Şimdi Ara

1 Günde Death Note izlemek. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
2.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Mizuhara

2. sezonda Light'ı baya salaklaştırmışlar ama çok güzel seri

1.sezon çok güzel hele bir araya seriye bağlıyor resmen çoşuyor her dakika acaba şimdi ne olacak diye düşündürüyor,
    ama diğer sezonları fazla beğenmedim,1.sezonun altında kalıyorlar.
  • adam bi günde kaç bölüm izlediğini yazmış herkes çok fazla bulmuş.

onu çok fazla bulduysanız benim bi gün boyunca one piecenin kaç bölüm izlediğimi yazmaya utandım şimdi

yazsam inanan çıkmaz o yüzden yazmasam daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimi_kerem

adam bi günde kaç bölüm izlediğini yazmış herkes çok fazla bulmuş.

onu çok fazla bulduysanız benim bi gün boyunca one piecenin kaç bölüm izlediğimi yazmaya utandım şimdi

benim rekorum 70 seninki kaç?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat.ksd -- 26 Ekim 2011; 11:26:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Anlamsız, gereksiz ve saçma.

kesinlikle katılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat.ksd

quote:

Orijinalden alıntı: kimi_kerem

adam bi günde kaç bölüm izlediğini yazmış herkes çok fazla bulmuş.

benim rekorum 70 seninki kaç?

zaplamadan imkansız

baştaki sondaki müzikler geçen bölümden görüntüler zaplanırsa olur

• Bence, sindire sindire, zevkini çıkara çıkara izleseydin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drake_

quote:

Orijinalden alıntı: F0NDiP

quote:

Orijinalden alıntı: Drake_

quote:

Orijinalden alıntı: F0NDiP

Gecen yil bugunlerde bu diziyi izlemek icin niyetlenmistim. Okulda arkadaslarla muhabbet ederken bahsettim basladim bir bolum izledim dedim. Sonrasini da cok merak ediyordum. Arkadaslarimdan izlemis olan birisi biz sana spoiler vermeyelim sen izle seveceksin demisti. Tam o arada hic hazzetmedigim kavgali oldugum mustafa isimli bir angut agzndan dizinin sonunda olan bir olayi kacirip gulerken benim halimi siz dusunun. Simdi oturup dusunuyoum da izlesem mi acaba diye, sonra gene dusunuyorum iyi ki dovmusum o cocugu. Hic pisman degilim gene olsa gene yaparim.

Dizinin sonunu öğrenmişsin heyecanı kaçabilir ama bence aradaki olaylar da iyi. İzle bence.

Bu isler heves isleri. Hevesimin kacmasi izlememek icin yeterli bi sebep

O zaman izleme olm bana ne diyon Allah Allah ya adama bak.

• bi kaç kişi demiş bende diyim Code Geass harikadır bu tarz seviyosan. 1 hafta bile sürmedi 2 sezonu bitirmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: riaz

Bende severim bayağı Death note'u ama o akıcılığı sonuna kadar koruyamıyor.

aynen...
  • Kesinlikle en iyi senaryoya sahip anime. Müzikleri de gerçekten çok etkileyici. Animenin akıcılığına akıcılık katıyor. Dinlediğim film/dizi müziklerinin içerisinde de en iyi müziklere sahip.
  • Sonu daha iyi olabilirdi kanımca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vikernes -- 23 Aralık 2011; 17:08:43 >
  • 1 ay sonra piyasada anime bırakmıcam finaller bi bitsin varya çoşacamm coşacammm
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Uzumaki_

1 ay sonra piyasada anime bırakmıcam finaller bi bitsin varya çoşacamm coşacammm

Sakin ol ve elinde ki klavyeyi yavaşça yere bırak..
  • bende geçen yaz naruto ya başladım ve günde en az 12-16 bölüm arası izliyordum hattabazen sabah pc ye oturup akşam kendime geldiğimde saate bakıp yatıyordum sabah yine
    Tabi yaz tatlinde çok güzel oluyordu ancak şimdi narutoyu bitirdim her hafta yeni bölüm bekliom
  • Death Note efsanedir zaten daha başında anlıyorsun anime'nin saracağını,ben de bayağı izlemiştim ilk başta bırakamadım,Bleach denedim nedense hiç sarmadı beni,One Piece desen onu da pek beğendiğim söylenemez,Narutonun ilkini bitirdim,Shippuuden ise fillerdan geçilmiyor mübarek ona da ara verdim,2-3 ay sonra oyunu çıkacak o yüzden devam edeceğim shippuuden'e.Narutonun gönlümde yeri apayrıdır,death note'u yazan adam da insan değil bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 27 Aralık 2011; 23:46:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Death Note efsanedir zaten daha başında anlıyorsun anime'nin saracağını,ben de bayağı izlemiştim ilk başta bırakamadım,Bleach denedim nedense hiç sarmadı beni,One Piece desen onu da pek beğendiğim söylenemez,Narutonun ilkini bitirdim,Shippuuden ise fillerdan geçilmiyor mübarek ona da ara verdim,2-3 ay sonra oyunu çıkacak o yüzden devam edeceğim shippuuden'e.Narutonun gönlümde yeri apayrıdır,death note'u yazan adam da insan değil bu arada

Naruto Shippuuden şu an fillerda ama yeni yıl ile birlikte tekrar hikayeye dönüyor.Kısacası devam etmen için en iyi fırsat şu an.Sen güncele gelene kadar da 3-4 bölüm birikir,ooh mis..

Mangası aldı başını gidiyor zaten.O bölümleri animede görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Razura

quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Death Note efsanedir zaten daha başında anlıyorsun anime'nin saracağını,ben de bayağı izlemiştim ilk başta bırakamadım,Bleach denedim nedense hiç sarmadı beni,One Piece desen onu da pek beğendiğim söylenemez,Narutonun ilkini bitirdim,Shippuuden ise fillerdan geçilmiyor mübarek ona da ara verdim,2-3 ay sonra oyunu çıkacak o yüzden devam edeceğim shippuuden'e.Narutonun gönlümde yeri apayrıdır,death note'u yazan adam da insan değil bu arada

Naruto Shippuuden şu an fillerda ama yeni yıl ile birlikte tekrar hikayeye dönüyor.Kısacası devam etmen için en iyi fırsat şu an.Sen güncele gelene kadar da 3-4 bölüm birikir,ooh mis..

Mangası aldı başını gidiyor zaten.O bölümleri animede görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum.

Aynen izlemem lazım çünkü animeyi izlemeden oyundan zevk alamıyorum bütün oyunlarını öyle yalayıp yuttum sırada ultimate ninja storm generations var,çok geride kaldım manga'da narutonun şeysi bile çıkmıştır spoiler vermeyeyim anlayan anladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 28 Aralık 2011; 0:05:29 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.