Şimdi Ara

1 Günde Death Note izlemek. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
0
Favori
2.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Akuma_Blade

Ben Detective Conan tavsiye ediyorum. 500+ bölüm olmasına rağmen deliller ve şahit ifadelerini kendi kafanda kurgulayıp sonuca başrol karakterden önce gitmeye çalıştığın mükemmelin çok ötesinde bir kurgusu var. Ayrıca tüm bölümler çoğu serinin aksine tek bir olaya göre gitmediği için bir günde ister 1 ister 20 bölüm izlemek sana kalmış.

Anime mi yoksa normal dizi mi? Çok uzun diziler izlemem aslında ama konusu ilgimi çekti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dasdacik

quote:

Orijinalden alıntı: Defense Devil

Bir günde 10 bölümde fazla izleyince başım ağrıyor , helal olsun senin gibi abanabilmek isterdim

1 günde 40 bölüm izlediğimde oldu hiç güzel bir şey değil 20 bölümlük serileri tek seferde bitiriyorum öyle güzel oluyor ama fazlasında gerçekten farklı bir şey oluyo anlatılmaz

Aynen onu bende yapıyordum 1 günde 24-26 bölümlük serileri izliyordum ve şimdi izleyecek anime kalmadı. İzlerken güzel ama sonrası kötü :| Türk fansub gruplarıda fazla sayıda yok bakıyorum İng. fansub her animede var neredeyse. Grup sayısı artsa şöyle 50 grup falan Türkçe fansub yapılmamış anime kalmaz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: swat57

quote:

Orijinalden alıntı: Akuma_Blade

Ben Detective Conan tavsiye ediyorum. 500+ bölüm olmasına rağmen deliller ve şahit ifadelerini kendi kafanda kurgulayıp sonuca başrol karakterden önce gitmeye çalıştığın mükemmelin çok ötesinde bir kurgusu var. Ayrıca tüm bölümler çoğu serinin aksine tek bir olaya göre gitmediği için bir günde ister 1 ister 20 bölüm izlemek sana kalmış.

Anime mi yoksa normal dizi mi? Çok uzun diziler izlemem aslında ama konusu ilgimi çekti.

Anime , fakat 40 bölümden sonra tr altyazı yok.
  • Bende severim bayağı Death note'u ama o akıcılığı sonuna kadar koruyamıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 18 Eylül 2011; 14:40:38 >
  • 37 bölüm mü izledin bir gün de? Helal ben de kendime bağımlı izleyicim derdim

Death Note seven Code Geass, Kaiji, One Outs da sevdi.
    Detective Conan benim de tavsiyemdir ama o kadar bölüm, tr altyazı yok izlemeyeceksiniz biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Crowley

37 bölüm mü izledin bir gün de? Helal ben de kendime bağımlı izleyicim derdim

Detective Conan benim de tavsiyemdir ama o kadar bölüm, tr altyazı yok izlemeyeceksiniz biliyorum

hocam ayıptır sorması merak ettim kaç senedir anime izliyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: dasdacik

quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Crowley

37 bölüm mü izledin bir gün de? Helal ben de kendime bağımlı izleyicim derdim

hocam ayıptır sorması merak ettim kaç senedir anime izliyosun

iki buçuk yıldır falan.

• hunharca anime böyle izlenir...x)
  • Death Note'u bir hafta içinde bitirdim. Azar azar tadını çıkara çıkara
  • Gerçekten de harikaydı. Code Geass'a başlayacağım. Ben de 1 haftada izledim.
  • can sıkıntısının ve zamanımın bol olduğu bi dönemde ben de aynı şekilde 1 günde izlemiştim bunu..

lakin bitmesi gereken yere kadar güzel bi animeydi de uzatma bölümü olmasaymış keşke
  • yok hacı ya ben çok sıkıldım death noteden yarım kaldı
  • Death Noteyi tam tamına 7 kere bitirmiş biri olarak manyak keyif aldıydım
  • quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Anlamsız, gereksiz ve saçma.

