Şimdi Ara

1 GB MS Kartta sorun.. Yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PSP ile birlikte 2. el bir MS kart almıştım 1 GB büyüklüğünde. Oyun save ediyorum. Sonra kapayıp yeniden açınca yüklediğim dosyayı load etmiyor. MP3 dinlerken problem yok, formatı hem PSP içinden hem de PC'den atıyorum formatlamada da problem yok fakat nedense load olmuyor. Örn; PES5 için yüklediğim bir ligi oyun içinden çağırıp load etmek istediğimde "Load failed. The data is corrupted" uyarısı veriyor. Buna benzer bir uyarıyı GTA LCS'de de yapıyor. Kartta bir sorun mu var? Veya ne yapabilirim lütfen yardım edin..

• arkadasım sana yardımcı olmak çok isterdim ama herhalde kartında bi sorun var yeni kart almak istersen bildigim uygun fiyatlı yerler var o zaman belki sana yardımcı olabilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: GoldenShoot

"Load failed. The data is corrupted"

hocam kartın arızalı. save edemıyor. aslına bakarsan orjınal kart ıle save etmeyı dene oyle sorun olmazsa demekkı aldıgın kart arızalıdır. ama aynı hatayı 32 lık hafıza kartındada verırse ozaman psp nı bı arızaya ver
  • kart ın arızalı aldığın yerin telefonunu veya adresini biliosan söle çünkü 2, el almışsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: elektronik manyağı

kart ın arızalı aldığın yerin telefonunu veya adresini biliosan söle çünkü 2, el almışsın

2. el alındımı böyle tehlikeleride göz önüne almak lazım sıfır aldığında gidip adama bu bozuk kardeşim dersin ikinci elde bunu demek zor kasten bozuk sattıysa ayrı tabi
  • Arkadaşlar ilginiz ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim.. PSP'yi aldığım arkadaşla konuştum. O da spot almış bir yerden. Ve işin ilginç kısmı ben makinayı alırken kartı da denedim. NFS oynadım save ettim bir problem yoktu tekrar load oluyordu. Fakat aldıktan sonra MP4 formatında film attım, filmin yarısında bir hata verdi. Forumda da yazdım arkadaşlar converter hatasıdır dedi. Daha sonra UMD'yi takas yaptım GTA aldım, load etmedi, tekrar kuzenimin PES5'ini denedim yine load etmedi.. Film yüklerken yaktık mı ne yaptık anlamadımki... Gidip aldığım kişiye de değiştir bunu diyemem sanırım benim hatam.. Eve gidince kuzenimin 32 MB'si ile bir deneyeyim umarım PSP'de sorun yoktur. Kartta da varsa artık kartı atacağız çöpe :( PSP'yi atmaktan iyidir yine de :)

Morgan2 dostum en ucuz bulabileceğim MS kartların fiyatlarını söyleyebilir misin? 1GB ve 2 GB ayrı ayrı verirsen sevinirim..
  • neyseki PSP'de sorun yok ama kartta var malesef :( yani şimdi kartı çöpe mi atacağım yaw :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.