı: Sadece Ölüler Görür

Belki bu ölümler kızamık, bel soğukluğu filan. Malum, her gün kızamıktan onlarca ölüm gerçekleşiyor.

adidas ve frankı da olabülü

• maşallah elhamdülillah çok ülke coh eyiye gidiyeah. kötü yorum yazan olursa 155 i ararın

• quote:

Belki bu ölümler kızamık, bel soğukluğu filan. Malum, her gün kızamıktan onlarca ölüm gerçekleşiyor.

Geçen yık Kasım ayı aynı günlerde defin sayısı 250 bu yıl aynı günlerde 450

Ayrıca geçen sene böyle bir kızamık VS yoksa bu yıl neden var? Bulaşıcı bütün hastalıklar halk sağlığı in tehdit sağlık bakanlığı böyle bişey varsa açıklamak zorunda. Covid 19 değilse tek sorun. Yani senin iddiana göre sağlık bakanlığı çok daha vahim durumda tek salgın covid19 değildir demektir.

Mantık ve akıl ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknoCat -- 23 Kasım 2020; 14:17:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknoCat

Geçen yık Kasım ayı aynı günlerde defin sayısı 250 bu yıl aynı günlerde 450

Mantık ve akıl ile

Alıntıları Göster

Dalga geçiyorum hocam ne kızamığı  

• Süreci çok iyi yönetiyola...

• Geçen hafta akrabam öldü, mezarlığa gittik her yere yeni mezarlar kazmışlardı. Normalde oralara mezar kazılmazdı, artık yolun kenarındaki açıklıkları kazımışlardı. İnanmayan varsa ss atatım. Cumartesi gittim.

• Tek diyeceğim sn. İmamoğlunun açıkladığından bile çok daha fazla ciddiye alın bu korona işini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SECourses -- 23 Kasım 2020; 15:16:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

Geçen hafta akrabam öldü, mezarlığa gittik her yere yeni mezarlar kazmışlardı. Normalde oralara mezar kazılmazdı, artık yolun kenarındaki açıklıkları kazımışlardı. İnanmayan varsa ss atatım. Cumartesi gittim.

ss bekliyoruz

• CeyKalDa kullanıcısına yanıt

• 12 Angry Men kullanıcısına yanıt

Allah rahmet eylesin.

yol kenarinida mi kaziyorlar :(

• Bizim millet adam olmaz, devlet ne yapsın?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -dehşet-

Bizim millet adam olmaz, devlet ne yapsın?

Gerçek vakaları ve gerçek ölüm sayılarını açıklasın

• Tesekkür ederim, senin ölenlerinide allah rahmet etsin. Evet boş olan yol kenarındaki yerleri kazımışlar hep. 10 yıla yakındır gıdıyorum oraya ılk defa boyle bır sey goruyorum.

• teknoCat kullanıcısına yanıt
    Her gün sokağa çıktığımda kavga etmeden eve dönmek için çaba sarf ediyorum. Maskesiz gezenler, ağzını kapatmadan insanların içinde öksürenler, sigara yasağına uymayanlar, bankamatik sırasında arkama yapışanlar... Bunlar vaka ve ölen sayısından etkilenir mi sanıyorsunuz? Eğitilemez bir milletiz.
    İş yerimden biri pozitif çıktı, evde karantinada olduğunu sanarken adamı bir restoranda herkesin içinde yemek yerken gördüm. Devlet ne yapsın buna? Kelepçeyle yatağına mı bağlasın? Tiksiniyorum artık bu insanlardan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

çocukken kızamık geçirmemişim, triplerdeyim. Onca yaşa olay atlat badireler atlat ; ölüm sebebi kızamık. Allah korusun.

• quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

Marmara depreminde toplu gömecekler sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 23 Kasım 2020; 18:16:2 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.