.
  • Death Note'u 2 sene önce bitirmiştim. İzlediğim en iyi diziydi şimdi 2. kez izlemek sizce mantıksızmı olur?
  • Gecen yil bugunlerde bu diziyi izlemek icin niyetlenmistim. Okulda arkadaslarla muhabbet ederken bahsettim basladim bir bolum izledim dedim. Sonrasini da cok merak ediyordum. Arkadaslarimdan izlemis olan birisi biz sana spoiler vermeyelim sen izle seveceksin demisti. Tam o arada hic hazzetmedigim kavgali oldugum mustafa isimli bir angut agzndan dizinin sonunda olan bir olayi kacirip gulerken benim halimi siz dusunun. Simdi oturup dusunuyoum da izlesem mi acaba diye, sonra gene dusunuyorum iyi ki dovmusum o cocugu. Hic pisman degilim gene olsa gene yaparim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: F0NDiP

Gecen yil bugunlerde bu diziyi izlemek icin niyetlenmistim. Okulda arkadaslarla muhabbet ederken bahsettim basladim bir bolum izledim dedim. Sonrasini da cok merak ediyordum. Arkadaslarimdan izlemis olan birisi biz sana spoiler vermeyelim sen izle seveceksin demisti. Tam o arada hic hazzetmedigim kavgali oldugum mustafa isimli bir angut agzndan dizinin sonunda olan bir olayi kacirip gulerken benim halimi siz dusunun. Simdi oturup dusunuyoum da izlesem mi acaba diye, sonra gene dusunuyorum iyi ki dovmusum o cocugu. Hic pisman degilim gene olsa gene yaparim.

Dizinin sonunu öğrenmişsin heyecanı kaçabilir ama bence aradaki olaylar da iyi. İzle bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drake_

quote:

Gecen yil bugunlerde bu diziyi izlemek icin niyetlenmistim. Okulda arkadaslarla muhabbet ederken bahsettim basladim bir bolum izledim dedim. Sonrasini da cok merak ediyordum. Arkadaslarimdan izlemis olan birisi biz sana spoiler vermeyelim sen izle seveceksin demisti. Tam o arada hic hazzetmedigim kavgali oldugum mustafa isimli bir angut agzndan dizinin sonunda olan bir olayi kacirip gulerken benim halimi siz dusunun. Simdi oturup dusunuyoum da izlesem mi acaba diye, sonra gene dusunuyorum iyi ki dovmusum o cocugu. Hic pisman degilim gene olsa gene yaparim.

Dizinin sonunu öğrenmişsin heyecanı kaçabilir ama bence aradaki olaylar da iyi. İzle bence.

Bu isler heves isleri. Hevesimin kacmasi izlememek icin yeterli bi sebep

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Drake_

quote:

Bu isler heves isleri. Hevesimin kacmasi izlememek icin yeterli bi sebep

O zaman izleme olm bana ne diyon Allah Allah ya adama bak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tired Soul

Death Note'u 2 sene önce bitirmiştim. İzlediğim en iyi diziydi şimdi 2. kez izlemek sizce mantıksızmı olur?

aslında, DN'yi insanın kaç defa izlediği veya izleyeceği önemsiz bence.
    neden diye soracak olursan; kurguyu ve olayları tamamen anladıktan sonra birdaha izlemek zevk vermiyor..
    yani bazıları vardır 7 defa izler anca %100 anlar ve kavrar, bazıları 1 defa izler..
    sen ilk izlediğin vakit, aklında soru işareti falan kalmadıysa 2.ye izlemenin ne kadar zevk vereceğini bilemiyorum(bana vermez). Çünkü DN'de sürekli acaba ne birdahaki bölüm, bu sorunu nasıl çözecek, onu nasıl atlatacak diye merak ettirerek insanı kendisine bağlıyor.. Bu soruların cevabını öğrendiğin an, bir özelliği kalmıyor DN'nin, Kira'nın devil laugh'ı hariç ..Hatta sil gitsin hdd'de boşuna yer kaplamasın..

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.